true
معاون علمی و فناوری رییس جمهور، بر ضرورت راه اندازی شركتهای مدیریت صادرات و بازاریابی جهت تسهیل روند صادرات كالاها و خدمات دانش بنیان تاكید كرد.
به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نسرین سلطانخواه، یكی از ابزارهای مهم در دیپلماسی عمومی را دیپلماسی فناوری دانست و افزود: دیپلماسی علم و فناوری با رویكردهای متفاوت در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد كه از آن جمله می توان به ابزاری برای تحریم و یا سیاست تشویقی در قبال سایر كشورها استفاده كرد.
وی با اشاره به جایگاه نخست ایران در منطقه و دوازدهم در جهان در تولید مقالات نانو فناوری گفت: كشورهای مستكبر و مخالف با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با اجرای روش های بدلی در توسعه علم و فناوری در سایر كشورها، درصدد بی ارزش نشان دادن پیشرفت های علمی ایران هستند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: برای دستیابی به علم، ثروت و قدرت، باید حاصل علم در غالب فناوری و محصولات دانش بنیان عرضه شود تا بتوانند با قیمت مناسب در بازارهای داخلی و خارجی عرضه شوند.
رییس بنیاد ملی نخبگان درباره وظایف رایزنان بازرگانی در این زمینه گفت: رایزنان بازرگانی باید با رصد نیازها و ظرفیت های كشورهایی كه در آنها حضور دارند و شناخت ظرفیت های داخلی بتوانند زمینه همكاری مشترك را فراهم كنند.
وی اضافه كرد: راه اندازی شركت هایی با توانمندی مدیریت صادرات و بازاریابی از دیگر راهكارهای افزایش صادرات محصولات دانش بنیان است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این شركت ها حمایت لازم را به عمل خواهد آورد. ایرنا
true
true
https://parsipress.ir/?p=1531
true
true