true
صنعت گردشگری علاوه بر به حرکت در آوردن چرخ تمامی صنایع و ایجاد رونق اقتصادی ، می تواند منشاء تحولات سازنده فرهنگی و اجتماعی خرد و کلان در هر کشور و جامعه باشد
ودر سطح جهانی نیز موجبات گسترش پیوندهای دوستی و مؤدت میان فرهنگ ها ، تمدن ها و ملت های مختلف را فراهم سازد.
این همایش می تواند اولین همایش تاثیر گذار در توسعه صنعت گردشگری باشد.
در این میان کشور ما به دلیل جایگاه والایی که از نقطه نظر جاذبه های تاریخی و اقلیمی و آب و هوایی در میان ده کشور برتر دنیا دارد و به طور بالقوه می تواند یکی از مقصدهای پر جاذبه سفر گردشگران فرهنگی و اکوتوریسم جهان باشد، توجه به توسعه صنعت گردشگری از بعد اقتصادی آن بسیار حائز اهمیت است تا جایی که می توان گفت: اگر امکانات و سازو کارهای لازم برای جلب این گروه از گردشگران جهان به کشور ما فراهم شود، درآمد ارزی حاصل از این صنعت ما را تا حدود زیادی از در آمدهای پر دردسر و بعضاً ناپایدار نفت که اغلب نوسان های غیر قابل پیش بینی دارد، بی نیاز خواهد کرد ضمن آن که بخش مهمی از معضل بیکاری موجود در کشور با توسعه صنعت گردشگری برطرف شده افزایش قابل ملاحظه ای در تولید نا خالص داخلی ما ایجاد خواهد شد. در بعد فرهنگی و اجتماعی نیز، سفر میلیونی گردشگران خارجی به کشور ما، مردم جهان را از نزدیک با ارزش های اسلامی امروز جامعه و با میراث تاریخی کهنی که از تمدن عصر باستان برای ما باقی مانده بیش از پیش آشنا خواهد ساخت. متاسفانه به دلیل برخی غفلت ورزی ها ما تاکنون نتوانسته ایم بستر های لازم را برای بهره گیری از این همه مزیت ها و جاذبه های کم نظیر تاریخی، طبیعی و فرهنگی برای جلب گردشگران و توسعه رونق اقتصادی کشور خود به قدر کافی استفاده کنیم؛ اما، همه جاذبه های گردشگری در جهان امروز تنها به جاذبه های تاریخی و فرهنگی کشور ها محدود نمی شود و جاذبه های مهم دیگری در صنعت گردشگری مدرن جهان وجود دارد که سرمایه گذاری بر روی آنها از پیش نیاز هاست که بدون آنها سخن گفتن از توسعه صنعت گردشگری راه به جایی نخواهد برد.
