×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

در مراسم افتتاح دوره تخصصی امنیت الکترونیکی موزه های ایران با پیشنهاد نماینده شورای جهانی موزه ها مقرر شد تا ارائه دوره های بین المللی با محوریت ایران بر اساس طرح درس های تبیین شده این دوره ، اجرا شود.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی امنیت الکترونیکی موزه ها ، به گفته مولف این استاندارد، 60 درصد زیرساخت متعلق به فناوری اطلاعات ، 20 درصد فناوری ارتباطات و الکترونیک و 20 درصد آن زیرساخت مربوط به موزه ها را تشکیل می دهد ، لایه دسترسی و اجرایی آن کاملا منطبق بر ساختار قابل استفاده برای حفاظت و امنیت موزه های کشور است.
محمد قلم چی بانی و مولف این استاندارد ملی هدف از تالیف آن و برگزاری دوره تخصصی امنیت الکترونیکی موزه ها را تبیین و توسعه استاندارد های بومی برای برقراری امنیت موزه ها و جلوگیری از آسیب های ناشی از سرقت ، آتش سوزی و فراتر از آن مواردی همچون بلایای طبیعی همچون زلزله عنوان کرد.
وی گفت : در این دوره آموزشی کارکنان میراث فرهنگی از جمله موزه ها حضور دارند و شرکت کنندگان دیگر نیز از بخش خصوصی فعال هستند.
بنابر این گزارش دکتر علویان صدر، معاون سازمان میراث فرهنگی در سخنان خود در این مراسم اظهار داشت: باید به پیشواز ارتقا کیفیت امنیت ذخایر با ارزش خود برویم.
وی گفت : از 90 درصد موزه های کشور از سیستم حفاظت الکترونیکی برخوردار است اما استاندارد سازی این فضاها نیز اهمیت بسیاری دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر ضرورت ایجاد امنیت فیزیکی درموزه ها لازم است حفاظت الکترونیکی نیز از موزه ها صورت بگیرد.
علویان ادامه داد: باید از افشای اطلاعات در موزه ها جلوگیری شود از همین رو در بحث امینت الکترونیکی در موزه ها باید به این موضوع نیز پرداخته شود.
وی تاکید کرد: لازم است سیستم امنیتی به صورت یکپارچه در تمامی موزه ها پیاده سازی شود. وی با تاکید بر اهمیت ایجاد استاندارد ملی برای امنیت الکترونیکی موزه ها گفت: شیوه های ایجاد امنیت با حضور اهل فن می تواند رهیافت های جدیدی را پیش روی ما بگذارد.
بنابر این گزارش : این دوره تخصصی که صبح روز چهارشنبه 15 شهریور در محل موزه ملی ایران با حضور مسئولان فناوری اطلاعات کشور ، امنیت الکترونیکی و سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آغاز به کار کرد پس از پنج روز فعالیت، یکشنبه 19 شهریور ماه به کار خود پایان می دهد.
بنابراین گزارش، از جمله برنامه های جانبی این دوره ، برگزاری نمایشگاه شرکت های ایرانی فعال در حوزه حفاظت و امنیت الکترونیک موزه ها و همچنین رونمایی از کتاب جامع شرکت های ایرانی متخصص در حفاظت الکترونیک موزه ها است.
این گزارش می افزاید: کلیه شرکت کنندگان در این دوره تخصصی، علاوه بر دریافت مدرک جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، مورد تایید معاونت توسعه مدیریت سرمایه انسانی رئیس جمهور در خصوص آموزش کارمندان دولت، می توانند در آزمون AMESS نیز شرکت کرده، در صورت قبولی، موفق به دریافت این مدرک بین المللی شوند.
برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی در حوزه حفاظت و امنیت الکترونیک، ایمنی و اطفاء حریق از دیگر برنامه های جانبی این دوره هاست که علاوه بر شرکت‌کنندگان در دوره، داوطلبان آزاد نیز از آموزش های کاربردی کوتاه مدت بهر مند می شوند.
بنابراین گزارش ، شرکت کنندگان در این دوره پنج روزه، علاوه بر آشنایی تئوری، بصورت عملی نیز طراحی یک موزه با استانداری های امنیتی را تجربه خواهند کرد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false