×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

برابر با آمار و ارقام موجود بین 20 الی 25 درصد از واحدهای سنتی وحتی نیمه صنعتی دامداری های كوچك طی دو سال گذشته از مدار تولید خارج شدند.

تهدیدی به نام واردات شیرخشك وعرضه آن درقالب محصولات لبنی به مردم وجود دارد ومتاسفانه عواملی مدام درحال بسترسازی برای وقوع این رخداد به گمان ما زیانبارهستند و اعتقاد داریم كه واردات شیر خشك حتی سلامت جامعه را تهدید می كند.

به گزارش رروابط عمومی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، اصغر تفضلی هرندی معاون توسعه كشاورزی بنیاد،ضمن اظهار این مطلب با بیان اینكه برای بر طرف كردن این تهدید، باید دامنه تولید را در كشور توسعه داد، افزود: این خروج تولید کنندگان به علت شرایط بحرانی بود كه در این صنعت ایجاد شد و متاسفانه تلاقی این شرایط با موضوع هدفمندشدن یارانه ها نیز باعث شد كه تولید شیر در سه سال 1388تا 1390روندی نزولی نسبت به رشد مورد انتظار داشته باشد.

تفضلی هرندی افزود: افزایش بی رویه قیمت خوراك دام، اعم ازعلوفه ذرت ودیگرمواد كنسانتره ای ،افزایش 20درصدی قیمت دلار(طبق آمار رسمی)و تورم حدود 25درصدی و متعاقب آن افزایش قیمت تمام شده محصول نهایی به رغم رشد قابل توجه قیمت شیردر سال1390 نتوانست باری ازدوش تولیدكنندگان بردارد.

وی تصریح كرد: با همه موارد تهدیدكننده ای كه به آنها اشاره شد، هلدینگ دامپروری بنیاد توانست رشد تولید 5 درصدی را در این صنعت تجربه كند و به رشد 30درصدی فروش نیز برسد.

معاون توسعه كشاورزی بنیاد در ادامه گفت: براساس آمار موجود، در حال حاضر حدود 9 میلیون تن شیر دركشور تولید می شود و از طرفی طبق پیش بینی برنامه پنجم(تاسال93) سرانه مصرف در كشور تقریباً حدود160 كیلوگرم در نظرگرفته شده است.

وی افزود: بنابراین با توجه به این ارقام باید براورد كنیم كه جایگاه صنعت دامپروری بنیاد در كجا قرار دارد و برای ارتقا این صنعت چه می توان كرد تا كشور از واردات و تامین مواد لبنی مورد نیاز در اینده بی نیاز شود .

تفضلی هرندی سال 1391 را سالی رقابتی درحوزه تولید،فروش و كیفیت دانست و اضافه كرد : مجموعه ای بازده اقتصادی خواهد داشت كه بتواندقیمت تمام شده را منطقی تنظیم كند،چراكه كاهش قیمت تمام شده وهزینه های تولید یك استراتژی تعیین كننده و مهم درحیات اقتصادی یك مجموعه تولیدی و از جمله دامداری ها است .

به گفته ی وی دولت در بودجه سال 1391 هیچ سرفصلی به نام یارانه شیر ندارد، بنابراین، بایدبدون چشم داشت به كمك های قبلی دولت در دو دهه گذشته،برنامه ریزی دقیقی برای ماندن در این صنعت انجام داد.

در دامداری های بنیاد سالانه با تولید متوسط هر راس دام به مقدار 35 كیلو گرم در روز حدود 305 هزار تن شیر تولید و به بازارهای مصرف عرضه می شود .

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false