×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

همزمان با هفته پژوهش، پژوهشگران برترعرصه فرهنگ، هنر و رسانه استان تهران با حضور "سید محمد حسینی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل شدند.

در ابتدای این مراسم، «سید احسان قاضی زاده هاشمی» مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران از رونمایی 46 کتاب در حوزه هویت‌بخشی تهران خبر داد و گفت: این کتب نتیجه دو سال و نیم کار مطالعاتی و تحقیقاتی است.
وی گفت: این کار مطالعاتی و پژوهشی تحقیقاتی با همکاری استانداری تهران، دانشگاه تهران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران انجام شده است. 
وی با بیان اینکه در این کار مطالعاتی عناصر خاص شهر تهران بررسی شده است، اظهار داشت: این کار مطالعاتی دو سال و نیم طول کشیده است که در آن، هویت فرهنگی تهران بررسی شده است. 
مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان تهران تصریح کرد: امروزه شاهد نابودشدن هویت فرهنگی زیر پوست معماری نوین که در حال گسترش است، هستیم که در این مطالعات نقدی بر این موضوع شده است. 
به گفته وی این مطالعات می‌تواند مبنایی برای سیاست‌گذاری‌های هویت‌بخشی به تهران باشد که در آن موضوعاتی چون، شهرنشینی و مهاجرت به شهرستان‌های استان تهران بررسی شده است.
” در ادامه از “حسن بشیر”،”سید رضا عاملی” و “سید حسن حسینی” به عنوان پژوهشگران برتر سال 90 از سوس وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیر شد. 
همچنین با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، معاون استاندار تهران و همچنین فرماندار تهران و نیز جمعی دیگر از مسوولان فرهنگی، از “کتابخانه جامع استاد شهید مطهری در فضای مجازی” رونمایی شد. 
در ادامه این مراسم از آثار پژوهشی برتر سال جاری شامل پژوهش 43 جلدی با عنوان “مطالعه عناصر هویت بخش استان تهران و طراحی مدل برای نهادهای اجتماعی استان”، “تهران از نگاه اسلام”، “تحلیل گفتمان رسانه‌های بیگانه”، “مجموعه کتاب‌های رهنامه مدیریت فرهنگی ” که از سوی اساتید دانشگاه‌ها و پژوهشگران استان تهران انجام شده است، رونمایی شد.
در حاشیه این مراسم، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت و گویی با خبرنگاران، با تاکید براینکه باید در پژوهش جرات و جسارت کافی وجود داشته باشد، گفت: امر پژوهش و تحقیقات ضرورت و نیاز جامعه است.
وی پژوهش وتحقیقات را ضرورت ونیاز جامعه عنوان کرد و افزود: این ضرورت برای کشورهایی که در پی خودکفایی و استقلال اند از اهمیت بیشتری برخوردار است.
حسینی با اشاره به جایگاه مهم پژوهش وعلم در آموزه های اسلامی اظهار کرد:در قرآن بالغ بر 300 آیه درزمینه تفکر، تعقل و علم وجود دارد که همین آیات وآموزه ها موجب تاثیرگذاری و رشد مسلمانان در عرصه های علمی شده است.
وزیرفرهنگ وارشاد اسلامی تصریح کرد: تقویت روحیه پژوهش جمعی میان پژوهشگران می تواند به دستاوردهای بیشتر در حوزه های مختلف منجر شود.
عضوشورای عالی انقلاب فرهنگی افزود:برای کاربردی ترشدن تحقیقات دانشگاهی؛ پایان نامه های دانشجویان متناسب با نیازهای سازمان ها و دستگاه ها باید تهیه شود.
وی افزود: برای تحقق پیشرفت علم و دانش باید به تحقیق متوسل شد و لازم است تا تعامل و رابطه دو سویه میان پژوهشگران و دانشجویان با استادان و مدیران ایجاد شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false