×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

تخصص گرایی باعث شده كه پزشك عمومی تقریباً رو به اضمحلال برود بطوریکه از 80 هزار پزشك عمومی نزدیك به 50 هزار نفر آنها در حرفه خودشان حضور ندارند.

 دكتر محمدحسن طریقت منفرد روز یكشنبه در اولین یادواره شهدای زن جامعه پزشكی كشور كه در برج میلاد برگزار شد، افزود: همواره تكریم مراجعان و بیماران و كسب رضایتمندی آنها مطرح بوده و تلاش می كنیم در آینده نزدیك اقداماتی را در این زمینه شروع كنیم.
وی با اشاره به امكاناتی كه بعد از انقلاب در عرصه بهداشت و درمان كشور به وجود آمده است اظهار داشت: به رغم اینكه امكانات بسیاری در این عرصه فراهم شده ولی هنوز شیرینی استفاده از این امكانات مردم نرسیده است.
وی با اظهار تاسف از اینكه طب عمومی و مراقبت های اولیه از جایگاه بالایی در نظام سلامت كشور برخوردار نیست، افزود: متاسفانه از 80 هزار پزشك عمومی كه در كشور داریم نزدیك به 50 هزار نفر آنها در حرفه خودشان حضور ندارند در حالی كه جامعه به تك تك آنها نیاز دارد.
سرپرست وزارت بهداشت با انتقاد از تخصص گرایی كه موجبات اضمحلال پزشك عمومی را در كشور فراهم آورده است افزود: متاسفانه پزشك عمومی در كشور جایگاه معقولی ندارد و تخصص گرایی باعث شده كه تبعیض بین متخصصین و پزشكان عمومی به وجود بیاید.
وی با اشاره به تراكم مطالبات اجتماعی و اقتصادی پزشكان عمومی از جامعه اظهار داشت: می بایست برای این مساله فكری بشود وگرنه با اختلال در عرصه سلامت مواجه می شویم
طریقت منفرد از طب عمومی و مراقبت های اولیه كه در قالب پزشك خانواده می بایست حداكثر استفاده از آنها بشود را مورد تاكید قرار دارد و افزود: ما هر چقدر كه امكانات داریم می بایست صرف مراقبت های اولیه شود.
وی ادامه داد: باید امكانی فراهم شود كه پزشكان عمومی داوطلبانه به نقاط غیربرخوردار و محروم بروند.
سرپرست وزارت بهداشت با بیان این مطلب كه پزشك خانواده پس از گذشته 17 سال از طرح آن در كشور هنوز مغفول مانده است، افزود: ما وظیفه داریم مراقبت های اولیه و طب عمومی را در رشته برنامه های خودمان قرار دهیم. دیگر امكان این نیست كه با سرانه 500 دلاری بتوان هزینه های حوزه سلامت را حیف و میل كرد.
وی با عنوان این مطلب كه امروزه خدماتی همچون ام آر ای، سی تی اسكن و … به یك تجارت تبدیل شده است افزود: در سال گذشته بیش از 40 هزار میلیارد تومان در بخش بهداشت و درمان كشور هزینه شد كه 15 هزار میلیارد آن از اعتبارات عمومی بود و 25 هزار میلیارد به مردم تحمیل شده است.
وی تاكید كرد: در زمان تحریم واقعاً برای مردم قابل تحمل نیست كه بتوانند این هزینه ها را در بخش درمان پرداخت كنند.
سرپرست وزارت بهداشت نسبت به آسیبهای اجتماعی ناشی از فقر دسترسی به امكانات بهداشتی و درمانی هشدار داد و گفت: آسیبهای اجتماعی در بخش درمان غیرقابل تحمل برای مردم و نظام است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false