true
ششمین جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال عصر پنجشنبه(13 مهر) با شعار «سواد دیجیتالی، مصونیت فرهنگی» در مصلای امام خمینی (ره) افتتاح شد.
سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از متولیان برپایی هر چه با شکوه تر ششمین جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال گفت: برای ناشر دیجیتال این دوره از نمایشگاه رسانه های دیجیتال جایزه ویژه ای با عنوان نشان عالی «سرآمد» در نظر گرفته شده است.
وی اظهار کرد: ششمین جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال در مقایسه با سال گذشته رشد بسیار خوبی داشته و بخش های جدیدی در این دوره راه اندازی شده اند.
وی با بیان این مطلب که شعار ارزنده ای برای این نمایشگاه انتخاب شده است، گفت: فلسفه برپایی چنین جشنواره هایی فرهنگ سازی است تا خانواده ها بیش از پیش به اهمیت مساله پی ببرند و با تحولات عرصه دیجیتال بیشتر آشنا شوند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: اگر فضای مجازی به درستی مدیریت نشود، این فضای مجازی است که ما را مدیریت خواهد کرد. بنابراین، لازم است تا همه دست به دست هم دهیم و کمک کنیم تا یک فضای سالم و اطمینان بخش مجازی برای بهره مندی کودکان، نوجوانان و جوانان کشورمان فراهم شود.
وی افزود: در طول سال اخیر سی و هشت نمایشگاه رسانه های دیجیتال در مراکز استان ها و شهرستان ها برگزار و همواره با استقبال خوبی مواجه شده اند.
حسینی بیان کرد: نه تنها در این نمایشگاه بلکه در سایر نمایشگاه ها مانند نمایشگاه قرآن وقتی که بخشی به رسانه های دیجیتال اختصاص پیدا می کند با ازدحام جمعیت در این بخش مواجه می شویم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: تیزرهای تبلیغاتی که توسط رسانه ملی طراحی و پخش می شوند به نوعی آگاهی بخشی در شیوه استفاده از فضای مجازی اند. خانواده ها باید بدانند که استفاده از رسانه های دیجیتال علاوه بر ایجاد فرصت های مناسب یادگیری، تهدیدهایی را نيز همراه دارد.
وی ضمن تاکید بر موضوع آموزش رسانه ای و مهارت های بهره گیری از رسانه گفت: هر اندازه سواد رسانه ای افزایش پیدا کند قدرت تحلیل، نقد و انتخاب محتوا توسط افراد ارتقا می یابد.
حسینی افزود: تاثیرگذاری رسانه های دیجیتال به دلیل سرعت بالای انتقال مطالب، دسترسی آسان و تعاملی بودن، روز به روز در حال افزایش است. بنابراین، باید در این حوزه کارهای جدی تری انجام شود و کیفیت محصولات دیجیتال ارتقا یابند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که ما می توانیم فرهنگ غنی اسلامی را در سایر کشورها به نمایش بگذاریم، اظهار کرد: چند روز پیش هفته فرهنگی ایران در روسیه برپا شد که مردم روسیه به آثار هنری و ادبی ایرانی ارایه شده در این هفته علاقه مندی زیادی نشان دادند. اگر ما بتوانیم در حوزه نرم افزار و بازی های رایانه ای و موضوع های دیگر نیز آثار فاخری را تهیه کنیم، به یقین با استقبال و توجه افراد سایر کشورها مواجه خواهیم شد.
وی عنوان کرد: اکنون بازی های رایانه ای در سبد مصرف خانواده ها و کودکان و نوجوانان جهان قرار گرفته است. هر اندازه این بازی ها غنی تر و محتوای خوبی برای آن ها طراحی شود، تاثیر گذاری آن ها بیشتر خواهد شد.
حسینی گفت: از تمام مراکز رسانه های دیجیتال دولتی و خصوصی که با انگیزه در تولید نرم افزارهای دیجیتالی تلاش می کنند، قدردانی می کنم. به یقین موانع زیادی در این راه وجود دارند اما دولت حمایت جدی تر در این حوزه خواهد کرد تا بتوانند گام های موثرتری بردارند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در آینده شاهد برپایی جشنواره و نمایشگاه رسول اکرم(ص) مانند جشنواره رضوی خواهیم بود. فراخوان این جشنواره به زودی ابلاغ می شود. جشنواره رسانه های دیجیتال مهدوی و جشنواره رسانه های دیجیتال خانواده از دیگر برنامه هایی اند که در آینده برگزار می شوند.
وی توضیح داد: 1109 اثر دیجیتالی در 400 غرفه در این دوره از جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال ارایه شده اند. حدود 300 نشست در طول ده روز برپایی این نمایشگاه برگزار خواهند شد.
حسینی در پایان از حضور بخش بینالملل برای نخستین بار در جشنواره رسانههای دیجیتال خبر داد و گفت: پیشبینی میکنیم که این بخش با استقبال کشورهای اسلامی و فارسیزبان مواجه شود. در این بخش، محتوای مناسبی برای خانواده، محافظت از کودکان، سبک زندگی اسلامی و بیداری اسلامی ارایه شده است.
ششمین جشنواره و نمایشگاه رسانههای دیجیتال تا 22 مهرماه در مصلای تهران برپاست.
true
true
https://parsipress.ir/?p=2297
true
true