true
« خانه سینما پر ماجرا تر از خونه مادربزرگه»، « چهره قهرمانان روي نگاتيو سينما»، «شباهت سینما به حمام عمومی» ، «وقتی قلب یخی" از تپش ایستاد» و… عناوين اهم خبرهاي هفته سايت مشرق است.
اين سايت نوشت: فرهنگ و هنر هفته پر فراز و نشیبی را پست سر گذاشت. در روزهای اخیر ماجرای داغ و پیچیده خانه سینما از یک طرف و رقابت بزرگان عالم سینما در جشنواره کن از طرفی دیگر، یکی از پر خبر ترین هفته های فرهنگی را برای خبرنگاران و رسانه های مختلف به ارمغان آورد.
البته در این میان سالن های خالی از سکنه سینما در کشور نیز به عنوان پر بحث ترین موضوع این هفته مطرح بوده و سوالات زیادی مبنی بر دلیل این امر در میان هنرمندان مطرح شد. ضمن این که با وجود اکران فیلم قدرتمندی همچون روزهای زندگی به کارگردانی پرویز شیخ طادی، تغییری در ذائقه مخاطبان به وجود نیامد و همچنان حوزه سینمای کشور در خواب به سر می برد.
*** شنبه ششم خرداد
پرویز شیخ طادی: جبر روزگار من را از حاتمیکیا جدا کرد/ فیلم روزهای زندگی کاملا بر اساس واقعیت بود
«پرویز شیخطادی» کار در عرصه سینما را با طراحی صحنه و دکور و دستیاری آغاز کرد و در آثار ابراهیم حاتمیکیا حضوری فعال داشت البته در همان زمان نیز فیلمهایکوتاه و نیمه بلند بسیاری ساخت. شیخ طادی در تمام آثارش یا به صورت مستقیم به جنگ پرداخته و یا نیم نگاهی به این واقعه تاریخی کشور داشته است.
وی در هفته اخیر مصاحبه ای شنیدنی با یکی از رسانه ها داشت که خواندنش خالی از لطف نیست:
– آنها که میگویند زنها در آن مقطع پایانی جنگ نبودند، تاریخ را نخواندند و ندیدند. بیمارستانهای صحرایی یا عقبه را ندیده بودند و نخواندند، فیلم را ببینند و بدانند در آن زمان اینگونه بوده است.
– فیلم براساس واقعیت است. تحقیق شده و ما از تحقیق به نگارش رسیدیم. در تحقیق یک سری اطلاعات، ماجراها و شخصیت و موقعیت به دست آوردیم که موقعیتها را از حوزه اندیشه به حوزه تخیل و خلاقیت آوردیم در حوزه خلاقیت آنها را مهندسی کردیم، داستانی به آن دادیم که تبدیل به احساسات، واکنشها، قصه و فیلمنامه شد.بیس اصلی داستان کاملا براساس تحقیق بود. ریز داستانها، شخصیتهای اصلی، فرعی همه واقعی هستند و مصداقهای عینی دارند و تعداد زیادی هستند که میشود با آنها حداقل 10 فیلم مثل «روزهای زندگی» ساخت.
– تهیهکننده من اواخر کار کاملا انگیزهاش را برای ادامه کار از دست داد. سیما فیلم آقای سعدی را به لحاظ روحی خرد و نابودش کرد. آقای سعدی جلوی تیم و گروه یک آدم خجالتزده شد، چون نه میتوانست دستمزد بدهد و نه سرویس خوب ارایه کند.
-با جراحانی که در آن مقاطع به عمل های سنگین و سخت دست زده بودند صحبت کردیم و خاطرات داشتند. امدادگرهایی که در پست های امدادی جلو خط بودند صحبت کردیم همه این مجموعه را وقتی جمع کردیم فهمیدیم که راجع به آن چقدر می توان فیلم ساخت و چقدر سینما و تلویزیون از این موضوع عقب است.
-آن زمان که من وارد عرصه فیلمسازی شدم برای یک اثر هر کاری که از دستمان برمیآمد انجام میدادیم. در گروههای مختلف وقتی احساس نیاز بود، کمک میکردیم از جمله صحنه، تدارکات اگر گروه کارگردانی نیاز به کمک داشت، ورود پیدا میکردیم. یک جایی پای درد دل بازیگر مینشستیم تا بازیگر تخلیه شود و راحتتر جلوی دوربین برود. در آن دوران وظایف را خیلی خطکشی و تفکیک نکرده بودیم در ابتدا که با حاتمیکیا کار میکردم این گونه بود.
