true
صنایع انرژیبر میتوانند نیروگاه تجدیدپذیر بسازند؛ آییننامه اجرایی ماده ۴ قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق درباره احداث نیروگاه توسط صنایع انرژیبر کشور به تصویب هیات دولت رسید.
به گزارش پارسی پرس، سخنگوی صنعت برق از ورود بخش صنعت به حوزه تجدیدپذیرها خبر داد و گفت: طبق آخرین آییننامه، فرآیند صدور مجوزهای لازم برای احداث این نیروگاهها توسط صنایع انرژیبر کشور تسریع شده و صنایع کشور میتوانند با سرعت بیشتری نسبت به تکمیل نیروگاههای خود اقدام کنند.
مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به لزوم توسعه تجدیدپذیرها باتوجه به ناترازی صنعت برق، اظهار داشت: آییننامه اجرایی ماده ۴ قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق درباره احداث نیروگاه توسط صنایع انرژیبر کشور به تصویب هیات دولت رسید.
بهگفته وی براساس ماده ۴ قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق کشور، آییننامه صنایع انرژیبر که شامل صنایع بزرگ فلزی، معدنی، پتروپالایشی و شیمیایی هستند موظف به احداث حداقل ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تا پایان سال ۱۴۰۴ هستند.
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه در تابستان سال جاری ۶۷۵ مگاوات از ظرفیت این نیروگاهها وارد مدار شد و انتظار میرود که تا سال آینده این مقدار به ۱۷۱۲ مگاوات افزایش یابد، گفت: براساس آییننامه اجرایی ماده ۴ قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق که روز چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ به تصویب هیات وزیران رسید، وظایف مشخصی برای تسهیل صدور مجوزهای لازم اعم از مجوز محیط زیست، تخصیص سوخت و تخصیص آب و اتصال به شبکه، توسط نهادهای مربوطه مشخص شده که امید است با انجام به موقع این وظایف، نیروگاههای صنایع در اسرع وقت به شبکه سراسری برق کشور وصل شوند و درنتیجه مصرف برق آنها از روی شبکه سراسری برق برداشته خواهد شد.
رجبی مشهدی با بیان اینکه مصوبه دیگری برای تامین منابع خرید برق تولیدی نیروگاههای تجدیدپذیر، انجام شد تا از محل صرفهجویی همین نیروگاه، منابعی در اختیار آنها قرار بگیرد، تصریح کرد: با تصویب آییننامه اجرایی توسعه صنعت برق شرایطی را برای صنایع بزرگ و انرژیبر فراهم کردیم تا در احداث نیروگاههای حرارتی مشارکت داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه مشوقها و توجیه اقتصادی لازم برای ساخت این نیروگاهها پیشبینی شده است، اضافه کرد: این صنایع موظف شدند تا ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی و تجدیدپذیر ایجاد کنند.
به گفته سخنگوی صنعت برق با اجرای این طرح نه تنها به شبکه سراسری برق کشور کمک خواهد شد، بلکه صنایع نیز برق مطمئن برای تولید خواهند داشت و اتفاقات خوبی در حوزه تجدیدپذیرها رقم میخورد.
رجبی مشهدی با اشاره به پتانسیلهای ایران در حوزه توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، گفت: توسعه تجدیدپذیرها در ایران نیازمند سرمایه بود که با ورود بخش صنعت به این حوزه میتوان به توسعه انرژی پاک امیدوار بود.
true
true
https://parsipress.ir/?p=108937
true
true