×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

یک استاد دانشگاه تهران گفت: با شایسته سالاری و انتصاب‏های به جا و بالابردن سطح آگاهی مردم از طریق رسانه‏ها و مراکز آموزشی با تکیه بر روشهای نوین آموزش برای هدایت نیروی کار می‏توان با عدم اعتقاد به کارهای تدریجی مقابله کرد.

دکتر بهرام امیراحمدیان در مورد اینکه در فرهنگ ما اعتقاد به کار تدریجی کمتر دیده می‎شود و طی کردن راه صدساله به صورت یک شبه در برخی موارد مورد توجه افراد است، دلایل این گونه تفکر را به خبرنگارمهر اینگونه اظهارکرد: چشم و هم چشمی‎ها باعث تغییر کار در جامعه امروز ماست. اگر انتصاب‏ها به صورت عمودی صورت نگیرد بلکه بر اساس سنوات خدمت تجربه افراد و لیاقت و شایستگی‏ها صورت گیرد جوانان هم به این امید می‏رسند که برای رسیدن به مدارج بالا می‎شود با گذراندن زمان و اندوختن دانش و تجربه و کسب مهارت‏های لازم شغلی به مراتب بالاتر دست یافت.

وی افزود: اگر انتصاب‏ها از روی پارتی بازی و فامیل بازی و نه بر اساس شایسته‏سالاری صورت گیرد باعث ناامیدی و دلسردی وعدم ثبات شغلی جوانانی خواهد شد که در رده‏های پائین‏تر مشغول به کار هستند. بنابراین برای از بین بردن معضل شتابزدگی وعدم اعتقاد به کارهای تدریجی باید یک برنامه‏ریزی دقیق و طولانی مدت انجام داد. یعنی به مانند اعتقاد به کار گام به گام و تدریجی برنامه تدریجی هم برای روی دادن آن باید در نظر گرفت.

این محقق و پژوهشگر حوزه علوم سیاسی و روابط بین الملل درمورد رابطه رشد یک شبه با اقتصاد و سیاست هم گفت: کارکنان و شاغلین اگر ببینند که افرادی پایین‏تر از مهارت شغلی آنها و پایین تر از جایگاه اجتماعی آنها مشاغل بالاتر را اشغال کرده‏اند آنها هم دست به هر ترفندی می‏زنند که یک شبه ره صد ساله را بپیمایند و از راه‏های صحیح و طی کردن سلسله مراتب مأیوس می‎شوند.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: اگر در سیاست و اقتصاد ما افراد یک شبه به سرمایه و مقام‏های بالا برسند الگویی برای جوانان خواهد شد. افرادی که یک شبه ره صد ساله را طی می‏کنند پول خرج کردن هم برایشان مثل آب خوردن است زیرا برای به دست آوردن آن پول زحمت نکشیده‏اند.

این استاد دانشگاه تهران ادامه داد: از این منظر باید در استخدامها و انتصاب‏های دولتی بیشتر دقت و کنترل شود. بایستی یک بانک اطلاعاتی بر اساس مهارت‏ها و تخصص کارکنان ایجاد بشود تا مشاغل بر اساس لیاقت‏ها و شایستگی افراد و داشتن تخصص و تجربه و مدارج علمی لازم صورت بگیرد. مهمتر از این هم بایستی کنترل و نظارت‏ها در سیاست و اقتصاد ما بیشتر شود. بایستی رسانه‏ها با دادن آموزشهای لازم به افراد جامعه در متمایل کردن مردم به کارهای تدریجی نقش ایفا کنند. صدا و سیمای ما می‏خواهد درآمد زا باشد در حالی که دولتی است و باید برای کارهای فرهنگی هزینه کند.از آموزش ترافیک گرفته تا آموزش اخلاق بایستی با روش‏های نوین آموزشی صورت بگیرد. همانطوری که برنامه 5 ساله اقتصادی داریم برای پیشبرد مسائل اخلاقی جامعه باید دست به برنامه ریز‏های از این فبیل بزنیم.

این نویسنده و مترجم درمورد اینکه چگونه می‎شود افراد را برای رشد و پیشرفت به کار و تلاش و برنامه ریزی تدریجی مجاب کرد هم یادآورشد: همانطور که گفتم با شایسته سالاری و انتصاب‏های به جا و بالابردن سطح آگاهی مردم از طریق رسانه‏ها و مراکز آموزشی و تکیه بر روشهای نوین آموزش برای هدایت نیروی کاراین مهم تحقق می‏یابد .یعنی همانطور که با اخلاق و قوانین 50 سال پیش نمی‏توان امور حمل و نقل و ترافیکی کشور را سامان داد همانطور هم برای آموزش جامعه معاصر ابزارهای نوین آموزشی لازم است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false