×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

وزیر صنعت،معدن و تجارت گفت: در حوزه رقابت‌پذیری خدمات در سطح جهانی عقب‌ماندگی زیادی داریم.مشتری، رقابت و فناوری در بازارهای جهانی حرف اول را می‌زند.

وی با بیان اینکه در سنجش عملکرد سازمان‌ها دو شاخص مد نظر است، گفت: شاخص‌هایی که بر خروجی‌های بنگاه متمرکز هستند و شاخص‌هایی که در فرآیندها و فعالیت‌های درون سازمانی متمرکز می‌شوند عواملی برای سنجش عملکرد سازمان‌ها هستند.

وی با تأکید بر لزوم اتکا به صادرات غیر نفتی اظهار داشت: تولید صادراتی و کاهش قیمت تمام شده نیازمند حذف هزینه‌های اضافی و اتلاف‌ها است.
مهدی غضنفری در نهمین همایش جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی با اشاره به اعلام ورشکستگی شرکت کداک به عنوان غول عکاسی جهان اظهار داشت: این مسئله نشان می‌دهد که مشتری، رقابت و فناوری در بازارهای جهانی حرف اول را می‌زند و در شرایطی که غول‌های خدمات و تولید در جهان از پا درمی‌آیند شرکت‌های ایرانی نیز از این قضیه مستثنی نخواهند بود.

وی تصریح کرد: عمر متوسط سازمان‌ها از 65 سال در سال 1920 به کمتر از 10 سال رسیده است که این مسئله نشان می‌دهد مسابقه بی‌رحم رقابت هیچ ترحمی را دنبال نمی‌کند و به هیچ شرکتی لطف نخواهد داشت.

غضنفری افزود: برای تولید صادراتی باید بازار خود را فراتر از مرزهای جغرافیایی تعریف کنیم.

وزیر صنعت تصریح کرد: پشتیبانی‌هایی که در مسیر کسب و کار کشورها وجود دارد نیز باید رقابتی باشد و در این زمینه نیازمند بهبود شاخص‌ها هستیم.

وی با بیان اینکه در حوزه رقابت‌پذیری خدمات در سطح جهانی عقب‌ماندگی زیادی داریم، افزود: نیروی انسانی باید با انگیزه فراوان با مشکلات و چالش‌ها روبرو شود.

وی تصریح کرد: اگر بازی شطرنج ما با غرب و تحریم‌کنندگان به بازی فکری تبدیل شود و نیروی انسانی را به درستی مدیریت کنیم، برنده بازی خواهیم بود.

غضنفری تأکید کرد: در سیستم‌های تولید و خدمات باید یک آرمان مشترک در بنگاه‌ها شکل گیرد تا به پیشرفت برسیم.

* می توانیم مرجع بسیاری از فعالیتهای تحقیقی جهان شویم

مجید هدایت، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران نیز در این مراسم گفت: با اتخاذ رویکردهای خاص می توانیم در آینده ای نزدیک مرجع بسیاری از فعالیتهای تحقیقی و توسعه ای در جهان باشیم.

وی با بیان اینکه طبق اسناد بالادستی و برنامه پنجم توسعه یک سوم رشد اقتصادی در پایان برنامه باید از طریق ارتقاء بهره وری حاصل شود، تصریح کرد: در برنامه پنجم توسعه باید به افزایش تولید ناخالص داخلی با نرخ رشد 8 درصد دست یابیم و به این منظور باید تدوین برنامه جامع بهره وری کشور پایش و بهره وری تمام عوامل تولید عملیاتی شود.

هدایت با تشریح مدل های ارزیابی شرکتها در اروپا، آمریکا و آسیا اظهار داشت: در این مدل ها هدف کسب سود و منفعت سازمان ها و بهبود مستمر کارکردهای منتهی به بهره‌وری است و شاخص های کرامت انسانی در آن جایگاهی ندارد.

به گفته وی سازمان های متعالی باید ماموریت ها، اهداف و چشم انداز خود را بر مبنای مبانی اعتقادی و فرهنگی ایرانی اسلامی تعریف و تنظیم کنند و هویت ایرانی و اسلامی خود را در شبکه ارتباطی داخلی و خارجی با همه ذی‌نفعان حفظ کنند.

* ایجاد فضای رقابتی بین بنگاه‌ها

محمود کمالی رییس سازمان مدیریت صنعتی نیز در این مراسم اظهار داشت: ایجاد فضای رقابتی برای تعالی بنگاه‌ها، تبادل تجربیات، تشویق بنگاه‌ها برای خودارزیای و شناخت نقاط قوت از جمله اهداف اعطاء جایزه ملی بهره وری است.

وی افزود: سازمانهای تعالی کشور بر 4 رکن اصول ارزشی، مفاهیم محوری، معیارهای تعالی سازمانی و منطق ارزیابی استوار هستند.

وی تندیس زرین، تندین سیمین، تندیس بلورین و تقدیرنامه برای تعالی و گواهی تعهد و تعالی را از سطوح جوایز در این همایش عنوان کرد و گفت: این جوایز به ترتیب به دارنگان امتیازهای 650، 550، 450، 300 و زیر 300 اعطا می شود.

کمانی افزود: پس از تدوین اظهارنامه، ارزیابی انفرادی و تیمی،‌ بازدید از محل، اخذ دیدگاههای کمیته های نظارت، کمیته های علمی و کمیته های داوری و اجماع نهایی و نهایتاً نتیجه ارزیابی اعلام می شود.

دبیر جایزه ملی و تعالی سازمانی تصریح کرد: 400 سازمان در 9 دوره جایزه تعالی سازمانی حضور داشتند که از این تعداد 45 سازمان تنها در سال جاری و 166 سازمان فقط یک بار در 8 سال گذشته و بقیه سازمان ها بیش از یک دوره در این همایش حضور داشته‌اند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false