×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

مديرعامل شرکت ملي فولاد ايران از به غلتک افتادن طرح هاي هفت گانه فولادي خبر داد و گفت: به دنبال مذاکرات صورت پذيرفته با کشور چين روند اجراي هفت طرح فولادي از سر گرفته شد.

 اردشير سعد محمدي با اعلام اين مطلب، افزود: براساس مذاکرات صورت پذيرفته با کشور چين مقرر شده تا مبلغي بالغ بر 1.8ميليارد يورو به عنوان فاينانس براي پيشبرد طرح هاي هفتگانه فولادي از سوي اين کشور اختصاص يابد و ظرف 36ماه واحدهاي فولادسازي به توليد برسند.
وي به وضعيت کنوني توليد فولاد در سطح جهان اشاره کرد و افزود: ظرفيت توليد فولاد در سال 2011 بالغ بر يک ميليون و 500ميليون تن بوده است که 66درصد از اين تعداد به روش توليد کوره بلند و 34درصد به روش آهن اسفنجي در کوره قوس دار الکتريکي توليد شده است.
وي با بيان اينکه هم اکنون چين به عنوان بزرگترين توليد کننده ومصرف کننده فولاد در جهان مطرح مي شود، اظهار داشت: سهم اين کشور از توليد فولاد در جهان برابر 682 ميليون تن است و پيش بيني مي شود ظرفيت فولادسازي اين کشور در سال 2012 به 700ميليون تن افزايش يابد.
به گفته وي، هم اکنون 44.5 درصد فولاد جهان در کشور چين توليد مي شود و نزديک به 45درصد فولاد نيز در سطح جهان در همين کشور مصرف مي شود.
سعد محمدي در ادامه يکي از شاخص هاي توسعه يافتگي کشورها را ميزان مصرف فولاد در آنها اعلام کرد و ابراز داشت: هم اکنون 65درصد از مصرف جهاني فولاد مربوط به کشورهاي آسيايي است.
اين مقام مسئول تصريح کرد: ميزان مصرف فولاد در کشورهاي توسعه نيافته به لحاظ اقتصادي به ازاي هر نفر برابر صد کيليوگرم است و در کشورهاي در حال توسعه و توسعه يافته به ترتيب بين صد تا 300 کيلو گرم و نيز 300 کيلوگرم است.
وي در ادامه به مصرف سرانه فولاد در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: مصرف سرانه فولاد در سال گذشته در کشور برابر 288 کيلوگرم بوده و پيش بيني مي شود اين ميزان مصرف در سال هاي آتي افزايش يابد.
سعد محمدي اضافه کرد: هم اکنون توليد فولاد در کشور 1.8 درصد از توليد ناخالص ملي کشور را به لحاظ درآمدي تشکيل مي دهد.
مديرعامل شرکت ملي فولاد اعلام کرد: توليد فولاد در کشور در حال حاضر برابر 14.5 ميليون تن است، در حالي که ظرفيت توليد اين ماده فلزي در کشور در حال حاضر برابر 20ميليون تن است.
به گفته سعد محمدي، ايران به لحاظ توليد فولاد رتبه 17 جهان را به خود اختصاص داده است.
وي يادآور شد: بر اساس برنامه پنجم توسعه، ميزان توليد فولاد در کشور در سال 1404 بايد به 50ميليون تن برسد که مي توان گفت در سايه پيشبرد 7طرح فولادي اين مهم حاصل شود.
وي اجراي طرح هاي هفتگانه فولادي را با توجه به نرخ بازگشت سرمايه در آنها و نيز زمان بازگشت سرمايه توجيه پذير دانست.
سعد محمدي در ادامه به نقاطي که طرح هاي هفتگانه فولادي در آنجا اجرايي مي شود اشاره کرد و گفت: به لحاظ دارا بودن شرايط و امکانات زيربنايي نقاط تعيين شده براي اجراي هفت طرح فولادي از توجيه مناسبي برخوردار است ضمن آنکه اجراي طرح هاي مزبور مي تواند چهره اقتصادي نقاط محروم را نيز متحول کند.
وي مجموع سرمايه گذاري لازم را براي پيشبرد طرح هاي يادشده برابر يک هزار و 872 ميليارد تومان به صورت ريالي و 885 ميليون يورو به صورت ارزي برآورد کرد.
وي با بيان اينکه در حال حاضر 34ميليون تن ظرفيت توليد کنسانتره و 20ميليون تن ظرفيت توليد گندله در کشور وجود دارد، ادامه داد: به منظور توسعه ظرفيت ها در اين بخش، 25 ميليون تن طرح جديد در کشور براي توليد کنسانتره و 27ميليون تن طرح احداث گندله پيش بيني شده است.
مديرعامل شرکت ملي فولاد در ادامه خاطرنشان کرد: در همين مسير هم اکنون 19طرح با ظرفيت 18ميليون و 800هزار تن براي توليد آهن اسفنجي پيش بيني شده است.
سعدمحمدي همچنين به بومي سازي بسياري از تجهيزات در بخش احياء و فولادسازي کشور اشاره کرد و اذعان داشت: در بخش احياء و فولادسازي به ترتيب 60 تا 70درصد و 55درصد تجهيزات داخلي سازي شده است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: طرح هاي احياء در شش ماهه دوم سال آينده به بهره برداري خواهد رسيد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false