true
نخستین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته با هدف ارتقا صنعت غذا در استان هرمزگان و ظرفیتها و تواناییهای محصولات غذایی، در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی بندرعباس آغاز به کار کرد.
به گزارش پارسی پرس، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان شامگاه شنبه در حاشیه آغاز بهکار این نمایشگاه اظهار کرد: این نمایشگاه با حضور شرکتهای محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته از استانهای هرمزگان، اصفهان، مرکزی، البرز، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی دایر شده است.
خلیل قاسمی بیان کرد: ارتقای صنایع غذایی استان در زمینه فروش و بازرگانی، تولید، توسعه سرمایهگذاری در زمینه صنایع غذایی، بهداشت و زیرساختها از اهداف اصلی این نمایشگاه است.
وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه شامل ۵۰ غرفه و به متراژ چهار هزار متر است، ادامه داد: در حاشیه نماشگاه پنلهای تخصصی آرد کامل – نان سالم، استاندارد سازی غذاهای محلی، دورهی توانمندسازی پخت نان سبوسدار با آرد کامل با هدف ارتقای سطح کیفیت و سلامت جامعه برگزار میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان یادآور شد: شهروندان میتوانند از نخستین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته تا روز سهشنبه ۹ بهمنماه سالجاری از ساعت ۱۶ تا ۲۲ بازدید کنند.
رییس اداره صنایع غیرفلزی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز گفت: نخستین نشست تخصصی در حاشیه نمایشگاه مواد غذایی، امروز هفتم بهمنماه با عنوان «آموزش آرد کامل و نام سالم» توسط استاد محمدرضا خواجه نایب رییس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان و تعدادی از خبرگان این حوزه در استان با هدف آشنایی بیشتر با خواص آرد کامل و نحوه پخت نان سالم برگزار میشود.
مریم معماری، دومین نشست تخصصی در حاشیه نمایشگاه را هشتم بهمن ماه با عنوان «بررسی استانداردسازی غذاهای محلی» با حضور دستگاههای ذیربط و اساتید دانشگاهی اعلام کرد و هدف این نشست را آشنایی با غذاهای محلی و شروع گفتمان برای استانداردسازی و ارتقای تولید و فروش این غذاها دانست.
وی اضافه کرد: در آخرین روز نمایشگاه نیز «دوره توانمندسازی پخت نان سبوسدار با آرد کامل» با هدف ارتقای سطح صنعت آرد و نان در استان برگزار میشود.
true
true
https://parsipress.ir/?p=115744
true
true