×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

بيژن كامكار گفت: در گروه «تخت جمشيد» تسليم سليقه جوانان شدم و از آنجا كه سنم بالا رفته است، خواستم نيروي جواني را به خودم تزريق كنم.

در نشست خبري كه سوم مهر براي تشريح جزئيات كنسرت گروه «تخت جمشيد» به خوانندگي بيژن كامكار برگزار شد، اين هنرمند گفت: اجراي اركستر «تخت جمشيد» اجرايي متفاوت‌تر از كار «كامكار‌ها» است. در واقع اين كنسرت سليقه پدرام درخشاني است و به كار «كامكارها»ربط ندارد.

او ادامه داد: حضور سازهاي كوبه‌اي در كنار ساز‌هاي ملوديك، رنگ متفاوتي به موسيقي اين گروه مي‌بخشد و به زعم بنده اين اجرا از نظر حس ‌، سليقه و ذوق متفاوت است. همين طور آنسامبل و سازها كاري متفاوت ارائه خواهند داد.

كامكار با بيان اينكه آهنگسازي كار بر عهده پدرام درخشاني است، افزود: شايد من خيلي در فضاي موسيقي «فيوژن» كار نكرده باشم، اما از كار پدرام درخشاني خوشم آمد و زيبا به نظرم رسيد.

اين خواننده در ادامه سخنانش مطرح كرد: درخشاني سبك كار مشخصي دارد و بايد بگويم تسيلم اشعار نمي‌شود. اما كلام اين كنسرت كاملا عاشقانه بوده و از اشعار شعراي كلاسيك و قطعات فولكلور نيز بهره برده‌ايم.

كامكار در بخش ديگري از صحبت‌هايش، به خبرنگاران گفت: انتظار دارم پس از برگزاري اين نشست خبري اتفاق جديدي بيفتد؛ از اين نظر كه اسپانسرها اين خبرها را بخوانند و به نتيجه‌اي برسند.‌ انتظار داشتم در اين نشست 20 اسپانسر ببينم اما نمي‌دانم چرا هنر، هيچ حامي ندارد.

او همچنين در اين‌باره اظهار كرد: هزاران مارك و برند معروف وجود دارد كه دارند از شدت پول مي‌تركند. چرا اين شركت‌ها اندكي از درآمدشان را كنار نمي‌گذارند، تا صرف خدمات فرهنگي كنند؟ ما «كامكارها» كه ديگر آب از سرمان گذشته و راه پول درآوردن را ياد گرفته‌ايم. اما اين جوانان چرا نبايد حمايت شوند؟

به گزارش ايسنا،‌ در ادامه اين نشست، سعيد نجاران ـ سرپرست گروه ـ گفت: پس از كنسرتي كه اسفند ماه سال گذشته از سوي گروه «تخت جمشيد» ارائه شد، سعي كرديم نقاط ضعف و قوت را بررسي كرده و همينطور ضعف‌ها را كمرنگ‌تر و نقاط قوت را پررنگ جلوه دهيم.

او افزود: در اين راستا، از هانا كامكار خواستيم تا ژانر موسيقي را سروسامان ببخشد و قرار شد در اجراي پيش رو كارهايي را ارائه دهيم كه از نظر تنظيم متفاوت باشد.

نجاران فضاي كنسرت آتي «تخت جمشيد» را تلفيقي توصيف كرد و افزود: بيژن كامكار نيز قبول كرد تا آغازگر فضاي متفاوت «تخت جمشيد» باشد كه خوشبختانه سازهاي بادي و نوازندگان حرفه‌اي نيز باعث مي‌شوند، اجرايي قوي‌تر به مخاطبانمان ارائه دهيم.

پدرام درخشاني ـ آهنگساز «تخت جمشيد» ـ در بخش ديگري از اين نشست خبري در سخناني مطرح كرد: همكاري و هماهنگي يك اركستر 60نفره كار مشكلي است؛ تعدادي از قطعات در كنسرت قبلي اجرا شده بود كه بنده آنها را به صورت جديد تنظيم كرده و تعدادي از قطعات خود را هم در آن گنجانده‌ام .

درخشاني معتقد است: چنين اجرايي تقريبا بي‌سابقه بوده و براي اولين بار است كه در ايران اتفاق مي‌افتد. مي‌توانم بگويم ما يك اركستر سمفونيك ايراني را طراحي كرده‌ايم.

در ادامه اين نشست، مسعود حبيبي ـ رهبر گروه ـ با بيان اينكه سعي كرده است، در آهنگسازي‌ها دخالتي نداشته باشد، توضيح داد: سازهاي جديدي به اركستر اضافه شده كه من در آنها و در آهنگسازي هيچ دخالتي نداشته‌ام و اجازه داده‌ام كه سعيد نجاران خودش در اين‌باره تصميم بگيرد.

او افزود: تلاش اصلي من بر اين بوده كه رهنمون‌هايي ارائه دهم تا كار بهتر شنيده‌ شود و در خور سليقه مردم باشد و با سليقه‌اي كه از پدرام درخشاني ديده‌ام، مطمئن هستم اين اتفاق رخ خواهد داد.

پريسا شكيب ـ مدير اجرايي اركستر ـ نيز درباره تاريخ اجرا گفت: كنسرت تخت جمشيد 13 مهر در سالن ميلاد نمايشگاه بين المللي برگزار خواهد شد.

البته قرار بود از ارديبهشت ماه چند اجرا در شهرستان‌ها و خارج از كشور داشته باشيم كه متاسفانه بنا به دلايلي محقق نشد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false