-یک پوست کلفتی و بیتفاوتی در حوزه مدیریتی در موسسه شهید آوینی نسبت به محصولاتش وجود دارد. ولی با فشارها و غرزدنهای من هر دفعه یک قدم لاک پشتی صورت میگیرد، فیلم روزهای زندگی ماههاست برای دوبله به زبان عربی در لبنان است. در حالی که من در ایران ظرف ده روز میتوانستم آن را با کیفیت خوب به زبان عربی دوبله کنم.
*فاز جدید برخورد با بدپوششی در تهران
پس از برخورد ضربتی پلیس پایتخت با بد حجابی در سطح شهر و کنترل تمام و کمال مسیر های پر رفت و آمد شهری، حالا نوبت به مراکز تفریحی نظیر تفرجگاههای کوهستانی تهران رسیده است. از بعد از ظهر روز جمعه پنجم خرداد ماه، پلیس پایتخت در ادامه اجراي طرحهای امنيت محله محور و امنيت اجتماعي و در جهت افزایش احساس امنیت در پایتخت با استقرار نیروهای انتظامی در نقاط مختلف تفریحی، اقدام به کنترل وضعیت ظاهری و نوع پوشش مردم کردند.
*آغاز مذاکرات سیما با مجری بعدی “هفت”
ظهر روز شنبه، محمود گبرلو برای صحبت در خصوص کم و کیف اجرای سری جدید برنامه “هفت” با فضل الله شریعت پناهی مدیر گروه اجتماعی شبکه سه جلسه گذاشت. محمود گبرلو سابقه زیادی در اجرای جلسات سینمایی دارد و آخرین کار وی در این زمینه اجرای جلسات نقد و بررسی نشستهای رسانهای فیلم فجر سال 90 بود.
گفتنی است که آخرین قسمت از برنامه “هفت” جمعه 22 اردیبهشت با تهیهکنندگی و اجرای فریدون جیرانی از شبکه سوم سیما روی آنتن رفت و سری جدید این برنامه فرهنگی با اجرای محمود گبرلو از 9 تیر پخش خواهد شد.
*چهره قهرمانان روي نگاتيو سينما
به تازگی اعلام شده که حسن فتحی مستندی بر اساس زندگی ورزشی اسطوره فوتبال ایران، مرحوم ناصر حجازی خواهد ساخت. در این مستند یک راوی که گفته میشود از بازیگران مطرح سینمای ایران است، با پیشکسوتان ورزش درباره زندگی و فعالیتهای ورزشی مرحوم حجازی گفتوگو خواهد کرد. از طرفی سایت فیلم زندگی شهید چمران نیز با انتشار چند عکس و ویدئو از مراحل پیش تولید این فیلم آغاز به کار کرد. این فیلم را ابراهیم حاتمیکیا خواهد ساخت و هنوز مشخص نیست که در آن، چه مقطعی از زندگی شهید چمران به تصویر کشیده خواهد شد.
سینمای ایران به ساخت چنین فیلمهایی نیاز فراوان دارد و خوشبختانه به قدر کافی نیز انسان بزرگ در این سرزمین بوده که تا مدتها بتوان از تامین بودن سوژه چنین فیلمهایی آسوده بود. فقط کاش مدیران سینمایی بیشتر به ساخت فیلمهای تاریخی بر اساس شخصیتهاي بزرگ تاریخ ایران علاقه نشان میدادند و در زمینه بازسازی تاریخ غرور آفرین سرزمینمان در سینما، تلاش بیشتری میکردند. فیلمهایی چون «کوروش کبیر» كه اين روزها فيلمنامهاش براي پروانه ساخت در اداره نظارت و ارزشيابي است، نباید پشت در بسته ارشاد بمانند. باید تلاش کرد که تاریخ ایران را به وسیله رسانه سینما به معرض دید جهانیان گذاشت. نه اینکه با روی خوش نشان ندادن، آثار زندگینامهای و تاریخی را به سوژههایی خاص محدود کرد.
