×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

تاکنون در کل کشور نزدیک 250 میلیارد تومان برای مراکز خدمات توانبخشي ایثارگران هزینه کرده‌ایم و نزدیک به ۱۵۰ میلیارد تومان دیگر نیاز داریم تا کل موضوع ساماندهي شود.

سید حسین هادیانی معاون عمران و مسکن بنیاد شهید و امور ایثار گران  درنشست خبری در جمع خبرنگاران گفت: این معاونت ۴ ماموریت اصلی دارد که یکی از آن‌ها احداث مراکز توانبخشی است.

وی افزود: سال ۸۰ در ارتباط با مناسب سازی ارائه خدمات به خانواده شهدا و جانبازان طرح احداث مراکز توانبخشی گزارش به رئیس جمهور ارائه شد و ایشان دستور دادند که کلیه استانداری‌ها که در همه مراکز استان هیچ مرکز توانبخشی توسط بنیاد شهید و استانداری‌ها ساخته شود.

وی ادامه داد: از سال ۸۷ این موضوع به صورت جدی پیگیری شد و در ۳۰ استان برنامه ریزی برای ساخت این مراکز انجام شد.

هادیانی افزود: مراکز خدمات مشاوره‌ای شامل فضاهایی شنوایی سنجی، بینایی سنجی، اتاق گچ گیری، اتاق طراحی‌های ساده، کارگاه‌های آموزشی برای جانبازان تشکیل می‌شود.

معاون عمران و مسکن بنیاد شهید اظهار داشت: در این مرکز کارگاه‌های ساخت اندام مصنوعی برای جانبازان قطع دست و پا ایجاد می‌شود.

وی افزود: همچنین امکانات ورزشی در رده‌های متنوع برای ایثارگران ایجاد می‌شود و در برخی از این مراکز توانبخشی، سالن اجتماعات، کتابخانه مرکز اینترنت ایجاد می‌شود.

وی افزود: سال گذشته اعتباری معادل ۳۲ میلیارد تومان به این منظور تخصیص داده شده بود اما فقط ۱۷ ملیلیارد آن تامین شد اما در سال جاری ۶۰ میلیارد بودجه مصوب مجلس شورای اسلامی برای این منظور تخصیص داده شد.

هادیانی ادامه داد: همچنین ۵۰ میلیارد تومان توسط مرکز مهر ماندگار که آقای محرابیان دستیار ارشد رئیس جمهور قول این مبلغ را داده است وهمچنین استانداری‌ها موظف شدند ۵۰درصد از پولی که بابت مجموعه‌های ایثار‌گری به تصویب می‌رسانند به منظور احداث مراکز توانبخشی تخصیص دهند. ما برای تکمیل مراکز توانبحشی ۱۶۰ تا ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار داریم.

هادیانی خاطرنشان کرد: تاکنون در کل کشور نزدیک ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه کردیم و نزدیک به ۱۵۰ میلیارد تومان دیگر نیاز داریم تا کل موضوع جمع شود. ما مراکز توانبخشی را از ۷ هزار و ۵۰۰ متر تا ۲۸ هزار متر داریم.

به گفته وی در مجموع ۴۰۶ هزار متر مجموعه زیربنای مراکز توانبخشی است.

وی ادامه داد: در کرمانشاه و تبریز به نتیجه رسیدند و واقعا فضای نشاط آور و فعالی را به ویژه در آذربایجان شرقی ساخته‌اند، ما معتقدیم برای ایثار گران باید بهترین منطقه را برای ساخت مرکز توانبخشی احداث کرد و قرار است یک خانواده شهید یا جانباز حداقل ۱۰ روز در آن مکان زندگی کنند بنابراین باید بهترین امکانات را در اختیار آن‌ها گذاشت.

وی گفت: در تهران این پروژه در مرکز بقیة الله احداث می‌شود و به دلیل اینکه این مجموعه مساحت بالایی دارد امکان حضور هزار جانباز و سرویس دهی به آن‌ها را دارد.

هادیانی با بیان این مطلب که هنگام بازدید از مرکز آسایشگاه بقیة الله از آنان خواسته شده بود که این مکان را در اختیار همه جانبازان قرار دهند تاکید کرد: هم اکنون چهارده نفر از جانبازان در این مکان حضور دارند که چهار نفر آن‌ها مکان را تخلیه کردند و علی رغم اینکه جای مناسبی نیز برای آن‌ها پیش بینی شده بود این افراد تا به امروز موضوع تخلیه آسایشگاه را نپذیرفتند البته دو نفر از این افراد جانباز نیستند.

وی گفت: اگر خون از دماغ یک جانباز بیاید همه نگاه‌ها متوجه بنیاد می‌شود چرا که بنیاد شهید متولی اصلی حمایت و رسیدگی جانبازان و ایثارگران است بنابراین ما با همه توان تلاش خواهیم کرد که مراکز توانبخشی برای خدمت به همه ایثارگران ساخته شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false