true
معاون دفاتر، اساتید و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور گفت: پیش از اسلامیشدن دانشگاهها، باید مسئولان و سیاست ما اسلامی شوند.
حجت الاسلام مسعودی امروز در نشست با مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و روسای دانشگاههای استان لرستان در خصوص اسلامی شدن دانشگاهها در محل دانشگاه لرستان تصریح کرد: معتقدم که قبل از اینکه دانشگاهها اسلامی شوند، باید سیاست و مسئولان ما اسلامی شوند.
وی افزود: مسائل اجتماعی، علمی و فرهنگی ما تابعی از مسائل سیاسی کشور و حتی بعضی اشخاص شده اند؛ به طور مثال یک جایی یک وزیر میخواهد به یک نحوی نظر خود را اعمال کند و در یک جا یک وکیلی میخواهد او هم نظر خود را اعمال کند و اگر کسی در جلسه کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاهها علیه کسی حرفی بزند، میگویند که این علیه من حرف زده، علیه نظام حرف زده و … و این متاسفانه واقعیت تلخی است که وجود دارد و باید به آن اعتراف کنیم.
کرسی های آزاد اندیشی باید جایی برای تضارب آراء موافق و مخالف باشد
معاون دفاتر، اساتید و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور با تاکید بر اینکه کرسی های آزاد اندیشی باید جایی برای تضارب آراء موافق و مخالف در خصوص مسائل مختلف باشد، بیان داشت: رشد فکری ما و جامعه ما بستگی به همین کرسیها دارد، چراکه وقتی عقلها روی هم ریخته میشود آن وقت میتوان دیدگاه برتر را استخراج کرد، بنابراین در اسلام این همه توصیه به مشورت در هر مسالهایی به این علت است.
در برخي كرسيهاي آزادانديشي آزادی پس از بیان وجود ندارد
مسعودی متذکر شد: با وجود تاکیدات رهبر معظم انقلاب، کرسیها در برخی جاها برگزار نمیشوند و در برخی جاها نیز آزادی پس از بیان وجود ندارد و بعضی از دستگاهها که خود را در برخی مسائل مسئول میدانند میآیند و در داخل دانشگاه در کرسیها دخالت و قصه را پیچیده میکنند.
وی به اقدامات صورت گرفته در راستای اسلامی شدن دانشگاهها در حوزه علوم انسانی اشاره کرد و ادامه داد: 15 گروه در 15 رشته علوم انسانی تشکیل شده و اساتید و اعضای هیات علمی که صاحب فکر و اندیشه هستند روی سرفصلهای رشتهها در حال کار کردن هستند.
معاون دفاتر، اساتید و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور گفت: اینکه به اسلامی شدن دانشگاه در حوزه علوم انسانی بیشتر توجه میشود به این دلیل است که این حوزه پایههای فکری دانشگاهیان را میسازد و فکر و جهت را تعیین میکند، در روان شناسی برخی از مکاتب روان شناسی که تدریس میشوند صد درصد مغایرت و مباینت مطلق یا جزئی با مبانی دینی ما دارند و در حوزه اقتصاد، جامعه شناسی و مدیریت هم همین طور است، به همین دلیل توجه نظام به علوم انسانی جلب شده و باید به این مسائل توجه شود؛ بنابراین در بحث اسلامی شدن موضوع محوری بحث عناوین و سرفصل های آموزشی است.
مسعودی تصریح کرد: در بحث اسلامی شدن دانشگاه ها عنصر بعدی استاد و عضو هیئت علمی است که تدریس می کند و باید ببینیم هستی به آن معنایی که قرآن می گوید را قبول دارند یا خیر.
true
true
https://parsipress.ir/?p=1394
true
true