×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

برداشت مرکبات از 2 هزار و 66 هکتار باغهای بارور سیستان و بلوچستان آغاز شد .

از 3 هزار و 142 هکتار باغهای استان هزار و 76 هکتار نهال و غیر بارور است .
با توجه به شرایط آب و هوایی سیستان و بلوچستان بیشترین سطح زیرکشت مرکبات مربوط به شهرستانهای نیکشهر ، سرباز ، ایرانشهر و دلگان است .
در بخشهایی از شهرستانهای چابهار ، کنارک نیز مرکبات کشت می شود .
در سیستان و بلوچستان سالانه 32 هزار تن مرکبات شامل 7 رقم پرتقال ، 2 رقم گریپ فروت ، 5 رقم نارنگی ، 4 رقم لیمو شیرین و نارنج برداشت می شود .
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان مرکبات تولیدی این استان با توجه به بیشتر بودن ساعات آفتاب مرغوب تر و نسبت قند به اسید آن بیشتر از مرکبات تولیدی سایر نقاط کشور است .
آقای نجفی با اشاره به اینکه متوسط عملکرد مرکبات 16 تن در هر هکتار است گفت : بیشترین باغهای مرکبات مربوط به لیمو ترش است و پرتقال ، نارنگی ، گریپ فروت و لیمو شیرین در رتبه های بعدی قرار دارد .
برداشت مرکبات از اوایل آذر آغاز می شود و تا پایان بهمن ادامه دارد و مرکبات تولیدی استان در داخل استان عرضه و مصرف می شود .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین از طرح توسعه باغهای میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری استان از 70 هزار هکتار به 140 هزار هکتار در برنامه پنجم توسعه خبر داد و گفت : تولید محصولات باغی استان هم از370 هزار تن فعلی به 650 هزار تن افزایش خواهد یافت .
در حال حاضر 3 هزار نفر در کاشت – داشت و برداشت محصولات باغی استان فعالیت می کنند .
منبع: واحد مرکزی خبر

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false