×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

صنعت بیمه در کشور ما نیاز به تحرک و جنبش دارد بر همین اساس نیز اهمیت دانش و پژوهش دراین حوزه چند صد برابر می شود. چرا که بدون پژوهش در مورد بیمه تصمیم گیری‌ها صحیح نخواهد بود.

دکتر غدیر مهدوی سرپرست پژوهشکده بیمه و رییس نوزدهمین همایش ملی و پنجمین سمینار بین المللی بیمه و توسعه در نشست خبری با بيان اينکه درجه توسعه يافتگي ما در صنعت بيمه نسبت به درجه توسعه يافتگي اقتصاد کشورمان در جهان بسيار عقب تر است تصريح کرد: در يک سال گذشته فعاليت هاي خوبي در حوزه پژوهشکده انجام شده به طور مثال در زمينه چاپ کتاب سال گذشته روند خوبي طي شده که اميدواريم اين روند در سالجاري همچنان ادامه داشته باشد.

وی به تشریح برنامه‌های این همایش در سیزدهم آذر ماه پرداخت و گفت: برای آن‌که از تجربیات علمی پژوهشگران داخلی و خارجی در زمینه آخرین تحقیقات بیمه استفاده کنیم این همایش با حضور صاحبنظرانی از آسیا و خاورمیانه و آفریقا برگزار می‌شود.

وی با بیان این‌که با 600 مقام علمی و دانشگاهی به صورت ایمیل ارتباط برقرار شده و فراخوان دعوت به همایش و ارائه مقاله برای آن‌ها ارسال شده است، گفت: از میان 115 مقاله ارسال شده 66 مقاله استانداردهای علمی مدنظر ما را داشته‌اند و به مرحله بعد رفته‌اند و هیات داوران نیز که متشکل از 20 داور بوده‌اند 19 مقاله را انتخاب کرده اند که این مقالات در روز همایش ارائه می‌شوند.

مهدوی همچنین از رونمایی دانش نامه بیمه در روز افتتاحیه همایش خبر داد و گفت: این دانش نامه که در قالب طرح پژوهشی نوشته و تنظیم شده است در هزار و 500 صفحه به چاپ رسیده است وقرار است که روز اول همایش منتشر شود.

سرپرست پژوهشکده بیمه با بیان این‌که این پژوهشکده در نظر دارد تا راه را برای گسترش صنعت بیمه گسترده و هموار کند گفت: ما توانسته‌ایم در زمینه چاپ کتاب رشد خوبی را داشته باشیم به گونه‌ای که در سال 87 تعداد شش کتاب، در سال 88 تعداد 14 کتاب ، در سال 89 تعداد هشت کتاب، در سال 90 تعداد 24 کتاب و در سال 91 تعداد 42 کتاب به چاپ برسانیم که به نظرم چاپ کتاب تاثیرگذاری بیشتری نسبت به طرح پژوهشی که بیش از صد میلیون تومان هزینه می‌برد و تنها سه الی چهار نسخه به چاپ می‌رسد خواهد داشت.

وی با بیان این‌که استراتژی پژوهشکده بیمه برای 10 سال آینده را اخیرا تنظیم کرده‌اند، گفت: در هیات امنای بعدی بنا داریم تا چارت پژوهشکده را کاملا تغییر دهیم تا از شکل یک مرکز اجرایی به شکل پژوهشکده تبدیل شود. همچنین نسبت پژوهشگران به کارمندان که اکنون حدود 50 به 50 است را می‌خواهیم به 80 درصد پژوهشگران و 20 درصد کادر اجرایی و پشتیبانی تبدیل کنیم.

مهدوی از دیگر طرح‌های مورد بررسی در صنعت بیمه را دو طرح ملی “اجرای بررسی رضایت مشتریان کلیه شرکت‌های بیمه در همه رشته‌های بیمه‌ای” و “رتبه بندی شرکت‌های بیمه‌ای” عنوان کرد و گفت: از دیگر برنامه‌های ما پیگیری تشکیل انجمن‌های علمی همچون انجمن علمی بیمه و ریسک و انجمن علمی محاسبات فنی بیمه خواهد بود.

سرپرست پژوهشکده بیمه در پایان با بیان این‌که صنعت بیمه در سال گذشته رشد خوبی در حق بیمه داشته است، گفت: با توجه به این که رشد حق بیمه‌های ما 47 درصد شده اگر بخواهیم رشد تورم را از آن کم کنیم در واقع صنعت بیمه بالای 20 درصد رشد داشته است که می‌توان آن را مثبت ارزیابی کرد چرا که اگر به عنوان مثال رشد اقتصادی ما پنج درصد باشد و رشد صنعت بیمه 20 درصد این نشان می دهد که صنعت بیمه موفق عمل کرده است.البته هنوز تا رسیدن به ضریب نفوذ جهانی فاصله زیاد داریم.

در ادامه اسکويي معاون پشتيباني پژوهشکده بيمه و دبير همايش ملي بيمه و توسعه با بيان اين مطلب گفت: در اين همايش 25 شرکت بيمه ايران مشارکت فعال خواهند داشت و 15 درصد از شرکت کنندگان داراي مدارک بيمه اي هستند ضمن آنکه غرفه هاي مختلفي از طرف شرکت هاي بيمه در حاشيه اين همايش برگزار مي شود.

وي تصريح کرد: در بخش مهمانان خارجي چند نفر از مديران ارشد بيمه اي از کشور هندوستان در کنار شخصيت هاي بازرگاني از کشورهاي آسيايي در اين همايش شرکت دارند که به ايراد مقالات و سخنراني مي پردازند.

در ادامه اين نشست، دقيقي معاون پژوهشي پژوهشکده بيمه نيز با بيان اينکه در اين همايش يک روزه مراسم رونمايي از اولين دانش نامه بيمه که نزديک به 1500 صفحه است انجام خواهد شد.

دقيقي تصريح کرد: در بخش مهمانان خارجي همه مهمانان دعوت شده به اين همايش از طرف فدراسيون بيمه گران آسيا و آفريقا يعني اتحاديه فير در اين همايش حضور دارند.

وي گفت: به طور کلي مقالات ارسال شده به اين همايش در دو سطح داوري شده است و از مجموع 119 مقاله ارسال شده 53 مقاله استانداردهاي لازم را براي ارايه در اين همايش نداشته اند در نهايت در روز همايش ارايه خواهد شد و 36 مقاله در بخش هاي مختلف قرائت مي شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false