×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور از ورود بیش از 300 هزار تن رسوب به دریای خزر خبر داد و گفت: ورود این مقدار رسوبات دریای خزر را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از انزلی، محمد جواد محمدی‌زاده در جریان مراسم امضای یادداشت تفاهمنامه بین سازمان بنادر و دریانوردی و حفاظت از محیط زیست کشور در سالن اجتماعات بنادر و دریانوردی گیلان اظهار کرد: آلودگی نفتی و مدیریت بحران دریایی و ورود بیش از 300 هزار تن رسوب به دریای خزر، این دریا را مورد تهدید قرار داده است.

وی افزود: رسوباتی که وارد تالاب می‌شود اگر مدیریت نشود عملیات آبخیزداری و زاد و ولد دریای خزر شدیدا مورد آسیب و تهدید قرار می‌گیرد.

معاون رئیس جمهور، پرورش ماهی در قفس را از فعالیت‌های اقتصادی مناسب برای استفاده از پهنه‌های آبی برشمرد و ابراز کرد: اینگونه فعالیت‌ها در دریا و نوار ساحلی توسط سازمان‌های توسعه‌ای صنایع و جهاد کشاورزی و با اجرای طرح‌های دامپروری و آبزی‌پروری می‌تواند در امر تجارت نقش مهمی داشته باشد.

وی به عدم تامین حق‌آبه تالاب اشاره کرد و گفت: عدم تامین این حق‌آبه به اکوسیستم دریای خزر صدمه وارد می‌کند.

محمدی‌زاده به برخی پیش‌روی و پس‌روی دریای خزر اشاره کرد و گفت: با فعالیت‌های مهندسی و توان و قابلیت‌های موجود در کشور می‌توان پیش‌روی و پس‌روی آب دریای خزر را به خوبی مدیریت و مهندسی کرد.

وی درباره ناشناگاه‌ها در نوار ساحلی دریای خزر ابراز کرد: با طراحی شناگاه‌های صحیح برای ایجاد شناگاه‌های مناسب ضمن ایجاد امکان ورزشی و تفرجگاه‌های گردشگری، می‌توان به ظرفیت‌های موجود محیطی در این نوار ساحلی به خوبی پاسخ داد و هم‌اکنون به جداسازی شناگاه‌ها برای مردان و زنان فکر می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، ایجاد اقامت‌گاه‌ها و تاسیسات مدرن در نوار ساحلی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست کشور در نخستین گام در 5 نقطه از کشور به صورت پایلوت این اقدام‌ها را انجام می‌دهد.

وی، از وجود پنج هزار و 790 کیلومتر نوار ساحلی در کل کشور خبر داد.

به گزارش فارس، یادداشت تفاهمنامه همکاری در زمینه حفاظت از محیط زیست دریایی امروز بین سازمان‌های بنادر و دریانوردی و حفاظت محیط زیست در بندر انزلی به امضا رسید.

شناسایی و ایجاد زمینه استفاده بهینه از توانایی‌های طرفیت برای ارتقای کیفیت محیط زیست دریایی و تسهیل در انجام تعهدات دولت جمهوری اسلامی ایران در قبال معاهدات بین‌المللی و منطقه‌ای دریایی از اهداف این تفاهمنامه است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false