” به دلیل سلطه در آمد های نفتی براقتصاد کشور، از سرمایه گذاری در توسعه صنعت گردشگری غفلت ورزیده ایم. “
این که امروز هتلداری و رستوران داری ما در تامین نیاز های گردشگران داخلی و خارجی در چه سطح و جایگاهی قرار دارد. سؤالی که قرار است در اولین همایش ” جایگاه صنعت غذا و رستوران داری در توسعه صنعت گردشگری” که در26 تیرماه سال جاری در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار خواهد شد، به آن پاسخ داده شود. اما پیش از آن لازم دیدیم تا نظر یکی از آگاه ترین و با سابقه ترین کارشناسان در حوزه مدیریت هتلداری را جویا شدیم. سید سعیدی یعنی سعید سید کاظمی با بیش از 28 سال سابقه کاری در حوزه های مختلف صنعت گردشگری و عمدتاً مدیریت هتلداری علاوه بر تحصیل در دانشگاه تهران در چند دانشکده و کالج معتبر خارجی از جمله کالج و نیکون کانادا، دانشکده هتلداری استارفوردامریکا و کالج متو پلان لندن در رشته هتلداری تحصیل کرده و فارغ التحصیل شده است. او بعد از کسب تجربه های مدیریتی در هتل های آبعلی، پارسیان آبادان، عالی قاپور و پارسیان کوثر اصفهان از سال 1387 مدیریت هتل پارسیان آزادی را که حالا یکی از حامیان اصلی اولین همایش “جایگاه صنعت غذا و رستوران داری در توسعه صنعت گردشگری ” محسوب می شود، برعهده دارد و معتقد است که این همایش می تواند نقش تاثیر گذاری در ایجاد تحول در این دو حوزه بسیار مهم صنعت گردشگری ایفا کند . مدیر عامل هتل پارسیان آزادی به پشتوانه تحصیلات دانشگاهی و تجربیات طولانی در مدیریت هتل داری با نگاهی امیدوارانه به آینده این صنعت به پیشرفت فوق العاده صنعت هتل داری و گردشگری در کشورهای شرق آسیا اشاره می کند و می گوید ما نیز باید با شناخت نقاط ضعف و قوت خود در این زمینه گام های اساسی برداریم.
” امیدوارم با تلاش و حمایت مسؤولان ذی ربط همایش به اهداف والایی که برای آن در نظر گرفته شده دست یابد.”
او دلیل عدم توجه لازم به توسعه سرمایه گذاری در صنعت هتلداری را سلطه درآمد های نفتی بر اقتصاد کشور می داند و می گوید اقتصاد تک محصولی نفت بخش خصوصی و دولتی ما را از توجه به سرمایه گذاری در ساخت هتل ها و توسعه صنعت گردشگری دچار غفلت کرده است. مدیر هتل های پارسیان آزادی کمک دولت را برای تحقق توسعه صنعت هتلداری و رستوران داری ضروری می داند و می گوید رستورانها می توانند از بخش های مهم و جذاب صنعت هتلداری باشند و لازمه این جذابیت ایجا تنوع در منوی غذای آنهاست. آقای سید کاظمی کمبود رشد فرهنگی و اجتماعی، کمبود مهارت و خلاقیت در آشپزهای رستورانها را از عمده ترین دلایل محدود بودن منوی غذای رستورانهای هتل ها می داند و می گوید متاسفانه کسانی که در ایران شغل آشپزی را انتخاب می کنند، بعد از مدتی دچار یک نواختی و روز مرگی می شوند. به همین سبب باید درزمینه تربیت آشپز و سرآشپز رستورانها یک تحول اساسی به وجود آید چون آشپزی علم توام با ظرافت های هنری و خلاقانه است و برای این حرفه باید ازوجود جوانان خلاق و آموزش دیده استفاده شود. آشپزها و سرآشپزها ی امروزی باید علاوه برتحصیلات آکادمیک، ذائقه مردم فرهنگ های مختلف را به خوبی بشناسند. مدیر عامل هتل پارسیان آزادی یکی از مجلل ترین هتل مجموعه هتل های پارسیان که میزبانی اولین همایش ” جایگاه
