×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true
چرا روستاییان به بنیاد مسکن برای فروش زمین اعتراض دارند؟

مدیرکل بنیاد مسکن ‌استان زنجان با اشاره به اینکه زمین‌های خریداری شده در روستای پایین‌کوه که توسط بنیاد مسکن فروخته شده است، در خود روستا هزینه می‌شود گفت: چند میلیارد تومان به دهیاری روستا پرداخت شده است.

به گزارش پارسی پرس به نقل از خبرگزاری تسنیم از زنجان، رضا خواجه‌ای مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت فرا رسیدن سالروز فرمان تاریخی حضرت امام(ره) به مناسبت تأسیس حساب 100 امام اظهار داشت: در حوزه عمرانی روستایی در چند بخش فعالیت می‌کنیم. خوشبختانه در 710 روستای بالای 20 خانوار، 100 درصد روستاها مطالعه طرح هادی صورت گرفته و بالاتر از میانگین کشوری بالاتر هستیم.

وی به طرح مهم هادی در روستاها اشاره کرد و گفت: هر 10 سال یکبار طرح هادی به اتمام می‌رسد و مجدداً باید بازنگری صورت بگیرد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ، عنوان کرد: به طور کل 66 درصد طرح هادی در روستاهای استان اجرا شده و این آمار روند افزایشی دارد.

وی در ادامه با ابراز خرسندی از جذب اعتبار خوب قیر رایگان در استان گفت: امسال بیش از 100 میلیارد تومان اعتبار قیر در نظر گرفته‌ایم و امیدواریم نهضت خوبی در این حوزه در روستاها صورت بگیرد.

خواجه‌ای گریزی به وضعیت سند مالکیت واحدهای مسکونی روستایی زد و گفت: 83 درصد واحدهای مسکونی روستایی در استان سند مالکیت اخذ شده و چندین سال است زنجان حوزه برتر را دارد. در شهرهای زیر 20 هزار نفر هم بیش از 9 هزار سند مالکیت صادر شده است.

وی به طرح خوب منظومه روستایی اشاره کرد و گفت: این طرح با مشارکت مردم اجرایی می‌شود و خوشبختانه اشتغال پایداری در سطح استان ایجاد کرده است. این طرح در دو شهرستان استان اجرایی شده است.

این مسئول در ادامه به طرح خوب مقاوم‌سازی روستایی اشاره کرد و گفت: بیش از 58 هزار منزل روستایی مقاوم‌سازی شده است که آمار 60 درصدی در سطح استان را نشان می‌دهد. از آنجایی که منازل روستایی نیاز فوری برای مقاوم‌سازی در برابر زلزله و حوادث و بلایای طبیعی دارند ، بدون هیچ مشکلی به متقاضیان تسهیلات اعطا می‌شود.

وی  به موضوع مسکن شهری اشاره کرد و گفت: بنیاد مسکن به جز شهرهای زیر 100 هزار نفر زنجان، تقریباً در تمام شهرها به جز شهر زنجان و ابهر، طرح نهضت ملی مسکن را اجرا می‌کند. تأمین زمین بر عهده راه و شهرسازی و اجرا بر عهده بنیاد مسکن است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در ادامه به سؤال برخی خبرنگاران پاسخ داد و گفت: هیچ قانونی وجود ندارد که اهالی غیربومی نتوانند زمین و خانه بخرند. این حساسیت توسط برخی از ما ایجاد شده وگرنه مشکلی ندارد که برخی غیربومی‌ها در روستای پایین کوه ملک خریداری کنند.

وی با اشاره به اینکه زمین‌های خریداری شده در روستای پایین‌کوه که توسط بنیاد مسکن فروخته شده است، در خود روستا هزینه می‌شود گفت: چند میلیارد تومان به دهیاری روستا پرداخت شده است.

خواجه‌ای توضیحاتی را در خصوص انتخاب روستاها به عنوان هدف گردشگری ارائه کرد و گفت: 10 روستا به‌عنوان هدف گردشگری انتخاب شده که معیار و پارامترهایی برای آن وجود دارد. روستاهای درسجین، گلابر، ویر، شیت، ولیدر، حاج سیران، ماری و …. 10 روستای هدف گردشگری زنجان هستند.

وی مطرح کرد: برای این روستاهای گردشگری اعتباراتی وجود دارد که به همان مقدار هزینه می‌شود. تخصیص اعتبارات بر اساس شورای برنامه‌ریزی شهرستان و با نظر فرماندار صورت می‌گیرد‌.

خواجه‌ای به لزوم مهاجرت معکوس اشاره کرد و گفت: یکی از اهداف آبادانی روستاها همین است که مهاجرت از روستاها به شهرها کم شود‌. مهاجرت معکوس هم به دلایل زیادی از جمله صرفه اقتصادی و داشتن سرپناه و ..‌ بستگی دارد‌. بسیاری از روستاها دارای مهاجرت منفی هستند و وضعیتشان خوب است. بنیاد مسکن آمار و ارقام مهاجرین را خانه بهداشت استعلام می‌کند که بدانیم واقعا این مهاجرین سکنه دائم باشند.

true
true
چرا روستاییان به بنیاد مسکن برای فروش زمین اعتراض دارند؟
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false