true

مدیر عامل رایتل نداشتن استطاعت مالی مشتریان برای خرید دستگاههای متصل، سواد دیجیتالی پایین و كمبود پهنای باند را از جمله تهدیدهای بخش خدمت ارزش افزوده تلفن همراه دانست.
حمید فرنگ در دومین كنفرانس خدمات ارزش افزوده تلفن همراه ایران كه در محل مركز همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به نفوذ خدمات و محتوا در حوزه تلفن همراه به بازارهای با آرپو (میزان درآمد اپراتور به ازای هر مشترك) سطح پایین اشاره و توضیحاتی در این زمینه ارائه كرد.
وی همچنین به تشریح استفاده از رویكرد OTT در ارائه خدمات ارزش افزوده بازار تلفن همراه در كشور پرداخت و اظهار كرد: با توجه به آن كه آرپوی منطقه خاورمیانه در حوزه آرپوی سطح پایین طبقهبندی میشود، حدود 10 تا 12 دلار به ازای هر مشترك است. در این بازار برای افزایش ضریب نفوذ باید برنامههای راهبردی در زمینه خدمات ارزش افزوده داشته باشیم.
به گفته او بازار وسیع، پرجمعیت، جوان و زودپذیرنده سرویس و توسعه دستگاههای متصل از جمله فرصتهای این بازار تلقی میشود. همچنین نداشتن استطاعت مالی مشتریان برای خرید دستگاههای متصل، سواد دیجیتالی پایین، كمبود پهنای باند از جمله تهدیدهای این بخش محسوب میشود.
وی با تاكید بر اینكه هماكنون درآمدزایی كشور در حوزهی مخابرات كلاسیك دنبال میشود، تاكید كرد: آمارها نشان میدهد میتوان در خدمات OTT تمام سرویسها را به بستر پروتكلهای وب ارائه و كسب درآمد كرد.
او به ویدئوكال بهعنوان یكی از راهكارهای ارائه خدمات ارزش افزوده بدون نیاز به اتصال پهنای باند اختصاصی اشاره و ابراز كرد: افزایش گستره مشتریان و توانمند شدن شبكه مخابراتی اپراتورها، كاهش زمان ورود به بازار، افزایش گستره مشتریان بدون نیاز به ارتقای شبكه از جمله اهداف توسعهی خدمات ارزش افزوده خواهد بود. توسعه خدمات ارزش افزوده نباید منوط به توسعه شبكه موبایل باشد.
به گزارش ایسنا، در ادامه این مراسم محمدرضا سوهانیان – مدیر كل خدمات ارزش افزوده همراه اول – نیز توضیحاتی در رابطه با خدمات ارزش افزوده همراه اول ارایه و با اشاره به دو رویكرد استراتژی مهم بازاریابی توضیحاتی در این باره ارائه كرد.
true
true
https://parsipress.ir/?p=250
true
true