×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی از احداث 6 شهرک تخصصی صنایع تکمیلی و تقویت کنسرسیوم های صادرات محصولات پتروشیمی خبر داد.

به گزارش شانا، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (یکشنبه 14 آبان) در آیین گشایش هشتمین نمایشگاه ایران پلاست، اظهار کرد: تهیه سند ملی راهبرد توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی و طرح آمایش سرزمین با رویکرد توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی، از دیگر برنامه های در دست اقدام به منظور توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی است.

مهندس عبدالحسین بیات با اشاره به این که بیش از 5 هزار واحد تولیدی فعال در صنعت پلاستیک کشور فعالیت دارند که افزون بر تامین نیاز داخل، در زمینه صادرات نیز، عملکردی قابل قبول دارند، افزود: فعالان صنعت پتروشیمی در سال های اخیر با بهره مندی از فناوری ها و نوآوری های روزآمد دنیا به تولید می پردازند.

وی ادامه داد: نمایشگاه بین المللی ایران پلاست به مکانی مناسب برای گردهمایی فعالان این رشته از صنعت تبدیل شده؛ به گونه ای که اکنون در کشورهای حوزه خلیج فارس، خاورمیانه و آسیای میانه به عنوان یکی از مهم ترین رویدادهای بین المللی در صنعت پلاستیک و صنایع پلیمری مطرح است.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی ادامه داد: این نمایشگاه مکانی برای تبادل نظر متخصصان، به اشتراک گذاردن تجارب طرح فرصت ها و عرضه دستاوردهای نوین در بخش های فناوری، تولید و ساخت ماشین آلات و تجهیزات، همچنین توسعه صنعت پلیمر است که در رشد و توسعه صنعت پتروشیمی ایران تاثیرگذار خواهد بود.

بیات ادامه داد: صنایع پتروشیمی در زنجیره تولید را می توان حلقه اتصال مخازن نفتی و میدان های گازی به محصولات نهایی تلقی کرد که به طور مستقیم در زندگی امروز بشر نقشی اساسی دارند و بخشی مهمی از این روند به عهده صنایع تکمیلی پتروشیمی است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: صنایع پلیمری کشور در بخش های بالادست و پایین دست باید ارتباطات راهبردی و بلندمدت را با بازارهای موجود کشور و بازارهای هدف جدید به ویژه کشورهای همسایه مورد توجه قرار دهند.

بیات تصریح کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی همگام با سیاست های دولت برای دستیابی به اهداف نظام در پرهیز از خام فروشی و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی، توجهی ویژه به تولید محصولات پلیمری برای تامین خوراک این صنایع کرده است.

وی ادامه داد: اطمینان از تامین خوراک صنایع پلیمری و نیز بازار مصرف رو به رشد، آینده روشنی برای صنایع پلاستیک و صنایع تکمیلی مرتبط در ایران ترسیم می کند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: متولیان این صنعت باید افزون بر حضور در بازارهای بین المللی، به دنبال خلق فرصت ها از طریق نوآوری در کاربرد پلاستیک ها در زندگی پیشرفته امروز باشند.

بیات تصریح کرد: راهبرد دولت، حمایت از گسترش صنایع پایین دستی پتروشیمی برای تولید محصولات ارزش آفرین است که افزون بر تامین نیاز داخل، صادرات این محصولات نیز محقق شود.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی از هر گونه اقدام حمایتی برای توسعه صنایع تکمیلی دریغ نخواهد کرد و ما آماده هر گونه همکاری و حمایت هستیم.

بیات با بیان این که در سال های گذشته اقدام های ارزشمندی در حوزه صنایع تکمیلی پتروشیمی انجام شده است، گفت: تدوین برنامه استراتژیک و عملیاتی و تهیه و تنظیم سیاست های راهبردی استراتژیک به منظور توسعه صنایع تکمیلی و پیشنهاد و پیگیری تصویب لوایح و قوانین و آیین نامه های قانونی، از جمله این اقدام هاست.

به گفته بیات، برگزاری موفق 7 دوره نمایشگاه ایران پلاست سبب شده است فعالان این صنعت در نمایشگاه هشتم با انگیزه بیشتری حضور یابند، ضمن آن که برگزاری موفق این نمایشگاه در پویایی صنایع پلیمری و پلاستیک کشور تاثیرگذار است.

وی گفت: مصرف سرانه صنایع پلیمری در ایران در نمایشگاه هفتم 24.1 کیلوگرم بود و اکنون این رقم به 26.6 کیلوگرم رشد پیدا کرده است و رسیدن به میانگین جهانی مصرف به 32.5 بر نفر، از برنامه های صنعت پلیمر ایران به شمار می رود.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: این سرانه مصرف در کره جنوبی 121.2 کیلو، چین 59.1 کیلو، عربستان 62.9 بوده اما کشوری مانند هند دارای سرانه 12.1 کیلو است.

بیات در پایان از فعالان صنعت پتروشیمی ایران خواست با به اشتراک گذاشتن تجارب و شناخت فرصت های جدید، دستاوردهای نوینی برای صنعت پتروشیمی ایران به همراه آورند.

به گفته بیات، حضور 5 هزار واحد تولیدی تکمیلی در کشور می تواند افزون بر تامین نیاز داخل، ایران را در زمره یکی از بزرگ ترین صادرکننده محصولات پتروشیمی قرار دهد و نمایشگاه ایران پلاست، بهترین مکان برای تبادل و رایزنی برای این موضوع است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false