صنعت غذا ورستوران داری در توسعه صنعت گردشگری ” را عهده دار شده، از هتل تحت مدیریت خود با داشتن 475 اتاق به عنوان یکی از هتل های مطرح در سطح استاندارهای بین المللی یاد می کند و در تشریح نقطه نظرات خود درباره همایش مزبور ضمن تقدیر از تلاش های دست اندرکاران همایش از آن به عنوان یکی از همایش های حائز اهمیت و تاثیر گذار در جهت رشد و بالندگی صنعت رستوران داری و هتلداری یاد می کند و می گوید همه دست اندرکاران صنعت گردشگری تا مدیران هتل ها و رستوران ها باید برای هرچه بهتر برگزار شدن این همایش همکاری کرده کلیه فعالان در حوزه های مرتبط با صنعت گردشگری به عنوان اسپانسر ازآن حمایت کنند. سید کاظمی می افزاید مراکز علمی و آموزشی به ویژه دانشکده گردشگری بنیاد نیز در امر آموزش نیروهای مورد نیاز صنعت رستوران داری ، پذیرایی و هتلداری نقش مهمی ایفا می کنند زیرا افرادی که از این مراکز آموزشی فارغ التحصیل می شوند. با بهره گیری از آموزه های علمی خواهند توانست در جهت روز آمد کردن صنعت هتل داری و رستوران داری گام بردارند. مدیر هتل بزرگ پارسیان آزادی در بخش پایانی این گفت و گو یک بار دیگر ابراز امیدواری کرد که با تلاش و حمایت مسؤلان امر گردشگری اولین همایش “جایگاه صنعت غذا و رستوران داری در توسعه گردشگری ” بتواند به اهداف والایی که برای آن در نظر گرفته شده دست یابد. لازم به یاد آوری است که از عمر احداث هتل بزرگ پارسیان آزادی نزدیک به چهار دهه می گذرد و به همین سبب طی یک سال گذشته این هتل با صرف هزینه هنگفت توسط تیمی متشکل از متخصصان معماری ایرانی و خارجی مورد مرمت و بازسازی اساسی قرار گرفت و به یکی از مجلل ترین هتل های کشور که با سالن های پذیرایی، رستورانهای مختلف و دیگر امکانات خود آماده پذیرایی از میهمانان خارجی است ، تبدیل شده است.
صنعت غذا ورستوران داری در توسعه صنعت گردشگری ” را عهده دار شده، از هتل تحت مدیریت خود با داشتن 475 اتاق به عنوان یکی از هتل های مطرح در سطح استاندارهای بین المللی یاد می کند و در تشریح نقطه نظرات خود درباره همایش مزبور ضمن تقدیر از تلاش های دست اندرکاران همایش از آن به عنوان یکی از همایش های حائز اهمیت و تاثیر گذار در جهت رشد و بالندگی صنعت رستوران داری و هتلداری یاد می کند و می گوید همه دست اندرکاران صنعت گردشگری تا مدیران هتل ها و رستوران ها باید برای هرچه بهتر برگزار شدن این همایش همکاری کرده کلیه فعالان در حوزه های مرتبط با صنعت گردشگری به عنوان اسپانسر ازآن حمایت کنند. سید کاظمی می افزاید مراکز علمی و آموزشی به ویژه دانشکده گردشگری بنیاد نیز در امر آموزش نیروهای مورد نیاز صنعت رستوران داری ، پذیرایی و هتلداری نقش مهمی ایفا می کنند زیرا افرادی که از این مراکز آموزشی فارغ التحصیل می شوند. با بهره گیری از آموزه های علمی خواهند توانست در جهت روز آمد کردن صنعت هتل داری و رستوران داری گام بردارند. مدیر هتل بزرگ پارسیان آزادی در بخش پایانی این گفت و گو یک بار دیگر ابراز امیدواری کرد که با تلاش و حمایت مسؤلان امر گردشگری اولین همایش “جایگاه صنعت غذا و رستوران داری در توسعه گردشگری ” بتواند به اهداف والایی که برای آن در نظر گرفته شده دست یابد. لازم به یاد آوری است که از عمر احداث هتل بزرگ پارسیان آزادی نزدیک به چهار دهه می گذرد و به همین سبب طی یک سال گذشته این هتل با صرف هزینه هنگفت توسط تیمی متشکل از متخصصان معماری ایرانی و خارجی مورد مرمت و بازسازی اساسی قرار گرفت و به یکی از مجلل ترین هتل های کشور که با سالن های پذیرایی، رستورانهای مختلف و دیگر امکانات خود آماده پذیرایی از میهمانان خارجی است ، تبدیل شده است.
true
true
https://parsipress.ir/?p=1327
true
true