×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر در كارگاه آموزشي ويژه تربيت كادر متخصص پيشگيري اوليه از اعتياد سازمان بسيج مستضعفين، مهمترين راهبرد در مواجهه با آسيب‌هاي اجتماعي را افزايش توانايي‌هاي رواني و اجتماعي والدين دانست.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ حميد صرّامي در اين كارگاه آموزشي ـ توجيهي كه با حضور 120 نفر از مربيان استان‌هاي مختلف سازمان بسيج مستضعفين برگزار شد، گفت: بر اساس مبادله تفاهم‌نامه بين ستاد مبارزه با موادمخدر و سازمان بسيج مستضعفين مقرر شده كه در 17 استان كشور 320 كارگاه آموزشي براي 64 هزار نفر از والدين با هدف ارتقاء توانمندسازي آنان برگزار شود.
وي تصريح كرد: در اين راستا كارگاه آموزشي ـ توجيهي چهار روزه‌اي در تهران ويژه 120 نفر از مدرساني كه قرار است در كارگاه‌ها نسبت به آموزش روش‌هاي پيشگيري اوليه از اعتياد، مهارت‌هاي زندگي و سبك‌هاي فرزندپروري براي والدين دانش‌آموزان اقدام كنند، برگزار شد.
مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد افزود: در آستانه قرن بيست و يكم، خانواده به‌عنوان مهمترين مركز حيات اجتماعي، در معرض انواع خرده‌فرهنگ‌ها، آسيب‌ها و تهديد‌هاي مختلف از جمله موادمخدر، مواد توهم‌زا، مواد محرك، مشروبات الكلي و جنگ‌هاي رواني تبليغاتي از سوي ماهواره و اينترنت قرار گرفته، به‌گونه‌اي كه شاهد آسيب‌پذير شدن فرزندان برخي از خانواده‌ها هستيم.
صرامي بيان داشت: مهمترين راهبرد در مواجهه با آسيب‌هاي اجتماعي، مقتدرسازي و افزايش توانايي‌هاي رواني و اجتماعي والدين مي‌باشد، به گونه‌اي كه پدران و مادران با آموزش سبك‌هاي فرزندپروري، مهارت‌هاي زندگي و روش‌هاي پيشگيري اوليه از اعتياد، توان انطباق با تغييرات شتابان اجتماعي را فرا مي‌گيرند و نسبت به افزايش حمايت‌هاي عاطفي، عزت نفس و اعتماد به نفس، تقويت معنويت و باورهاي ديني و افزايش آستانه تحمل و راه‌هاي خودكنترلي در بروز رفتارهاي تكانشي در فرزندان، اقدام مي‌كنند.
وي افزود: فرزندان خانواده‌هاي بي‌تفاوت، پركار، مستبد و گسسته به دليل شكل‌گيري ساختار بي‌قيدي، عدم حضور فيزيكي و رواني والدين، تحقير، تحكّم، نزاع، سخت‌گيري، محيط پرتنش و اختلافات والدين، عمدتاً داراي شخصيت‌هاي متزلزل، ستيزه‌جو، ريسك‌پذير و داراي رفتارهاي تكانشي و آستانه تحمل پائين مي‌شوند و به دليل عدم حمايت‌ عاطفي از سوي والدين، عزت نفس پائين، نااميدي، احساس درماندگي، ضعف مهارت‌هاي ارتباطي، ضعف اعتقادات ديني و انواع اختلالات رواني به راحتي گرفتار آسيب‌هاي اجتماعي خواهند شد.
صرامي اظهار داشت: : تقويت خانواده‌هاي منطقي و مستحكم از طريق آموزش متناسب با نيازسنجي و بازاريابي اجتماعي، زمينه‌هاي برانگيزانندگي، باورانندگي و بازدارندگي را در فرزندان مهيا مي‌كند و باعث كاركرد صحيح خانواده‌ها در عصر فريب‌هاي فرهنگي مي‌شود.
وي در پايان يادآور شد: در سال 90 ، اعتباري معادل يك ميليارد و چهل ميليون تومان به سازمان بسيج براي برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي مهارت‌هاي زندگي و سبك‌هاي فرزندپروري و همچنين برپايي نمايشگاه‌هاي سيار پيشگيري اوليه از اعتياد ويژه والدين واگذار شد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false