true
از هفته گذشته یکی از شرکت های فرآوردهای گوشتی تهران بنا به نیاز بازار اقدام به تولید این محصول جدید کرده است.
دکتر سید هدایت حسینی امروز(دوشنبه) به مناسبت روز جهانی غذا در جمع خبرنگاران افزود : این فرآورده جدید جایگزین سوسیس های رایج در بازار خواهد شد و به عنوان مواد غذایی سالم به میزان محدود تولید خواهد شد.
وی اظهار داشت:این محصول ازنظر طعم و مزه تفاوتی با سوسیس های رایج در بازار ندارد و حاوی ترکیبات سالم برخی از پروتئین های گیاهی است .
حسینی اضافه کرد : از اردیبهشت امسال از سوسیس غیر گوشتی رو نمایی شدو این محصول به مراکز صنایع تغذیه کشور معرفی شد. ولی تاکنون به تولید انبوه در کشور نرسیده است و تنها یکی از شرکت ها به تازگی اقدام به تولید این محصول نموده است.
وی بااشاره به کشور هندوستان گفت :در هندوستان سرانه مصرف شیر نسبت به 12 سال گذشته تغییر کرده و مصرف شیر 5/2 برابر افزایش داشته است.
معاون پژوهشی انستیتو تغذیه خاطر نشان کرد : اگر تعاونی های کشاورزی در کشور توسعه پیدا کند سبد مصرف غذایی مردم بالا خواهد رفت و دسترسی به غذا بیشتر خواهد شد.
حسینی گفت: بحث ایمنی غذا مقوله مهمی در جهان محسوب می شود و همه جوامع روند ایمنی غذا بر سلامت مردم تاثیر گذاشته است .
وی افزود : استفاده از روش های جدید علمی مانند نانو ، تغییرات ژنتیکی ، تراریخته ، و غیره در افزایش و تولید مواد غذایی و ایمنی غذا اثرات مثبتی بر جای گذاشته و روند تولید را افزایش داده است .
حسینی گفت : در کشور ما طرح هدفمندکردن یارانه ها به خصوص در زمینه نان مصرفی مردم منجر به کاهش ضایعات ان شده است .
وی ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی 30 درصد از سرطان ها را ناشی از مصرف غذای ناسالم دانسته و بسیاری از بیماری ها قلبی و عروقی و دیابت منشا تغذیه نامناسب است.
حسینی یاد آور شد : بسیاری از تصمیم گیری بهداشتی مبتنی بر علم روز نیست و کنترل و نظارت مواد غذایی به صورت علمی و اصولی صورت نگرفته است .
ایرنا
true
true
https://parsipress.ir/?p=2740
true
true