true
رئیس سازمان جمعیت جوانان هلال احمر گفت: 70 هزار جلیقه امانی در طرح تابستانه این سازمان برای جلوگیری از غرق شدن افراد در سواحل شمالی دریای خزر بین مردم توزیع شده است.
محمد جعفریان رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در نشست خبری امروزبه ارایه گزارشاتی از عملکرد سازمان امداد و نجات هلال احمر در طرح تابستانه این سازمان پرداخت و گفت: در کنار خدمات تخصصی در پیشگیری از غرق شدگی در شمال کشور به اقدامات علمی و تکنولوژی و مسایل فرهنگی در این زمینه پرداخته شده است.
وی ادامه داد: اقدامات فرهنگی هلال احمر برای پیشگیری از غرق شدگی در سه استان و ۱۰۰ پست و پایگاه در حد فاصل ۶ کیلومتری از یکدیگر اجرا شده که ۳۹۳۷ هزار مراجعه به پایگاه صورت گرفته است که این رقم در مقایسه با سال گذشته ۵۵ درصد افزایش داشته است.
رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: در کنار خدمات تخصصی در پیشگیری از غرق شدگی در شمال کشور به اقدامات علمی و تکنولوژی و مسایل فرهنگی در این زمینه پرداخته شده است.
وی گفت: هدف گیری سازمان در طرح امسال و سال گذشته دلالت مردم به مناطق امن و معرفی طرح دریا ، ایجاد زمینه ای برای بهره برداری بیشتر از دریا بدون ایجاد حادثه برای آنها بود. طبیعی است که از تجربیاتی که برای مسافران قبلی داشتیم در این طرح استفاده کنیم .
وی گفت: در سه استان شمالی کشور نزدیک به 100 پست از حوزه جوانان فعال شد و ما حدود سه میلیون و 937 هزار نفر مراجعه کننده به پست ها داشتیم که افزایش 55 درصدی را نشان می داد.
وی گفت: کار دیگر این سازمان توزیع جلیقه های امانی برای مردم بود. برای مسافران نوروزی سعی شد این جلیقه ها توزیع شود تا حداقل یک ساعت آنها را روی آب نگهدارد. این جلیقه ها دارای اتصالات محکم و سوت دار بود .
جعفریان در رابطه با جلوگیری از غرق شدگی در دریای خزر افزود: ۷۰ هزار جلیقه در بین مردم به صورت امانت توزیع شده است و علاوه بر توزیع این جلیقهها ۴ هزار نفر از جوانان که ۵۲ درصد آن را بانوان تشکیل میدهند در مناطق مشخص مستقر شدند.
وی گفت: نزدیک به 4 هزار نفر از اعضای سازمان در طرح تابستانه فعال بودند که 52 درصد آن ها را بانوان تشکیل می دادند.
جعفریان گفت: آموزش 2 هزار نفر نجات غریق را با همکاری فدراسیون کوهنوردی در دستور کار قرار داده ایم .
رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر به تفاهمنامه مشترک سازمان با فدراسیون شنا و نجات غریق و همچنین فدراسیون کوهنوردی اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه جهت آموزش امدادگران در مناطق کوهستانی و دریایی بین سازمان و فدراسیونها بسته شده است.
وی در رابطه با اطلاع رسانی و ارتباط مردم و سازمان افزود: خط مهر پویان در طول تابستان ۱۰۳ هزار تماس داشته است که این اقدام در راستای بالا بردن سرعت امداد و نجات صورت گرفته است.
وی در رابطه باعملیات نجات زلزله تبریز گفت: دوهزار و ۲۰۰ نفر از نجات گران جوان این سازمان که ۳۰ درصدآنان را بانوان تشکیل میدهند تا ۴۰ روز در عملیات امدادی زلزله تبریز حضور داشتند.
جعفریان در آخر با ابراز خرسندی از تشکیل ردیف بودجه سازمان گفت: با قرار گرفتن بودجه سازمان در ردیف بودجه کشور اقدامات این سازمان در سالهای آتی روند صعودی و بهبودی دارد.
true
true
https://parsipress.ir/?p=2215
true
true