×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

دکتر حسین پاکدهی، عضوهئیت علمی دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات دانشگاه علامه و استاد ارتباطات ، بيش از یک دهه از عمر خود در محضر پدر علم ارتباطات، دکتر معتمد نژاد سپری کرده است.

به اعتقاد حسين پاكدهي،‌ دكتر معتمد نژاد، به معنای واقعی کلمه یک معلم بود و خصوصا از لحاظ اخلاقی تواضع ، فروتنی و  مناعت طبعشان زبان زد خاص و عام بودند.
دكتر حسين پاكدهي، خصوصيات اخلاقي دكتر معتمد نژاد را يكي از دلايل مهم جذب دانشجويان به ادامه تحصيل در رشته ارتباطات دانست و تصريح كرد: من یکي از شاگردان كوچك ايشان بودم كه علي رغم برخي مشكلات، ‌به خاطر تشویق های پدرانه و مشفقانه ایشان در مقطع دکتری در حوزه ارتباطات ادامه تحصيل دادم
وي در خصوص دیدگاه دکتر معتمد نژاد در خصوص نوع روزنامه نگاری مطلوب گفت: برداشت من اين است که روزنامه نگاری که ایشان مد نظرشان بود یک روزنامه نگاری تحقیقی و انتقادی بوده است.
وي ادامه داد: روزنامه نگاري كه ضمن سلامت اخلاقی حرفه ی، واقعیت های موجود را در جهت بهبود وضعیت و بدون در نظر گرفتن منافع تجاری و غیره منعكس كند،‌مدنظر دكتر معتمد نژاد بود.
عضو هئیت علمی دانشکده ارتباطات در پاسخ به اين سوال كه جایگاه آموزش روزنامه نگاری از دیدگاه دکتر معتمد نژاد کجاست؟ اظهارداشت: به نظر من در اینجا یک بحث کلی تر مطرح است و آن هم جایگاه رسانه ها در دنیای کنونی است که ایشون حداقل نیم قرن قبل به درستی اهمیتش را به معنای اخص کلمه درک کرده بودند.
وي با بيان اين مطلب كه به همین منظور هم در سال ۱۳۴۶ دانشکده علوم ارتباطات را در ایران پایه گذاری کردند، خاطرنشان كرد: بعد از انقلاب جمهوری اسلامی که انقلاب فرهنگی داشت اتفاق می افتاد، شورای انقلاب فرهنگی قصد این رشته رو به طور کلی از رشته های مورد تدریس در دانشگاه حذف کند اما با توجه به تلاش های مجدانه ی ایشان این رشته را توانستند حداقل به عنوان یک گرایش حفظ بکنند و بعد به تدریج زمینه مستقل شدن رشته را فراهم کنند.
حسین پاکدهی ادامه داد: دلسوزی ها و پیگیری ها مجدانه ایشان توانست به گونه ای باشد که دانشگاه های مهم کشور الان این رشته رو داشته باشند.
وي در خصوص نظر دکتر معتمد نژاد در خصوص حقوق رسانه ای و اخلاق حرفه ای تصريح كرد: دكتر معتمد نژاد صرفا به روزنامه نگاری توجه نداشتند بلکه به رسانه ها و ابعاد آن در دنیای کنونی توجه داشتند.
وي ادامه داد: روزنامه نگاری كه دكتر معتمدنژاد تمایل داشتند شکل بگیرد،‌اين بود كه به جای یک روزنامه نگاری مدّاح و ستایشگر، یک روزنامه نگاری مجدانه، محققانه و انتقادی باشد که بتواند جامعه را به سوی اصلاح و بهبود در جهت مناسب هدایت کند.
همایش نکوداشت استاد کاظم معتمدنژاد «پدر علم ارتباطات ایران» ۲۳ آذر برگزار می‌شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false