×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

عضو اتحاديه صنف پوشاک کشور بابيان اين مطلب گفت: يکي از مشکلات اصلي در تجاري سازي و توليد انبوه آثار طراحان، نبود تعامل بين توليد کننده و طراح است.

سيامک زنديه عضو اتحاديه صنف پوشاک کشور افزود: يک طراح براي کسب موفقيت در توليد انبوه طرح هايش بايد به يک توليد کننده اعتماد کند و طرح مورد نظر خود را به براي جذب مشتري به توليد کننده ارايه دهد وپس از آن توليد انبوه آن را به دست توليد کننده بسپارد.

وي تصريح کرد: يکي از موضوعات مهمي که بايد در توسعه و رشد مد و لباس اسلامي-ايراني به آن توجه شود انسجام و کپارچگي همه توليد کنندگان در سراسر کشوراست که اين انسجام نيز تنها از طريق اتحاديه صنف پوشاک امکان پذير مي شود.

زنديه گفت: يکي از نکاتي مهمي که بايد در برگزاري نمايشگاه مد مانتو و پوشش سر درنظر گرفته شود فروش طرح هاي برگزيده مانتو در بخش فروش آن براي مردم بازديد کننده است، زيرا فروش مانتو هايي که منتخب هستند و خريد تعداد قابل توجهي از آن ها توسط مردم ميزان استقبال و ذائقه مردم را نشان مي دهد.

عضو کمیسیون فنی و ارزیابی کارگروه مد و لباس اظهار کرد: طراحان با همکاري توليد کنندگان مي توانند نمايشگاه تخصصي براي طرح هاي برگزيده قبل از برگزاري نمايشگاه اصلي مد مانتو وپوشش سر ترتيب دهند و مانند يک زنجيره؛ با توليد کنندگاني که عضو اتحاديه پوشاک کشور هستند براي توليد انبوه ارتباط

** هنر پوشاک با صنعت مد رابطه تنگاتنگي دارد

عضو هيات علمي دانشگاه هنر اصفهان گفت: مسئله پوشش و هنر پوشاک از جمله موضوعات بنيادي و چند وجهي است، که به طور مستقيم با موضوعات فردي و اجتماعي ، اقتصادي و تجارت، فرهنگ و هنر، اقوام و مذاهب، اقليم و سياست، مد و صنعت رابطه تنگاتنگي دارد.

حميد رضا توسلي عضو هيات علمي دانشگاه هنر اصفهان در نشست تخصصي ارزش هاي فرهنگي ديني پوشاک که در تالار وحدت برگزار شد به خبرنگار ستاد خبري نمايشگاه مد مانتو و پوشش سر آبان 91، گفت: مسئله پوشش و هنر پوشاک از جمله موضوعات بنيادي و چند وجهي است، که به طور مستقيم با موضوعات فردي و اجتماعي ، اقتصادي و تجارت، فرهنگ و هنر، اقوام و مذاهب، اقليم و سياست، مد و صنعت رابطه تنگاتنگي دارد.

وي با اشاره به پوشش و حيات در نظام هستي و ارتباط انسان و موجودات هستي و اسماء الهي گفت: نظام کيهاني و عوالم هستي و تمام موجودات و اشيا آن همواره در يک دايره ي حفاظتي و نگهدارنده قرار دارند و همواره موضوع پوشش به دو مبحث مهم «دفع ضرر» و «جذب منفعت» اشاره داردکه قانون پوشش در تمام اجزاي هستي، نهادينه شده است.

توسلي افزود: پوشش حيواناتي چون خرس قطبي براي حفظ سرما و با در گياهان تمام دانه هاي و بذرها ، درون پوسته هاي حفاظتي ، قرار گيري ميوه و مغزها ، درون پوسته ي و حفاظ هايي که متناسب با مواد غذايي موجود، شکل گرفته اند.

وي به پوشش انسان و نظام هستي اشاره کرد و گفت: پوشش انسان در مقايسه با ديگر موجودات نظام هستي متفاوت است، وتنها نقطه ي اشتراک نسان با نظام هستي، دفع ضرر و جلب منفعت و تندرستي است، حفاظت انسان در برابرسردي، گرمي، تري، خشکي از جمله نشانه هايي است که همسويي انسان را با ساير مخلوقات در نظام هستي نشان مي دهد، همواره در اسما الهي مانند «يا من اظهر الجميل و ستر القبيح» نيز پوشيدگي و زشتي و بدي را مشاهده مي کنيم.

عضو هيات علمي دانشگاه هنر اصفهان اظهار کرد: آنچه که در عصر هزاره بيستم با سابقه قوي پوشش حائز اهميت است برهنگي و ديگر عوامل تغييرات فرهنگي در جهان است که اين موضوع نيز در اولين توليدات سينمايي غرب شکل گرفته است ، با توجه به اين مسئله هر ملتي که نسبت به يکي از اعضاي بدن، حسايت نشان مي دهد؛ رواج برهنگي نيز بي تاثير از اين نگرش نبوده است لذا با تغييرات اساسي در طراحي پوشاک مي توان از ان با نام دگر ديسي فرهنگي نام برد.

وي در پايان گفت: پوشاک مي تواند از ظاهري زيبا برخور دار باشد به گونه اي که در قامت بنشيند که از زيبايي و حسن و خوبي هاي ذاتي اش نکاهد چراکه پوشش برگزيده ي خدا و خليفه ي اوست و همواره تجلي گاه بروز زيبايي و حسن به شمار مي رود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false