true
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما به جد پیگیر راه اندازی خانه های فرهنگ دیجیتال در کشور هستیم و از مجموع ۵۰۰ خانه فرهنگ دیجیتالی که در دستور کار قرار گرفتند تاکنون ۲۷۰ خانه فرهنگ دیجیتال در کل کشور راه اندازی شده است
نشست خبری ششمین جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال امروز با حضور«سید محمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و «حسن علیزاده» رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال در ساختمان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور خبرنگاران برگزار شد.
سید محمد حسینی وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی گفت: این نمایشگاه با مشارکت شرکت های تولید کننده نرم افزار در کشورمان برگزار می شود .
وی ادامه داد:ششمین جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال مانند سال های گذشته در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) در فضای ۶۰ هزار متر مربع در قالب ۴۰۰ غرفه در بخش های دولتی و غیردولتی و با حضور ۲۰ هزار اثر در بخش جشنواره این نمایشگاه و همچنین در ۶ بخش اصلی و ۴ بخش فرعی برگزار می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به دیگر جزییات جشنواره ششم دیجیتال افزود: برای جشنواره امسال ۱۱۰۹ پایگاه اینترنتی برخط، ۳۵۰ نرم افزار رسانه های دیجیتال، ۲۳۸ نرم افزار تلفن همراه و سامانه های برخط غیراینترنتی، ۸۶ بازی دیجیتال رایانه ای، ۱۹۴ نرم افزار هنرهای دیجیتال، ۲۳۴ مرکز فرهنگی دیجیتال، ۸۶ تولیدات رسانه ای دیجیتال در حوزه دانش آموزی، ۸۲ پژوهش و ایده های رسانه های دیجیتال و ۳۰۱ اثر دیجیتال با عنوان تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی رسیده است .
وی تاکید کرد: ما به جد پیگیر راه اندازی خانه های فرهنگ دیجیتال در کشور بودیم و از مجموع ۵۰۰ خانه فرهنگ دیجیتالی که در دستور کار قرار گرفتند تاکنون ۲۷۰ خانه فرهنگ دیجیتال در کل کشور راه اندازی شده است و خوشبختانه جشنواره رسانه های دیجیتال مهدوی و اولین جشنواره پویا نمایی با موضوع نام سال از دیگر برنامه های مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد خواهد بود که ما پیگیر برگزاری آنها هستیم و همچنین مراسم پایانی اولین جشنواره رسانه های دیجیتال رضوی در این نمایشگاه برگزار خواهد شد.
وی افزود: رسانه های برخط اینترنتی،نشر دیجیتال،نرم افزار های تلفن همراه،خانواده و رسانه های دیجیتال،بین الملل ، مراکز فرهنگی دیجیتال، دانش دیجیتال،فرصت ها و تهدیدها،مسابقات و سرگرمی و عفاف و حجاب بخش های این نمایشگاه است .
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:نمایشگاه امسال فرصتی برای برگزاری جشنواره نیز هست که در آن 22 شرکت خارجی و تولیدکنندگان داخلی ، با ارائه آثار خود به رقابت می پردازند .
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مهمترین محورهای بخش مسابقه ، تولیدات رسانه ای دانش آموزی، پژوهش و ایده های رسانه ای و تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی است .
وی همچنین از برگزاری همایش رسانه های دیجیتال درپایان سال خبر داد و گفت: همایشی با عنوان quotation mark کودک و رسانه های دیجیتال quotation mark در پایان سال برگزار خواهد شد.
وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی افزود: ایجاد معاونت رسانه های دیجیتال در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد و طرح آن به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
حسینی در خصوص نمایشگاه های فرهنگی امسال گفت: از ابتدای امسال تا کنون 270 نمایشگاه با موضوع های مختلف در سراسر کشور برگزار شده است و ما سعی داریم که نمایشگاه رسانه های دیجیتال را در استان ها نیز برگزار کنیم .
گفتنی است؛نمایشگاه رسانه های دیجیتال 13 تا 22 مهر در مصلای بزرگ امام خمینی(ره)برگزار می شود .
در ادامه این نشست خبری حسن علیزادهرئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد هم اظهارداشت: امسال طرح«موبایل دانش آموزی» با همکاری وزارت آموزش و پرورش و با توجه به آثار غیربهداشتی و آثار اجتماعی و فرهنگی که موبایل برای دانش آموزان دارد مطرح شده است و به همین دلیل یک موبایل دانش آموزی در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد که فقط امکان اتصال والدین به دانش آموزان را دارد و اگر این طرح در وزارت آموزش و پرورش به نتیجه برسد در سال جاری اجرا خواهد شد.
علیزاده افزود: در جشنواره و نمایشگاه امسال شبکه های اجتماعی داخلی نیز حضور خواهند داشت و همچنین همایش بین المللی حفاظت از کودکان در فضای مجازی با حضور کشورهای مختلف در صورت تایید هیئت وزیران اواخر سال جاری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به استقبال مردم از پنجمین نمایشگاه رسانههای دیجیتال در سال گذشته عنوان داشت: این نمایشگاه مهرماه سال گذشته با بیش از ۹۰۰ غرفه در فضایی بالغ بر ۹۰ هزار مترمربع توانست پذیرای بیش از ۲ میلیون نفر بازدیدکننده باشد که امسال با توجه به جذابتر شدن فضای نمایشگاهی و نیز برنامههای ویژهای که تدارک دیده شده است، پیشبینی میشود نمایشگاه از رونق بسیار مناسبتری نسبت به سالهای گذشته برخوردار باشد و خوشبختانه برای بخش بینالملل امسال نیز ۱۸ کشور اعلام آمادگی کردهاند که پاویونهایی با رویکرد حفاظت از کودکان در فضای مجازی، تبادل و تنوع فرهنگی، بیداری اسلامی و صنایع فرهنگی دیجیتالی در قالب کارگاه و نشست برگزار خواهد
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال گفت: شرکت شبکه های اجتماعی بومی و محلی در نمایشگاه محدودیتی ندارد و بنا بر دسته بندی های انجام شده در بخش های مختلف نمایشگاه حضور خواهند داشت .
وی افزود:امسال برای نخستین بار بخش جشنواره به نمایشگاه اضافه شده است و هدف از برگزاری آن این است که به دغدغه های فرهنگی در جهان اسلام پاسخ دهیم .
true
true
https://parsipress.ir/?p=2232
true
true