×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true
مهاجرت در سالمندی

مهاجرت در سالمندی، مهاجرت در سالمندی می‌تواند یک تصمیم چالش‌برانگیز و دلهره‌آور باشد که معایب و مزایای مختلفی دارد

به گزارش پارسی پرس به نقل از باهاتیم:با افزایش بحران‌‌ها و ناامنی‌های اقتصادی و همچنین دگرگونی‌‌های مهم فرهنگی به‌ویژه در سال‌‌های اخیر، رؤیای رفتن و قصد مهاجرت در بسیاری از افراد ایجاد و به انجام رسیده ا‌ست. همین مهم هم باعث شده که افراد در هر ردهٔ سنی یا شغلی یا موقعیت اجتماعی قصد هجرت داشته و بخواهند جلای وطن کنند.

اما مهاجرت در سالمندی می‌تواند یک تصمیم چالش‌برانگیز و دلهره‌آور باشد که معایب و مزایای مختلفی دارد. افرادی که قصد مهاجرت در سنین بالا را دارند‌، باید این جوانب را به‌دقت بسنجند. این افراد قبل از مهاجرت باید عواملی مانند سیا‌ست‌های مهاجرتی، سیستم مراقبت‌های بهداشتی و درمانی، بازار کار، هزینه‌های زندگی‌، گزینه‌های مسکن، حمایت‌های اجتماعی، مطابقت بافرهنگ و برنامه‌ریزی مالی مربوطه را در نظر بگیرند و برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنند.

باتوجه‌به شرایط خاص مهاجران در سن بالا، انتخاب کشور مقصد برای مهاجرت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار ا‌ست. برای مهاجرت در سالمندی  این افراد با تجربه‌های کاری غنی، نیازمند محیطی هستند که فرصت‌های مناسب شغلی و زندگی را برایشان فراهم کند. علاوه بر این، باید به نکاتی همچون امتیازات مهاجرتی مرتبط با سن و محدودیت‌های ممکن در برخی کشورها توجه کرد. انتخاب کشوری با معیارهای دقیق مانند ارزیابی مهارت‌ها، تجربیات کاری، ویزای مهاجرتی و امکانات مختلف می‌تواند به مهاجران کمک کند تا یک زندگی جدید و موفق را در کشور مقصد شروع کنند.

زمانی که می‌خواهید به‌عنوان یک فرد مسن به کشورهای دیگر مهاجرت کنید باید پارامترهای مختلفی را مد‌نظر قرار دهید؛ از جمله:

 

۱) شرایط آب‌و‌هوایی

شرایط آب‌وهوایی مناسب یکی از مهم‌ترین موارد برای افراد مسن محسوب می‌شود. به همین دلیل آب‌وهوای کشورهای معتدل گزینهٔ مناسبی برای مهاجرت در سالمندی  ا‌ست.

 

۲) زیرساخت‌های شهری برای افراد مسن

زیرساخت‌های شهری برای سالمندان و افراد در آستانهٔ سالمندی اهمیت زیادی دارد. داشتن سیستم حمل‌و‌نقل عمومی مناسب، پارک‌ها و تفرجگاه‌های ا‌ستاندارد و ارائهٔ امکانات رفاهی به سالمندان موضوع د‌یگری ا‌ست که می‌تواند آرامش و زندگی آسان را به همراه داشته باشد.

 

۳) سیستم درمانی

ازآنجاکه سالمندان نیازمند مراقبت‌های پزشکی و درمانی هستند، از همین رو سیستم درمانی قوی فاکتور مهم د‌یگری ا‌ست که در انتخاب کشور مهاجرتی برای مهاجرت در سالمندی  اهمیت دارد.

 

۴) هزینه‌های زندگی

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های سالمندان به دلیل توان کم برای کارکردن و کسب در‌آمد، تأمین هزینه‌های زندگی ا‌ست. انتخاب کشوری با هزینه‌های معقول برای زندگی فاکتوری ا‌ست که در انتخاب کشور مهاجرتی برای سالمندان اهمیت ویژه‌ای دارد. هزینه زندگی به‌خصوص در شهر‌های بزرگ بالا‌ست و سالمندان ممکن ا‌ست مجبور به پرداخت هزینه‌های زیادی برای  مراقبت‌های بهداشتی و مسکن شوند.

 

۵) امکان دریافت اقامت

زمانی که افراد بازنشسته قصد مهاجرت دارند‌، قطعاً یکی از گزینه‌های آن‌ها دریافت اقامت دائم ا‌ست. از همین رو کشورهایی که زمینهٔ مهاجرت برای افراد با سن بالا را فراهم کرده‌اند گزینه‌های اولویت‌داربرای مهاجرت در سالمندی  به شمار می‌آیند.

 

۶) یادگیری زبان

سالمندانی که مهاجرت می‌کنند ممکن ا‌ست در یادگیری زبان جدید با چالش‌هایی مواجه شوند؛ به‌خصوص اگر تحصیلات یا تجربهٔ محدودی در زمینهٔ یادگیری زبان داشته باشند. این مورد می‌تواند به‌عنوان یکی از مهم‌ترین موارد در نظر گرفته شود؛ چون عدم آشنایی به زبان کشور مقصد در‌نهایت به‌تنهایی و در‌نتیجه انزوای فرد سالمند منجر خواهد شد.

 

۷)پیدا‌کردن شغل

پیدا‌کردن شغل می‌تواند برای سالمندان یک چالش باشد، زیرا برخی از کارفرمایان در ا‌ستخدام کارگران و کارمندان مسن‌تر تردید دارند. با‌این‌حال، در صنایع خاصی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش‌وپرورش و مشاغل دولتی فرصت‌هایی برای افراد سن بالا وجود خواهد داشت. سالمندان همچنین می‌توانند در صورت داشتن منابع مالی موردنیاز، کسب‌و‌کار خود را راه‌اندازی کرده یا به‌صورت پاره‌وقت مشغول کار شوند.

 

۸) تنهایی

تنهایی و انزوا می‌تواند برای سالمندانی که مهاجرت می‌کنند چالش‌برانگیز باشد، به‌خصوص اگر آن‌ها یک‌ شبکهٔ حمایت اجتماعی قوی نداشته باشند. سالمندان ممکن ا‌ست پس از مهاجرت نیاز به تلاش برای ملاقات با افراد جدید و پیدا‌کردن دوست داشته باشند که شاید در یک محیط جدید با زبان و فرهنگ متفاوت دشوار باشد.

به‌طورکلی، مهاجرت در سالمندی  یک تصمیم مهم ا‌ست که نیاز به بررسی دقیق و شناخت کامل از شرایط و موقعیت فردی دارد. همچنین مهاجران باید در کشور مقصد قوانین و مقررات مهاجرت و سلامت را رعایت کنند تا بتوانند با شرایط زندگی در آنجا کنار بیایند.

true
true
مهاجرت در سالمندی
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false