true
![](https://parsipress.ir/wp-content/themes/RabinStudio/images/none.png)
دبير جشنواره «پروانههاي ايثار» گفت:اين جشنواره به دنبال برداشتن گامهاي جديد است و حرکتهاي کليشهاي را تکرار نميکند.
«عشرت شايق»، دبير جشنواره فيلم کوتاه «پروانههاي ايثار» گفتوگو با خبرنگاران گفت: بانوان ايثارگر رسالت زينبي خود را در قبال انقلاب و دفاع مقدس به نحو احسن انجام دادند زيرا هرچه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و همپاي نظام در راه تحقق آرمانهاي کشورمان فعاليت کردند. زنان ايثارگر زماني در مقابل دشمن بعثي يا در پشت جبهه از کشور دفاع کردند و امروزه تواناييهاي خود را در مقابله با جنگ نرم به کار گرفتهاند.
وي ادامه داد: ما در اين جشنواره ديد جنسيتي نداريم هرچند نتوانستهايم يک لحظه از صبر و رنج زنان جانباز را منعکس کنيم. در برگزاري جشنواره به دنبال يک گام جديد هستيم و نميخواهيم حرکتهاي کليشهاي را تکرار کنيم بلکه هدف ما انجام کاري ماندگار است بنابراين تلاش کردهايم محورهاي جشنواره بسيار جامع باشد. در بحث جوايز نيز نگاه گستردهاي داريم و هيات داوران در اين بخش نگاه جامعي به دستاندرکاران فيلمها خواهند داشت.
شايق اعلام کرد: «زنان و الگوي فاطمي در حوزه اجتماع و نهاد خانواده»، «نقش الگويي حضرت زينب(س) در جريان مبارزه زنان مسلمان و آزاده»، «نقش تربيتي مادران، همسران شهدا،جانبازان و آزادگان در ايستادگي، مقاومت و پيروزي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس»،«نقش زنان شهيده در تعميق، گسترش و پايداري ارزشهاي انقلاب اسلامي»، «نقش زنان در بالندگي،مقاومت و مقابله با دسيسههاي استکبار در حوزههاي فرهنگي، سياسي، اجتماعي و اقتصادي»، «نقش و جايگاه زنان در حفظ دستاوردها و آرمانهاي انقلاب اسلامي، نقش زنان در پيروزي و تداوم نهضت اسلامي در ايران و جهان»، «نقش زنان در اصلاح مديريت الگوي مصرف و اقتصاد مقاومتي»، «تهديدات نرم، خانواده، زن و بصيرت ديني» و «زن، حجاب و عفاف» محورهاي فراخوان جشنواره فيلم کوتاه پروانههاي ايثار هستند.
عشرت شايق دبير جشنواره فيلم کوتاه پروانههاي ايثار با تاکيد بر نقش زنان بعنوان اسوههاي پايداري و مقاومت گفت: پوستر جشنواره با تاسي از تاريخ پرحماسه حضور زنان در دوران دفاع مقدس و پس از آن سعي در به تصوير کشيدن اين وقايع داشته است و تابلويي از حماسه زنان ايثارگر است.
وي اظهارداشت: مادران و همسران شهدا، همسران جانبازان و آزادگان، بانوان امدادگر و تصاوير شهداي گرانقدر ناهيد فاتحي و نسرين افضل در پوستر جشنواره به تصوير کشيده شدهاند.
شايق گفت: اميد است اين جشنواره بتواند نقش موثري در بازگويي زواياي ناگفته نقش زنان ايثارگر در دوران دفاع مقدس و پس از آن داشته باشد.
وي لزوم بهرهگيري از روشهاي متنوع هنري در معرفي و شناساندن حرکت پروانهوار شهداي زن در حفظ ارزشهاي انقلاب را خاطرنشان کرد.
وي زمان برگزاري جشنواره را 20 اسفند اعلام کرد و گفت: اين جشنواره از سوي مرکز بسيج سازمان صداوسيما برگزار ميشود و آثار در دو بخش داستاني و مستند به رقابت خواهند پرداخت.
true
true
https://parsipress.ir/?p=4522
true
true