true
تعطیلات نوروزی امسال به خوبی و خوشی و با استقبال علاقمندان از بوفه ناهار رستوران رز هتل پارسیان استقلال تمام شد.
بدنبال برنامه ریزی صورت گرفته و متعاقب آن اطلاع رسانی انجام شده در خصوص بوفه ناهار مخصوص سیزده بدر این رستوران، خوشبختانه این ابتکار هتل با استقبال چشمگیر میهمانان و دیگر علاقه مندان مواجه شد به گونه ای که تعدادی از میزهای رستوران از روزهای قبل توسط مشتریان رزرو شده بود.
به گزارش روابط عمومی هتل پارسیان استقلال جاوید مهرعلیزاده سرپرست رستوران رز این هتل با اعلام خبر فوق گفت:بر پایه همین گزارش وی در ادامه افزود: این ابتکار که برای اولین بار در هتل استقلال اجرا شد بر اساس تاکید آقای مولوی مدیر عامل هتل مبنی بر نوآوری و تنوع در خدمات با هدف رضایت مندی بیشتر مشتریان انجام گرفت که با توجه به ابراز رضایت استفاده کنندگان از بوفه ناهار ویژه سیزده بدر، به نظر میرسد این بخش از خدمات نوروزی هتل نیز مانند دیگر فعالیت های ویژه نوروز این مجموعه اقامتی و پذیرایی درجلب رضایت میهمانان موفق بوده است.
سرپرست رستوران رز هتل استقلال همچنین گفت انواع سوپ و آش رشته مخصوص سیزده بدر، حدود ۲۰ نوع اردور، انواع دسر، چای و قهوه، ۱۴نوع غذای گرم ومیوه های مختلفی که با تلاش کارکنان واحد آشپزخانه به شکل بسیار زیبایی چیدمان شده بود بوفه ناهار سیزده بدر را تشکیل می داد که چشم انداز زیبای رستوران رز به ارتفاعات شمال تهران و اجرای زنده پیانو نیز بر جذابیت بیشتر فضای رستوران برای میهمانان افزوده بود.
برپایه همین گزارش ایشان در پایان از تلاش پرسنل رستوران رز و همکاری مدیریت غذا نوشابه و روابط عمومی هتل در ارائه موفق این خدمات قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی هتل پارسیان استقلال جاوید مهرعلیزاده سرپرست رستوران رز این هتل با اعلام خبر فوق گفت:بر پایه همین گزارش وی در ادامه افزود: این ابتکار که برای اولین بار در هتل استقلال اجرا شد بر اساس تاکید آقای مولوی مدیر عامل هتل مبنی بر نوآوری و تنوع در خدمات با هدف رضایت مندی بیشتر مشتریان انجام گرفت که با توجه به ابراز رضایت استفاده کنندگان از بوفه ناهار ویژه سیزده بدر، به نظر میرسد این بخش از خدمات نوروزی هتل نیز مانند دیگر فعالیت های ویژه نوروز این مجموعه اقامتی و پذیرایی درجلب رضایت میهمانان موفق بوده است.
سرپرست رستوران رز هتل استقلال همچنین گفت انواع سوپ و آش رشته مخصوص سیزده بدر، حدود ۲۰ نوع اردور، انواع دسر، چای و قهوه، ۱۴نوع غذای گرم ومیوه های مختلفی که با تلاش کارکنان واحد آشپزخانه به شکل بسیار زیبایی چیدمان شده بود بوفه ناهار سیزده بدر را تشکیل می داد که چشم انداز زیبای رستوران رز به ارتفاعات شمال تهران و اجرای زنده پیانو نیز بر جذابیت بیشتر فضای رستوران برای میهمانان افزوده بود.
برپایه همین گزارش ایشان در پایان از تلاش پرسنل رستوران رز و همکاری مدیریت غذا نوشابه و روابط عمومی هتل در ارائه موفق این خدمات قدردانی کرد.
true
true
https://parsipress.ir/?p=519
true
true