×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

راه‌اندازی فاز نخست سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی، ۱۴۰۰سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی با هدف توسعه دولت الکترونیک، حکمرانی هوشمند و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی، ۱۳ خرداد سال جاری در فاز نخست راه‌اندازی می‌شود.

مهرزاد خرد+مجری طرح سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی+پارسی پرس

به گزارش پارسی پرس به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مجری طرح سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی با بیان این مطلب گفت: این سیستم به منظور تسهیل جریان اطلاعات و انتقال اطلاعات دقیق، صحیح و بهنگام به تولیدکنندگان، مدیران، برنامه‌ریزان و کارشناسان راه‌اندازی خواهد شد.

مهرزاد خرد افزود: بر اساس طرح سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی، اطلاعات و داده‌های بخش کشاورزی جمع آوری، تحلیل، ذخیره‌سازی و به تدریج در این سیستم به اشتراک گذاشته می‌شود.

سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی+پارسی پرس

وی اظهار داشت: این اطلاعات شامل مواردی همچون اطلاعات مکانی و توصیفی اراضی مزارع، باغات، واحدهای تولیدی دام، طیور، آبزیان، صنایع کشاورزی، گلخانه‌ها، سیستم‌های آبیاری نوین، بازار محصولات کشاورزی و سامانه‌های مربوط به برآورد میزان تولید، بخش زیر ساخت‌ها و بخش تحقیقات هستند.

خرد ادامه داد: اطلاعات مفید تمام سامانه‌های فعال در حوزه کشاورزی نیز پس از بررسی و ارزیابی در سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی بارگذاری می‌شود.

وی در همین حال اظهار داشت: به زودی دسترسی به سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی برای جامعه هدف تعریف و در اختیار تولید کنندگان قرار می‌گیرد.

مجری طرح سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی گفت: انتظار داریم با راه‌اندازی سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی، توزیع  نهاده‌های کشاورزی، تسهیلات، توسعه مکانیزاسیون، پرداخت خسارت‌ها و یارانه‌ها به بخش‌های مختلف کشاورزی و تولید محصولات هدفمند، نظام مند و عادلانه انجام شود.

وی اذعان داشت: طرح سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی منجر به تاسیس موسسه مدیریت هوشمند کشاورزی ایران موسوم به مهکا با سهام قالب تشکل‌های بخش کشاورزی شده و مرکز پایش کشاورزی هوشمند نیز در چارچوب این موسسه فعالیت می‌کند.

خرد با بیان این که مرکز پایش کشاورزی هوشمند در وزارت جهاد کشاورزی مستقر است، گفت: این مرکز از امکانات و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری پیشرفته روز برخوردار است و متخصصان تحلیل داده در این مرکز، اطلاعات  مورد نیاز بخش کشاورزی را تهیه و آنالیز و از طریق این سیستم در اختیار جامعه هدف قرار می‌دهند.

وی اضافه کرد: تاکنون اطلاعات مکانی ۱۴ میلیون هکتار از مزارع و باغات در این سیستم ترسیم و اطلاعات مربوط به واحدهای تولیدی شامل واحدهای دام، طیور، آبزیان، صنایع کشاورزی و سایر فعالیت‌ها گردآوری و در حال بارگذاری است.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false