***یک شنبه هفتم خرداد
*بررسی مهمترین نقاط ضعف سریال شوق پرواز
جمعه 22 اردیبهشت، برنامۀ سین مثل سریال پس از قریب دو ماه به رأی گیری خود پایان داد و سریال شوق پرواز از منظر مخاطبان این برنامه بهترین سریال ده سال اخیر تلویزیون شد. البته چندین نقد ریز و درشت به این سریال وارد شد که به اختصار برخی از آنها را در ادامه می خوانیم:
-ضعف عمدۀ این سریال نبود یک فیلمنامهنویس متعهد است. فرهاد توحیدی و دو همکار جوانش (حسین ترابنژاد، مهدی محمدنژادیان) در نزدیک کردن فیلمنامه به واقعیت، از عهده برنیامدهاند و در عوض تخیلات خود را داخل کردهاند. واضحاً تحقیقات آنها در خصوص شهید بابایی اندک بوده است. مطابق آنچه که در سایت این فیلم به نقل از مصاحبۀ ماهنامۀ سینما رسانه با ناصر دهقان مدیر عامل مؤسسه شاهد درج است جناب فرهاد توحیدی در عید فطر سال 1387 (مطابق با دهم مهر) کتباً استعفاء میدهد و مینویسد: «من در مورد این شخصیت و این آدم به بنبست رسیدم. اینقدر که این شخصیت عظیم و دستنایافتنی است… ما دربارة این آدم، به چیزهایی رسیدیم که اگر در فیلمنامه وارد کنیم، میگویند که اینها شعارزدگی است و دارند فیلم بازی میکنند. اگر داخل نکنیم که حق شهید را تضییع کردهایم».
-وصلۀ ناچسب بودن وقایع زمان حال با بازی تصنعی ستاره اسکندی به این میماند که در میان یک جعبۀ جواهرات یک سنگ سیاه نیز انداخته باشند که به هیچ روی نتوان وجود آن را پذیرفت. لازم نیست کسی در خصوص زندگی شهید بابایی مطالعه کرده باشد تا این جعلیات را تشخیص کند. همۀ مردم به طور فطری این را درک میکنند. زیرا آنچه که در واقع رخ میدهد خواست خدا است و او اصولاً از طریق اولیائش (که عباس بابایی یکی از آنها است) بر سایر مردم جلوه میکند.
-حجم مطالب خانوادگی فیلم زیاد است. آیا برای یک مجاهد فی سبیل الله نیازی به این حجم بالای روابط خانوادگی هست؟ شما از زندگی خصوصی امام خمینی(ره) چقدر اطلاع دارید؟ آیا یک مقدار اندک کفایت نمیکرد؟
-ارتباط عباس با علما که عمدتاً مشهورند زیاد بوده است، افرادی همچون شهید صدوقی، آیت الله خامنهای، امام خمینی(ره)، که در فیلم چیزی از آن ندیدیم. نویسندگان میتوانستند این رابطه خوب را با علمای دیگری از حوزه برقرار کنند. خصوصاً رابطۀ خوب او با امام خمینی(ره) که عباس را میشناخت و از تلاشهای او خبر داشت و آن سفر حج آخر را برای او در نظر گرفته بود پرداخت نشده است.
-فیلم بایست لحن حماسی میداشت که نداشت. عباس بابایی یک مجاهد و رزمندۀ سختکوش است، کسی که شصت عملیات موفق جنگی را به خوبی انجام داده است. در یک عملیات در کشور عراق وقتی گلولهای به باک بنزین هواپیما میخورد او برای آنکه سوخت هواپیما در راه تخلیه نشود مسیر برگشت تا تهران را معکوس میراند. این ماجرا به کلی در فیلم فراموش شده بود.
شهرهای متقاضی دانشگاه تک جنسیتی
تاکنون 5 دانشگاه تک جنسیتی در 5 شهر کشور راه اندازی شده و به گفته یک مقام مسئول وزارت علوم قرار است به زودی در 15 شهر دیگر کشور دانشگاه های تک جنسیتی ویژه دختران و پسران تاسیس شود.
یک مقام مسئول وزارت علوم به اعلام اسامی دانشگاههایی که مجوز راه اندازی دریافت کرده و یا در حال دریافت مجوز اصولی و قطعی هستند پرداخت که اسامی این دانشگاهها به شرح ذیل است: نوع دانشگاه مکان تاسیس خواهران تبریز برادران کرج خواهران زاهدن // قم // مشهد // ارومیه // زنجان
*شباهت سینما به حمام عمومی
مدتهاست همگان در عالم سينما اذعان ميدارند كه وضعيت سالنهاي سينما،روز به روز بد و بدتر ميشود و اگر هنوز رونق اندكي در اين بخش هست، به مدد توان و پيگيري شهرداري است كه چند پرديس سينمايي به مجموعهسالنهاي موجود در تهران افزوده است. با اينحال بيشتر سينماها رو به تعطيلياند يا با وضعيتي مريضگونه اداره ميشوند.تهران به عنوان كلانشهري فرهنگي كشور،خودش دچار معضل سالن سينما و مشكل اكران است،چه برسد به شهرستانها.
