×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: مردم بابت خرید مرغ های سنگین وزن، سالانه سه هزار میلیارد تومان پول خود را به هدر می دهند.

 

«برومند چهارآیین» در گفتگویی تولید و خرید مرغ سایز را توصیه کرد و اظهار داشت: بهترین سایز برای وزن مرغ مصرفی مردم بین ۱٫۶ تا ۱٫۸ کیلوگرم است و بیش از این میزان چربی است که باید به دور ریخته شود.
وی اظهار داشت: علاقه مندی مردم به خرید مرغ سایز بزرگ تا حدی است که تولیدکنندگان ناچار می شوند که با افزایش دوره تولید، از دان بیشتری استفاده کنند.
وی بر این باور است مصرف مرغ با سایز کوچک نه تنها از لحاظ مزه و کیفیت بهتر بوده بلکه برای هضم غذا نیز مناسب تر است.

** ایران آمادگی صادرات سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت مرغ را دارد
این مقام صنفی درباره رفع ممنوعیت صادرات گوشت مرغ گفت: ظرفیت اسمی تولید گوشت مرغ در کشور ۳ میلیون تن در سال است که در صورت استفاده از همه این ظرفیت، یک میلیون تن آن بیش از نیاز داخلی خواهد بود و امکان افزایش صادرات خواهد داشت.
وی با بیان اینکه ایران قادر به صادرات سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت مرغ به کشورهای هدف است، اضافه کرد: اکنون بیش از ۲٫۲ میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید می شود که نزدیک ۲ میلیون تن آن به مصرف می رسد.
چهارآیین براین باور است که آزادسازی صادرات گوشت مرغ به دلیل مازاد تولید داخلی لطمه ای به بازار نمی زند بلکه استمرار صادرات می تواند به پایداری تولید این محصول کمک کند.
به گفته وی، اکنون صادرات گوشت مرغ به کشورهای افغانستان، عراق و عمان امکان پذیر است که در صورت افزایش تولید و صادرات می توانیم بازارهای صادراتی مناسبی در منطقه داشته باشیم زیرا اکنون تجارت این محصول در منطقه سالانه حدود ۳ میلیون تن است که می توانیم بازار یک میلیون تن آن را در دست بگیریم.

** رسوب ۳ میلیون تن کنجاله سویا و ذرت در بندر امام خمینی
چهار آیین درباره تامین نهاده های مورد نیاز صنعت طیور گفت: دولت از سال گذشته تاکنون نهاده های مورد نیاز صنعت دام و طیور را تامین کرده است و کمبودی در این زمینه نداریم اما نبود مدیریت مناسب در سیستم حمل و نقل مشکلاتی را در بخش توزیع به موقع نهاده ها به استان ها ایجاد کرده است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور افزود: اکنون ۳ میلیون تن کنجاله سویا و ذرت در بندر امام خمینی (ره) به دلیل اختلال در سیستم حمل و نقل رسوب کرده است و باید تدبیری اندیشید که به موقع به دست تولیدکنندگان در استان های مختلف برسد.
وی اضافه کرد: کامیونداران اکنون تولیدکنندگان را مجبور می کنند علاوه بر مبلغ هزینه حمل که در بارنامه قید می شود، وجه بیشتری را که به اصطلاح در پشت بارنامه قید می شود، بپردازند و از آنجا که این رقم در بارنامه اصلی ثبت نمی شود، نمی توان آن را جزو هزینه های تولید به حساب آورد و در حقیقت نوعی هزینه اضافی است که به تولیدکنندگان تحمیل می شود.
وی ادامه داد: در واقع هزینه های حمل و نقل که داخل بارنامه ثبت می شود، مورد استناد دفتر بررسی قیمت ها و هیات تثبیت و تعیین قیمت های سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان است و هزینه هایی که پشت بارنامه قید می شود، مستند نیست.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی درباره قیمت واقعی مرغ زنده گفت: طبق هزینه های تمام شده تولید، قیمت تمام شده مرغ زنده ۶۸۵۰ تومان است که با احتساب سود ۱۰ درصدی باید قیمت این محصول درب مرغداری ۷۴۸۰ تومان باشد.
به گزارش ایرنا، اکنون قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده ۶۵۰۰ تومان، میدان بهمن ۸۸۰۰ تومان و کشتارگاه ۹۲۵۰ تومان است و به نرخ ۱۰ هزارو ۳۵۰ تومان به دست مصرف کننده می رسد.

منبع خبر:خبرگزاری ایرنا

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false