true
تراکتور ملي با همکاري سه جانبه گروه صنعتي تراکتورسازي ايران، دانشگاه تبريز و اداره كل محيط زيست استان آذربايجان شرقي توليد و به عنوان محصول مشترک ملي با قابليت و تکنولوژي روز دنيا براي تامين نيازهاي داخلي و خارجي ارائه ميشود.
مهندس ابوالفتح ابراهيمي مدير عامل گروه صنعتي تراكتورسازي ايران ميگويد: در سال توليد ملي ، حمايت از كار و سرمايه ايراني ،تراكتور ملي با توجه به پايه و تکنولوژي مشترک در محصول تراکتور، به منظور استفاده در تمام آپشنها و توانها از 37 اسب بخار تا 180 اسب بخار و تراکتورهاي سبک و سنگين طراحي و توليد خواهد شد.
وي به ويژگي هاي تراكتور ملي اشاره مي كند و ميافزايد : تراکتور ملي تمام استانداردها و ويژگيهاي بهينه تراکتورهاي دنيا را خواهد داشت و در طراحي و توليد آن از نظر سخت افزاري و نرم افزاري از دانش و علم اساتيد دانشگاه استفاده خواهد شد.
مدير عامل گروه صنعتي تراكتورسازي ايران تصريح مينمايد: عرضه تراكتور ملي به بازار به علت برخورداري از پشتوانه علمي و دانش روز دنيا ، متناسب بودن با آب و هواي مناطق مختلف و مصرف سوخت و آلايندگي کمتر قطعا”مزيت هاي فراوان اقتصادي را ايجاد مي كند.
دكترسيد محمدتقي علوي رئيس دانشگاه تبريز نيز ميگويد: طرح تحقيقاتي و مطالعاتي توليد تراکتور ملي در گروه ماشينآلات صنعتي دانشگاه تبريز به اتمام رسيده و براي اجرا و عملياتي کردن آن مذاکرات و هماهنگيهاي لازم با متخصصان و مهندسان گروه صنعتي تراکتورسازي ايران انجام گرديده است .
وي زمان اتمام و تکميل اين پروژه را 36 ماه اعلام کرد و افزود: طرح توليد تراكتور ملي در چهار فاز تعريف شده و پيشبيني ميشود تا 36 ماه آينده توليد اولين محصول نمونه تراکتور ملي در كشور تحقق پيدا كند .
رئيس دانشگاه تبريز خاطر نشان ميسازد: ارتباط صنعت و دانشگاه با پيشگامي تراکتورسازي ايران در سال گذشته اکنون به تمام کشور تسري يافته و اکنون دانشگاه تبريز با بسياري از مجموعههاي صنعتي کشور به منظور رسيدن به اهداف مشترک همکاري دارد.
بيوک رئيسي مديرکل اداره محيط زيست استان آذربايجان شرقي هم ميگويد: اداره محيط زيست آمادگي کامل را براي همکاري با مجموعهها براي توليد محصولات مطابق با استانداردهاي زيست محيطي داشته و تاکنون نيز اين همکاري با تمام واحدهاي صنعتي از جمله تراکتورسازي ايران صورت گرفته است.
وي ضمن تقدير از اقدامات و فعاليتهاي موثر گروه صنعتي تراکتورسازي ايران در حفظ استانداردهاي زيست محيطي ميافزايد: با همکاري دانشگاهها و واحدهاي صنعتي شاهد کاهش بسياري از موارد آلايندگي در حوزه صنعت بوديم.
true
true
https://parsipress.ir/?p=879
true
true