در بندي از قانون آمده كه ساختمانهايي كه براي فعاليت «پمپبنزين»،«گرمابه» و «سينما» مجوز فعاليت ميگيرند،هرگز نميتوانند تغيير كاربري بدهند! اين موضوع سبب شده اينك به طور ميانگين بالاي 100 تا 200 سينما تعطيل شود و همينطور غيرقابلكاربري باقي بماند. خيلي از مالكان آنها در تهران يا شهرستانها تمايل دارند ساختمانهايشان را به پاساژ يا اماكن تفريحي سياحتي ديگر تبديل كنند اما نميتوانند.
*وقتی کمال تبریزی وسط سریال رسانه ملی یک سینمایی و یک سریال دیگر میسازد!
خبر رسیده است که کمال تبریزی کارگردان سینما و تلویزیون نیز مانند مهران مدیری وارد گود تولید سریال طنز برای شبکه ویدئویی خواهد شد. اما نکته جالب در مورد این کارگردان با سابقه تعداد پروژه هایی است که همزمان در دست تولید دارد.
وقتی ساخت خیابان های آرام توسط تبریزی همزمان با “سرزمین کهن” در جوامع هنری پیچید، ابوالقاسم طالبی که دستی هم در سریال سازی دارد گفت:”الان ایشانکمال تبریزی بزرگترین پروژه تلویزیون دستش است طوری که هیچ پروژه ای بزرگتر از پروژه ای که ایشان روی آن کار می کند نداریم.” طالبی در ادامه ی این گفت و گو به ساخت “خیابان های آرام” همزمان با بزرگترین پروژه ی تلویزیون اشاره می کند و می گوید:”تبریزی بین فاز یک و دو رفت . آن فیلمخیابان های آرام را ساخت و آمد. البته من نمی توانم این کار را بکنم. نوعی بلد بودن را می خواهد که آنها بلد هستند.”
از همه عجیب تر همه هزینه هایی است که رسانه ملی از جیب بیت المال برای این سریال تحمل می کند تا هر از چندی کارگردان آن بتواند در گوشه ای پروژه ای دیگر را در فضای “میان تولید!” به نتیجه برساند و دوباره بعد از فراغت به سر پروژه اصلی بازگردد.آیا این امکان برای همه اهالی سینما و تلویزیون وجود دارد یا کمال تبریزی با بلیتی خاص دو سریال و یک سینمایی را این گونه می سازد؟
“قلب یخی” از تپش ایستاد
مجموعه نمایش خانگی “قلب یخی” که قرار بود هفته گذشته فصل سومش به کارگردانی سامان مقدم کلید بخورد به دلیل آماده نبودن فیلمنامه بطور کامل تعطیل شد و گروه تولید با عوامل پروژه تسویه حساب کردند.
کارگردانی فصل سوم این مجموعه را سامان مقدم بر عهده داشت. فیلمنامه فصل سوم تغییرات زیادی نسبت به دو فصل قبلی داشته باشد و درهمین راستا ترکیب بازیگران نیز عوض شد. رضا عطاران، رضا کیانیان، هدیه تهرانی، پژمان بازغی، مهران مدیری، هانیه توسلی، حسین یاری، الناز شاکردوست، سید مهرداد ضیائی از بازیگران این مجموعه بودند که قرار بود در فصل سوم در کنار مقدم همکاری کنند.
بعد از حامد عنقا، زامیاد سعدوندیان، نوید توحیدی، احمد رفیعزاده و پیمان عباسی با این گروه برای نگارش فیلمنامه همکاری کردهاند اما هنوز فیلمنامه مورد نظر کارگردان و بازیگران مجموعه آماده نشده است. به همین دلیل ساخت مجموعه به مدت یک ماه تعطیل شد و گروه تولید با بازیگران و عوامل تسویه حساب کردهاند.
*باز هم قبحشكني در تئاتر
اجراي نمايش اسكليگ و بچه هاي پرواز به كارگرداني محمد عاقبتي در تالار حافظ تهران به روي صحنه رفت.اين نمايش در حالي روزهاي پاياني ارديبهشت ماه با سر و صدا روي صحنه رفت كه بازي ها و حركات بدني بازيگران آن باعث دلخوري مخاطبان ارزشي شده است.
