true
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور تولیدات دامی، از حذف الزام مراکز جدیدالتاسیس پرورش دام و طیور به تجهیز آسیاب میکسر با هدف حمایت از ظرفیت تولید کارخانجات تولید خوراک دام، طیور و آبزیان خبر داد.
به گزارش پارسی پرس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، سید احمدرضا سیدعلیان اعلام کرد: الزام واحدهای پرورش دام و طیور به آسیاب میکسر یک تناقض در سیاست و عملیات بود که برطرف شد و از امروز اگر دامدار یا مرغداری بخواهد مجوز احداث واحد تولیدی جدیدی را بگیرد، ناچار به راهاندازی کارگاه تولید خوراک در واحد تولیدی خود نیست.
وی توضیح داد: با توجه به هدفگذاری بکارگیری حداکثر ظرفیت اسمی کارخانجات تولید خوراک دام و طیور و آبزیان کشور، برنامهریزی کردهایم تا کیفیت خوراک دام و طیور و آبزیان آماده را بهبود بخشیم که اولین مرحله آن در قالب رتبهبندی کارخانجات و استانداردسازی آنها با هدف ضمانت کیفیت در دست انجام است تا استفاده از این خوراک مورد اقبال دامداران و مرغداران قرار گیرد.
سیدعلیان افزود: از سوی دیگر از گذشته دور که ظرفیت ۲۷ میلیون تنی تولید خوراک دام آماده در کشور وجود نداشته و تعداد کارخانجات کم و حتی در حد کارگاههای کوچک بوده است، ما واحدهای دامداری و مرغداری را ملزم به تجهیز به آسیاب میکسر کرده بودیم که امروز این ضرورت وجود ندارد.
وی ادامه داد: اگر سیاست ما رشد کارخانجات تولید خوراک دام باشد، دلیلی برای ایجاد تضاد عملیاتی وجود ندارد و ما نمیتوانیم از یک سو ضمانت بهبود کیفیت کارخانجات را دنبال کنیم و از سوی دیگر واحدهای پرورش را ملزم به تجهیز به آسیاب میکسر کنیم.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام تاکید کرد: این به معنای جمعآوری آسیاب میکسرهای موجود در واحدهای پرورش نیست و تا زمانی که کیفیت خوراک دام آماده توسط کارخانجات تضمین نشده و امکان خرید خوراک از روی اعتماد و با طیب خاطر، برای دامدار و مرغدار فراهم نشده باشد، به جمعآوری آسیاب میکسرها از واحدهای تولیدی ورود پیدا نخواهیم کرد.
وی همچنین از ابلاغ دستورالعمل ساماندهی آزمایشگاههای تغذیه دام و طیور کشور در هفته جاری خبر داد و گفت: پس از فاز اول برنامه ارتقای کیفیت خوراک آماده و رتبهبندی کارخانجات، فاز دوم با ساماندهی آزمایشگاهها به منظور ضمانت کیفیت خوراک کارخانجات عملیاتی خواهد شد که این امر در قالب نمونهبرداری منظم و تعریف شده از تولیدات کارخانجات خوراک دام و نهادههای وارداتی با هدف جلب رضایت تولیدکنندگان دام و طیور و آبزیان خواهد بود.
true
true
https://parsipress.ir/?p=107441
true
true