×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

موزه علوم و فناوري جمهوري اسلامي ايران، در تاريخ 31 ارديبهشت لغايت 2 خرداد سال 1391در محل موزه ملک، همایشی تحت عنوان «پیشینه، حال و آینده علم در موزه های علوم و فناوری» برگزار می کند.

این همایش با محوریت کارکردهای خاص و منحصر به فرد موزه های علوم در بهبود و ارتقای سطح دانش و نشر و ترویج مفاهیم دانش پایه در میان مخاطبان از گروههای مختلف اجتماعی طراحی شده است.
هدف اصلی این همایش ترغیب و تشویق عموم محققان ، موزه داران و موزه شناسان کشور به فعالیت علمی و تهیه ادبیات پژوهش در حوزۀ مفاهیم و علوم موزه داری نوین و تدارک محیطی مناسب و اندیشه محور برای تعاملات عمیق فکری و تبادل تجربیات اندیشمندان کشور ودر نهایت اشاعه و توسعه دانش عمومیدر این حوزه است .
محورهای این همایش عبارتند از:
طراحی مفهومی موزه های علوم و فناوری
ساختارشناسی گالری ( ویژگی های طراحی، نماهای دیداری، شنیداری و رایانه ای )
معماری و ویژگی های ساختمانی در موزه های علوم و فناوری
نظریه پردازی های نو در حوزه موزه های علوم و فناوری
مولفه های فرهنگی – اجتماعی در توسعه موزه های علوم
نقش موزه ها در جوامع جدید
ویژگی ها و مسائل موزه های علوم و فناوری پیرامون :
الف)جانورشناسی ،گیاه شناسی و علوم زمین
ب)نمایش علوم پایه
پ)نجوم سنتی و ستاره شناسی مدرن
ت)احیا و نمایش فناوری های بومی
د)فناوری های مدرن
ر)بهره گیری از رسانه های جدید
مهمان ویژه این همایش خانم پروفسور پاتریشیا ریچ، مدیر ساینس سنتر موناش(Monash Science Centre) استرالیا و یکی از دیرینه شناسان برجسته جهان است. ایشان تعداد30 عنوان کتاب در زمینه های مختلف جانور شناسی از جمله تنوع و تکامل جانداران وبیش از 300 عنوان مقاله در مجلات معتبر علمی دنیا به چاپ رسانده و مفتخر به دریافت 26 جایزه و نشان و تقدیرنامه علمی از دانشگاه های معتبر دنیا و موسسات علمی برتر شده اند؛ از جمله: مدال وایتلی و مدال روی ویلر.
گفتنی ست در این همایش آقایان حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ، علی معلم رییس فرهنگستان هنر و سعید آبادی، دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران وچند تن از اساتید و اندیشمندان کشور به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت .
موزه علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران که از سال 87 در زیر مجموعه وزارت علوم، آغاز به کار کرده ، با مبنا قرار دادن تفکر علمی و با بهره گیری از اساتید و اندیشمندان برجسته جهانی، برگزاری گردهمایی های مختلف با سطوح متفاوت را در دستور کار خود قرار داده است. در وهله اول این اجتماع تخصصی در قالب کارگاه «نقش موزه های علوم و فناوری در توسعه نظام علمی کشور» درسال 90 با حضور آقایان اینجیت کومار موگات پای، مدیر کل اسبق ان سی اس ام هندوستان و دکتر یوسلان نور متخصص بخش سیاست علمی و توسعه پایدارو بخش علوم طبیعی برگزار شد و در آن ضمن بهره گیری از آموزه های این اساتید، محیطی پویا برای تعامل هرچه بهتر موزه های کشور فراهم شد.
جدول زمانبندی همایش”پیشینه ، حال و آینده علم در موزه های علوم و فناوری ” نیز شامل نوبه های سخنرانی برای سخنران مدعو بین المللی و نیز اندیشمندان داخلی است و زمان هایی نیز برای ارائه ی مقالات از سوی مولفان در نظر گرفته شده است. همچنین بخشی به برگزاری نشست آزاد با حضور اساتید و متخصصان موزه شناس اختصاص داده شده است.
از اساتيد، پژوهشگران، صاحب نظران، دانشجويان ، كارشناسان و عموم علاقمندان دعوت می شود که برای ثبت نام در همایش به سایت موزه علوم و فناوری به آدرسwww.IRSTM.ir مراجعه کنند و یا با شماره تلفن های 88883136 و 88648243 تماس بگیرند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false