حالا اينكه آيا وزارت ارشاد در اين مورد سريع وارد عمل مي شود يا نه بايد ديد در روزهاي آينده چه برخوردي با “اسكليگ و بچه هاي پرواز” خواهد كرد.
***دوشنبه هشتم خرداد
*زندگي استاد فرشچيان سريال می شود
اصغر هاشمی مجموعه تلویزیونی الف ویژه با نام “راز ماندگاری” را با محوریت زندگی استاد فرشچیان برای مرکز سیمافیلم کارگردانی می کند. سید محسن طباطباییپور ـ تهیه كننده این فیلم ـ با اعلام این خبر افزود: “سیناپس کار به قلم محمدرضا گوهری به طور کامل آماده شده است و فیلمنامه در 13 قسمت 45 دقیقهای نگاشته خواهد شد.”
طباطباییپور ادامه داد: “برای بازی در نقش استاد یكی از چهرههای صاحب نام سینمای ایران دعوت خواهد شد، البته تاكنون گزینههایی را مدنظر داشتهایم اما تا زمان پیش تولید هیچ گزینهای قطعی نخواهد شد.”
*فیتیلهایها سرخاک قربانیان خرمدره
محمد مسلمی، علی فروتن و حمید گلی برای همدردی با خانوادههای داغدار حادثه تلخ خرمدره عازم این شهر شدند و با حضور در خانه قربانیان این حادثه به ایشان تسلیت گفتند.
چندی پیش برنامه «خاله شادونه» در یکی از سالنهای فرهنگی در خرمدره برگزار شد، اما ازدحام بیش از حد مجاز مردم در این سالن منجر به مرگ سه کودک خردسال شد.
*حجاب در ديدگاه شهيدان دفاع مقدس
بيترديد دفاعمقدس ملت ايران برگرفته از نهضت انسانساز عاشورا است و بر اين اساس،رزمندگان اسلام همواره با تأسي به اسلام ناب،از كشورمان دفاع كردند و نشانههاي اين تبعيت را در نوشتهها و سخنانشان به ويژه وصيتنامههايشان به وضوح مشاهده ميكنيم.
/شهيد سيدعلي(شهاب) ابطحينژاد نوشته است: اي خواهران عزيز حجاب خود را حفظ كنيد چرا كه پيام خون شهيدان براي خواهران، حفظ حجاب است.
/شهيد سيد مصطفي ابهري ثاني هم نوشته است: خواهرم، سنگر تو (حجاب است). با حجاب خود ميتواني بر دهان كفر بزني.
/شهيد عباس علي احمدزاده هم گفته است: خواهران، حجاب را همانگونه كه رعايت ميكرديد بهتر و بيشتر رعايت كنيد.
/شهيد سعادت احمدوند نيز نوشته است:… و اما مادر مهربانم، اگر خواستي گريه كني به خاطر اسيري زينب و پهلوي شكسته مادرمان فاطمه عزيز گريه كن و با حفظ حجاب.
/شهيد صمد احمدي نوشته است: راه زينب را پيش گيريد و حفظ حجاب و عفت را فراموش نكنيد.
*چه کسانی نخل طلای کن را به خانه بردند؟
شصت و پنجمین جشنواره فیلم کن یکشنبه شب پس از 12 روز با معرفی برندگان بخش مسابقه اصلی به کار خود پایان داد. میشائل هانکه فیلمساز اتریشی برای فیلم «عشق» در فاصله سه سال برای دومین بار جایزه نخل طلای بهترین فیلم جشنواره کن را دریافت کرد. فیلم جدید او داستانی درباره از خود گذشتگی در آخرین روزهای یک زندگی زناشویی است.
ماتئو گارونه فیلمساز ایتالیایی برای فیلم «واقعیت» برنده جایزه بزرگ جشنواره شد. این جایزه را لیلا حاتمی بازیگر ایرانی به او اعطاء کرد.
کارلوس ریگاداس فیلمساز مکزیکی برای فیلم «پس از تاریکی، نور» بهترین کارگردان شناخته شد.
جایزه هیئت داوران جشنواره کن به «سهم فرشتگان» به کارگردانی کن لوچ فیلمساز بریتانیایی اعطاء شد.
مادس میکلسن برای فیلم «شکار» ساخته توماس وینتربرگ جایزه بهترین بازیگر مرد را گرفت.
