×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

خرمای پیارم حاجی آباد ایران دارای نشان جغرافیایی شد، مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از انتخاب نشان جغرافیایی «خرمای پیارم حاجی آباد ایران» توسط پروژه مالکیت فکری ایران و سوئیس به عنوان پایلوت اجرای سیستم مدیریت نشان جغرافیایی در بخش صنایع غذا-کشاورزی خبر داد.

به گزارش پارسی پرس به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمد خالدی مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: پروژه مالکیت فکری ایران و سوئیس در هم اندیشی با دست اندرکاران ایرانی، «خرمای پیارم حاجی آباد ایران» را که قبلا به عنوان نشان جغرافیایی در سازمان جهانی مالکیت فکری  (WIPO) ذیل موافقتنامه لیسبون به ثبت بین المللی رسیده بود، به عنوان نشان جغرافیایی تحت پوشش پروژه در بخش صنایع غذا-کشاورزی برگزید.

وی افزود: این نشانه جغرافیایی از کمک‌ها و حمایت‌های فنی پروژه جهت مدیریت و تجاری‌سازی برخوردار خواهد شد.

خالدی گفت: از دلایل انتخاب این محصول، ساختار مناسب زنجیره ارزش، رابطه همکاری و هماهنگی خوب میان ذی نفعان زنجیره ارزش، ارتباط خوب با نهادهای محلی و پتانسیل خوب برای ورود به بازار صادراتی و ایجاد تاثیرات مثبت بر اقتصاد محلی بوده است.

وی، نقش مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور را در اجرایی شدن این پروژه، نمونه ای از یک همکاری سازنده بین نهادها برشمرد و افزود: به مدد این همکاری تاکنون، ایران موفق شده است ۱۸ محصول کشاورزی خود را توسط سازمان جهانی مالکیت فکری به عنوان نشان جغرافیایی به ثبت بین المللی برساند.

وی تاکید کرد: دفتر امور اقتصادی و کارگروه ملی کشاورزی تجاری وزارت جهاد کشاورزی آمادگی کامل خود را برای همکاری در اجرای موفق برنامه مدیریت نشان جغرافیایی غذا-کشاورزی در و تعمیم آن به سایر محصولات جهت بهره‌مندی ذی نفعان زنجیره ارزش این محصولات از عواید اجرای سیستم مدیریت نشانه جغرافیایی اعلام می‌دارد.

در این هم اندیشی، «کنعانیان» نماینده پروژه در ایران توضیح داد که این نشان جغرافیایی به مدت دو سال از کمک‌های فنی پروژه در قالب برنامه‌ها و نشست‌های آموزشی و تبادل تجربه با متخصصان مجرب سوییسی و بین‌المللی در زمینه بهبود و ارتقای زنجیره ارزش نشان جغرافیایی خرمای پیارم حاجی آباد به عنوان اولین پایلوت اجرای سیستم مدیریت نشان‌های جغرافیایی در بخش غذا-کشاورزی ایران با هدف کمک به تولیدکنندگان جهت بهره‌مندی از منافع اقتصادی نشانه جغرافیایی، ارتقای رقابت پذیری، تجاری‌سازی و ایجاد تاثیر مثبت بر توسعه اقتصادی برخوردار خواهد شد تا دستاوردهای آن به عنوان الگویی به سایر نشانه‌های جغرافیایی تعمیم داده شود.

انتخاب «خرمای پیارم حاجی آباد ایران» به عنوان پایلوت اجرای سیستم مدیریت نشان جغرافیایی در بخش صنایع غذا-کشاورزی+پارسی پرس

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false