×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true
ورود صندوق مشترک استان‌ها به چرخه تولید با هدف ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی

ورود صندوق مشترک استان‌ها به چرخه تولید با هدف ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی، ایران به دلیل برخورداری از اقلیم‌های متفاوت به کشور چهار فصل شهرت دارد. به دلیل همین ویژگی منحصر بفرد ظرفیت تولید محصولات متنوع کشاورزی در تمام فصول سال وجود دارد محصولاتی که صادرات آن به کشورهای مختلف می‌تواند باعث ارزآوری شود.

به گزارش پارسی پرس: با وجود این، هنوز از این ظرفیت برای صادرات استفاده نشده است. نایب رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه می‌گوید صندوق مشترک استان‌ها سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور می‌تواند با استفاده از توانایی‌های خود چالش‌های موجود در چرخه تولید محصولات کشاورزی را برطرف و بستر مناسب برای تولید محصولات مورد نیاز بازرگانان صادر کننده را فراهم سازد.

روشنعلی یکتای قرابایی، نایب رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه با حضور در غرفه صندوق مشترک استان‌ها در نمایشگاه روستا آباد با اشاره به اینکه در حال حاضر، حجم محصولات کشاورزی که بازرگانان صادر می‌کنند بالغ بر ۵ میلیارد دلار ارزش دارد، گفت: روستاها تامین کننده محصولات کشاورزی هستند و سازمان نظام مهندسی کشاورزی کشور به مثابه پلی میان بازرگانان و روستاییان است.

صندوق مشترک استان‌ها با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد می‌تواند برای کشاورز تامین کننده محصول تسهیل گر باشد چون بازرگانان نمی توانند تک تک کشاورزان و محصولات را کنترل کنند.

به گزارش روابط عمومی صندوق مشترک استان‌ها سازمان نظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی کشور،نایب رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه افزود: هیچ سقفی برای صادرات وجود ندارد و آنچه اهمیت دارد نوع کیفیت محصولی است که در بازار عرضه می‌شود بدیهی است اگر محصول ایرانی از کیفیت و استانداردهای لازم برخوردار باشد در بازارهای هدف قابل عرضه خواهد بود. به گفته وی در حال حاضر، روسیه می‌تواند یکی از بازارهای هدف ما باشد.

سهم ۷۰درصدی روسیه از محصولات کشاورزی صادر شده ایران

روشنعلی یکتای قربائی گفت: ۷۰ درصد صادرات محصولات کشاورزی کشور به روسیه انجام می‌شود و از آنجایی که اقلیم کشور روسیه سرد است این بهترین فرصت برای ایران است که در هر فصل محصولات تولید شده را به این کشور صادر کند.

ظرفیت‌های صندوق مشترک برای تامین محصولات استاندارد

ودود حیدری مقدم، مدیر عامل صندوق مشترک استان‌ها سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور درباره ظرفیت‌های این صندوق برای تامین محصولات مورد نیاز بازرگانان صادر کننده گفت: باتوجه به اینکه بخش عمده کشاورزی می‌تواند یکی از بازارهای هدف بازرگانان باشد بازرگانان داخلی و خارجی پس از اینکه نیاز سنجی کردند می‌توانند نیاز خود را به صندوق مشترک استان‌ها سازمان نظام مهندسی نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور اعلام کنند تا صندوق محصولات مورد نظر آنها را منطبق با استانداردهای تعریف شده تامین کند.

حیدری مقدم افزود: صندوق این توانایی را دارد که دانش فارغ التحصیلان بخش کشاورزی را که مهندس ناظر باغات هستند با تجربه باغدار تلفیق کند و با اجرای این فرایند، کشاورزان محصولی را تولید کنند که برای بازارهای هدف مناسب باشد. نتیجه این فرایند، کشاورزی قراردادی و تولید هدفمند است.

تولید محصولات ارگانیک با استفاده از دانش کشاورزی

ولی‌الله آقایارزاده، مشاور ویژه اقتصادی صندوق مشترک استان‌ها سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی در خصوص استفاده از ظرفیت‌های صادراتی کشور برای محصولات کشاورزی و باغی گفت: در این برهه زمانی مهم‌ترین مساله استفاده از دانش فنی مهندسان کشاورزی برای تولید محصولات ارگانیک و قابل صادرات است، چرا که زنجیره غذایی دنیا به سمت سلامت محور در حال حرکت است.

ولی الله آقایارزاده، صادرات محصولات ارگانیک کشاورزی را همسو با سیاست‌های اقتصاد بدون نفت عنوان کرد و گفت: توسعه صادرات محصولاتی که براساس شاخص‌ها و استانداردهای جهانی تولید شده باشد می‌تواند ارزآوری قابل توجهی برای کشور داشته باشد.

به گفته وی، تنها با استفاده از دانش فنی مهندسان کشاورزی در چرخه کاشت، داشت و برداشت می‌توان به این هدف دست یافت؛ در غیر این صورت تداوم وضعیت کنونی، با باعث کند شدن مسیر توسعه صادرات می‌شود.

نمایشگاه روستا آباد 12 الی 18 مهرماه مصلی بزرگ امام خمینی(ره)

 

 

true
true
ورود صندوق مشترک استان‌ها به چرخه تولید با هدف ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false