کریستینا فلوتور و کاسمینا استراتان برای فیلم «آن طرف تپهها» ساخته کریستیان مونگیو به طور مشترک جایزه بهترین بازیگر زن را دریافت کردند.
کریستیان مونگیو فیلمساز رومانیایی برای «آن طرف تپهها» جایزه بهترین فیلمنامه را گرفت.
«جانوران محیط وحش جنوب» به کارگردانی بن زیتلین جایزه دوربین طلایی (بهترین فیلم اول) را دریافت کرد.
جایزه نخل طلای بهترین فیلم کوتاه به «سکوت» ساخته رزان یشیلباش از ترکیه اعطاء شد.
*** سه شنبه نهم خرداد
*هزینه ای که مدیران رسانه ملی برای سریال “تقدیر شده” ساختمان پزشکان نپرداختند
“ساختمان پزشکان” نام یک مجموعهٔ طنز تلویزیونی بود که در ۵۷ قسمت از شبکه سوم سیما پخش شد. این مجموعه که به کارگردانی سروش صحت ساخته شد، ابتدا توسط صدا و سیما توقیف، ولی دوباره اجازه پخش گرفت. این سریال پس از پخش نیز با انتقادهای جدی مواجه شد.
//شهریور 1390 یكی از تهیه كنندگان مجموعه تلویزیونی طنز “ساختمان پزشكان” گفت: ساخت سری جدید این مجموعه در حد یك ایده است.
//محسن چگینی در گفت و گو با ایرنا: “پیمان قاسمخانی” در مراسم تقدیر معاون سینما از مجموعه “ساختمان پزشكان” تمایل خود را برای ساخت سری جدید این مجموعه مطرح كرد. چگینی ادامه داده بود: من و قاسمخانی صحبتهای معمولی در این زمینه داشتهایم اما ساخت “ساختمان پزشكان 2 ” قطعی نیست.
//”پیمان قاسمخانی” از تهیه كنندگان مجموعه “ساختمان پزشكان” در مراسم تقدیر از این سریال، تمایل خود را برای ساخت سری دوم این مجموعه اعلام كرد. محسن چگینی پاییز سال 89 تولید «ساختمان پزشکان» را آغاز کرد و این مجموعه که سرپرستی نویسندگان آن را پیمان قاسمخانی بر عهده داشت، خردادماه 90 روی آنتن رفت. *پنجشنبه خبر ساخت «ساختمان پزشکان ۲»برای چندمین بار در چند ماه اخیر روی سایت های خبری رفت.
//تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساختمان پزشکان 2» به کارگردانی سروش صحت دوم مهرماه در تهران آغاز خواهد شد. * خبر آنلاین: این سریال با همان تیم سابق کارش را آغاز خواهد کرد و چند بازیگر چهره نیز به گروه ملحق خواهند شد. *بهنام تشکر بازیگر تئاتر و تلویزیون با حضور در غرفه مهر در نمایشگاه مطبوعات (مهرماه 90 )تاکید کرده بود تا پیش از کلید خوردن سری دوم مجموعه “ساختمان پزشکان” در نقش طنز بازی نمیکند.
// اما شنبه خبر تکذیب شبکه سه همه را متعجب کرد! در اطلاعیه روابط عمومی شبکه سه آمده است:در پی انتشار خبر تولید مجموعه”ساختمان پزشکان 2 “در خبرگزاریها و سایت های خبری، به اطلاع می رساند، شبکه سه سیما هیچگونه تصمیمی برای تولید سری دوم مجموعه تلویزیونی ساختمان پزشکان ندارد و نخواهد داشت. (مدیر روابط عمومی شبکه سه سیما، محمود رضا منتظری)
// واکنش عوامل سریال پس از انتشار خبر رد ساخت سریال از سوی شبکه سه: «ساختمان پزشکان 2» در شبکه ویدئویی تولید میشود.
// پس از آنکه روابط عمومی شبکه سه سیما در اطلاعیهای اعلام کرد که این شبکه هیچ تصمیمی برای ساخت سری دوم مجموعه طنز «ساختمان پزشکان» ندارد و نخواهد داشت محسن چگینی تهیهکننده این سریال از ساخت این مجموعه و ارائه آن به شبکه نمایش خانگی خبر داد. // خبرگزاری میراث فرهنگی: محسن چگینی تهیهکننده این سریال از ساخ
true
true
https://parsipress.ir/?p=1165
true
true
false