×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

وزیر نیرو با اشاره به اینکه امسال توانستیم سه رکورد جدید را در صنعت برق به ثبت برسانیم، گفت: وارد مدار شدن ۱۵ واحد نیروگاهی با توان ۳۶۰۰ مگاوات ظرف یک سال، کاهش ۳۸۰۰ مگاوات اوج بار و پیک سایی از طریق مدیریت مصرف و صادرات حدود دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون کیلووات ساعت انرژی به کشورهای همسایه از جمله رکوردهای صنعت برق در تابستان امسال محسوب می‌شود.

 

ثبت 3 رکورد جدید در صنعت برق ایران/ افتتاح 33 هزار میلیارد تومان پروژه تا پایان امسال

به‌گزارش پایگاه خبری اکوپارس به نقل از خبرگزاری ایلنا ، “رضا اردکانیان” گفت: در عین حال که امسال تابستانی نسبتا گرم و گسترده را پشت سر گذاشتیم، وضعیت تامین برق در کشور به خوبی مدیریت شد و آن هم به این دلیل بود که در ۱۲ استان کشور توانستیم ۱۵ واحد نیروگاهی را با ظرفیت حدود ۳۸۰۰ مگاوات وارد مدار کنیم.

وی افزود: البته هدف‌گذاری ما حدود ۵ هزار مگاوات ظرفیت بود اما به دلیل محدودیت‌های ارزی امکان افزایش بیش از این میزان وجود نداشت و مابه التفاوت آن را از نیروگاه های برق آبی استفاده کردیم که به لطف خدا به دلیل بارش های خوبی که امسال داشتیم این امکان فراهم شد.

وی تصریح کرد: برای اولین بار در طول تاریخ صنعت برق توانستیم از طریق اجرای ۱۱ برنامه مدیریت مصرف، حدود ۳۸۰۰ مگاوات را در اوج زمان بار، صرفه‌جویی کنیم.

وزیر نیرو با بیان اینکه مجموع برنامه‌های مدیریت مصرف امسال باعث شد رشد بار ۵.۲ درصدی ۱۰ سال گذشته که هر سال افزایش می‌یافت کنترل شود، ادامه داد: در تابستان امسال نه تنها هیچ وقفه‌ای در فرآیند تولید پیش نیامد، بلکه در سال رونق تولید، صنعت برق توانست ۱۵۰ هزار مگاوات ساعت انرژی بیشتر را به بخش صنعت ارائه کند.

وی ادامه داد: امسال برای اولین بار بیش از ۴۰ تالاب عمده کشور حدود ۵۰ تا ۱۰۰ درصد آبگیری و مخازن آب شرب کشور به شکل بی‌سابقه‌ای از منابع آب شیرین برخوردار شد.

وزیر نیرو افزود: در پرتو این امکانات آبی که برای ما فراهم شد توانستیم طرح‌های آبی را سرعت دهیم به نحوی که در یک سال گذشته ۱۱ سد بزرگ کشور به بهره‌برداری رسید، بیش از یک میلیون مشترک آب شهری در این بازه زمانی اضافه شد و این امکان را پیدا کردیم که شش تصفیه خانه بزرگ آب و ۳۱ تصفیه خانه فاضلاب را وارد مدار بهره برداری کنیم.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تنها چهار تصفیه‌خانه فاضلاب در سطح کشور به بهره‌برداری رسیده بود، گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب یک شاخص توسعه یافتگی است؛ به این معنا که نه تنها می‌توانیم فاضلاب را تصفیه و از آن دوباره در صنعت، فضای سبز و نظایر آن استفاده کنیم، بلکه در ارتقای بهداشت عمومی نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.

وی افزود: در حال حاضر تعداد چهار تصفیه‌خانه فاضلاب پیش از انقلاب به ۲۳۰ تصفیه‌خانه فاضلاب افزایش یافته است.

اردکانیان ادامه داد: فقط در یک سال گذشته تعداد ۳۱ تصفیه‌خانه وارد مدار بهره‌برداری شده و تا پایان امسال، هر هفته یک تصفیه‌خانه فاضلاب به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی تصریح کرد: در یک سال گذشته حدود ۱۵۱۱ روستا با جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به شبکه آب شرب سالم و پایدار متصل شده و حدود ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی به شبکه‌های مدرن آبیاری و زهکشی مجهز شده است.

وزیر نیرو افزود: تا پایان امسال حدود ۲۲۷ طرح بزرگ شامل نیروگاه، سد، تصفیه‌خانه فاضلاب، تصفیه‌خانه آب، پروژه‌های شیرین سازی آب و شبکه‌های آبیاری و زهکشی در استان‌های مختلف کشور با ۳۳ هزار میلیارد تومان اعتبار افتتاح خواهد شد.

اردکانیان گفت: وزارت نیرو در سال جاری، عملیات اجرایی ۲۲ پروژه جدید در صنعت آب و برق از جمله هشت نیروگاه حرارتی، پنج تصفیه خانه بزرگ فاضلاب و سه تصفیه خانه بزرگ آب را با اعتباری بالغ بر ۴۳ میلیارد تومان آغاز خواهد کرد.

وی افزود: در مجموع تا پایان سال ۱۳۹۸ طرح های بخش آب و برق با حدود ۷۶ هزار میلیارد تومان افتتاح یا کلنگ زنی خواهند شد که در نوع خود بی نظیر است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false