true
دبير جشنواره بين المللي فيلم مقاومت :این جشنواره را وسيع ترين رويداد فرهنگي بعد از انقلاب اسلامي دانست.
نشست مطبوعاتي جشنواره بين المللي فيلم مقاومت با حضور محمد خزاعي دبير جشنواره، يزدان عشيري مدير روابط عمومي و جمعي از اهالي رسانه در مجتمع فرهنگي اسوه برگزار شد.
در ابتداي اين نشست محمد خزاعي دبير جشنواره فيلم مقاومت عنوان كرد: اين جشنواره وسيع ترين رويداد فرهنگي بعد از انقلاب اسلامي است كه به مدت دو ماه در 70 منطقه مرزي كشور برگزار مي شود. اين رويداد از سي ويكم تا هفتم مهرماه در كرمان و همزمان در مناطق مرزي كشور برپا خواهد شد به طوري كه همه مردم ايران درگير اين جشنواره مي شوند يكي از بركات جشنواره حضور در مناطق مرزي و محروم است.
وي افزود: طبق برنامه ريزي هاي انجام شده سوم تا هفتم مهرماه جشنواره فيلم مقاومت در كرمان با نمايش فيلم ها برگزار خواهد شد تلاش اين است كه برنامه گسترده اي براي برپايي اين رويداد داشته باشيم همچنين از تاريخ دوازدهم تا بيست و دوم مهرماه جشنواره دانش آموزي مقاومت به دبيري حبيب احمدزاده در مناطق زلزله زده برگزار مي شود كه در اين مراسم هنرمندان برجسته سينما هم حضور دارند.
خزاعي ادامه داد: در فاز بعدي جشنواره مقاومت كه از پانزدهم تا آخر آبانماه برگزار مي شود ما در 9 كشور برنامه نمايش فيلم و برگزاري جشنواره را خواهيم داشت كه از ميان اين كشورها مي توان به مالزي، كنيا، بوسني، ارمنستان، لبنان، تركيه، فلسطين و… اشاره كرد.
وي عنوان كرد: اين دوره جشنواره در دو ماه برگزار مي شود. حاميان اين رويداد عبارتند از انجمن انقلاب و دفاع مقدس، موسسه روايت، استانداري كرمان، سازمان فرهنگ و ارتباطات، سازمان سينمايي، صداوسيما و… جا دارد از همه اين مراكز و سازمان ها براي همكاري و همياري اين جشنواره سپاسگزاري كنيم.
خزاعي افزود: جشنواره بين المللي فيلم مقاومت در 9 بخش برگزار خواهد شد. در بخش مسابقه ايران 12 فيلم با يكديگر رقابت مي كنند و آثار “عطر ولايت” و “قلاده هاي طلا” در بخش خارج از مسابقه حضور دارند. 24 اثر در بخش كوتاه و 25 فيلم در بخش مستند با يكديگر رقابت مي كنند. در بخش بين الملل فيلم هاي بخش ويژه عماد مغنيه حضور دارند كه خوشبختانه مورد استقبال فيلمسازان قرار گرفته اند.
وي با اشاره به بخش جلوه گاه نور(شهداي ترور) گفت: در اين بخش از جشنواره مقاومت توليدات خوبي انجام شده است و برنامه ريزي آن بر عهده شوراي سياستگذاري بوده است. 20 فيلم نيز در بخش مسابقه اين بخش به نمايش در مي آيد. بخش فيلمنامه نويسي (قلم طلايي) نيز به آثار سينمايي، سينما-ويدئو اختصاص دارد.
خزاعي ادامه داد: نشست هاي تخصصي اين دوره جشنواره با حضور كارشناسان و مديريت اكبر نبوي در سالن گفتگوي هتل پارس كرمان برگزار مي شود همچنين نشست هاي نقد در سينما، فيلمنامه نويسي و كارگاه هاي آموزشي نيز از ديگر برنامه هاي جنبي اين بخش است.
دبير جشنواره فيلم مقاومت بيان كرد: در بخش بزرگداشت هاي اين جشنواره از قاسم بخشي مستندساز فعال و يكي از همكاران شهيد آويني تقدير مي شود. همچنين در بخش تكريم ها نيز رضا ايرانمنش، مرحوم حسيني(تهيه كننده فيلم ملكه) و حسن نجاريان مورد تقدير قرار مي گيرند.
وي افزود: نشست با مهمانان خارجي از ديگر برنامه هاي اين جشنواره است. طبق برنامه ريزي هاي انجام شده هر يك از روزهاي جشنواره به نام يك شهيد نامگذاري شده كه عنوان آنها قطعا بركاتي به همراه دارد و اين وظيفه ماست كه از اين عزيزان به نوعي تقدير كنيم. كتاب “تماشاگه راز” به همت حسن معززي نيا در اين جشنواره منتشر مي شود كه در آن مقالات شهيد آويني در ارتباط با دفاع مقدس جمع آوري شده است.
خزاعي در ارتباط با آسيب هاي جدي سينماي دفاع مقدس گفت: اين جشنواره هر دو سال يك بار برگزار مي شود اما بايد مسئولان به موضوع آسيب هاي جدي در زمينه سينماي دفاع مقدس توجه ويژه داشته باشند. متاسفانه در اين سينما مضامين از منظر فيلمسازاني نو و بديع كه هويت ايراني و شرقي ندارند در آثار سينمايي ديده مي شود كه هيچ كدام از المان ها و ارزش هاي موجود در آنها نيست و فيلمساز نيز ادعا مي كند با اين آثار به زبان جهاني نزديك شده است.
وي تاكيد كرد: زبان جهاني بايد همراه با ايدئولوژي و توجه به ارزش هاي انقلاب و دفاع مقدس باشد. در همين راستا بايد در عرصه بين الملل بسيار فعال عمل كنيم زيرا رسانه سينما تاثيرگذار است و مسئولان فرهنگي در اين زمينه بايد سياست گذاري فرهنگي انجام دهند. البته شمقدري رئيس سازمان سينمايي در عرصه بين الملل فعاليت هايي را آغاز كرده است.
خزاعي افزود: موسسه روايت و انجمن انقلاب و دفاع مقدس از فيلم بعدي فيلمساز برگزيده اين جشنواره تا سقف 400 ميليون حمايت مي كند. بايد اين موضوع را در نظر بگيريم كه فيلم هاي دفاع مقدس در اكران نيز نياز به حمايت دارند. بايد از تبليغات آنها نيز در اكران حمايت شود تا بخش خصوصي راغب به سرمايه گذاري در اين حوزه شود.
وي در پايان به برنامه هاي جنبي اين دوره جشنواره اشاره كرد و گفت: برگزاري نشست هاي تخصصي، جلسات هم انديشي فيلمسازان خارجي با مسئولان فرهنگي براي توليدات مشترك و حضور خانواده شهيد عماد مغنيه از ديگر بخش هاي جنبي اين دوره از جشنواره است.
true
true
https://parsipress.ir/?p=2120
true
true