×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

صدور ۲۱ مجوز اقامت بوم‌گردی در قوچان، معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی اظهار کرد: ۲۱ مجوز اقامت بوم‌گردی صادر شده است.

به گزارش پایگاه خبری پارسی پرس، یوسف بیدخوری در نشست خبری که با اصحاب رسانه در توس برگزار شد اظهار کرد: در اداره کل برنامه‌هایی در حوزه گردشگری پیش بینی شده که آن هم بازاریابی و تبلیغات است برای همین توجه ویژه‌ای به بومگردی شده، بحث اصلی اقامت است که به این مناسبت بوم‌گردی بای پولاد بهره برداری شد که البته۲۱ اقامتگاه دیگر بازگشایی شد.

وی افزود: بعد از ایام کرونا سه برنامه تور آشناسازی با۴۰۰ راهنما و ۴۷۰ آژانس مسافرتی بود که این موجب بدست آوردن مقام دوم بعد از تهران در گردشگری داشته باشیم.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با اشاره به برنامه های زیارتی در ایام سفر گفت: در ایام دهه آخر صفر حجم گسترده زائران را است که باید مدیریت شود.
وی با اشاره به برنامه‌های گردشگری استان خراسان گفت: بعد از استان فارس استان خراسان بیشترین تنوع فرهنگی را دارد، کرمانج‌ها و زبان ترکی، همه این موارد را در فرهنگ نیشابور می‌بینید.

فرهنگ‌ها و شکل زندگی مردم کاملا متفاوت است.

بیدخوری با اشاره به خدمات سفرهای زیارتی در اربعین توضیح داد: این مجموعه بحث خدمات سفر و کاروان‌ها را  در ابتدای مهرماه دارد  که ۵ مهر ماه مصادف با شهادت امام رضا است که برنامه سفرهای زیارتی شروع می‌شود.

وی افزود : در حوزه گردشگری روستاهای تاریخی تایباد و نیشابور پیشرو بودند چون بافت تاریخی دارند به این دلیل از این ظرفیت‌ها برای اقامتگاه‌های سنتی استفاده شد، معتقدیم تا زمانیکه فضا برای اقامت نباشد اگر بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کند اتفاقات خوبی در گردشگری خواهد افتاد.

یوسف بیدخوری در نشست خبری که با اصحاب رسانه در توس برگزار شد اظهار کرد: در اداره کل برنامه‌هایی در حوزه گردشگری پیش بینی شده که آن هم بازاریابی و تبلیغات است برای همین توجه ویژه‌ای به بومگردی شده، بحث اصلی اقامت است که به این مناسبت بوم‌گردی بای پولاد بهره برداری شد که البته21 اقامتگاه دیگر بازگشایی شد
یوسف بیدخوری در نشست خبری که با اصحاب رسانه در توس برگزار شد اظهار کرد: در اداره کل برنامه‌هایی در حوزه گردشگری پیش بینی شده که آن هم بازاریابی و تبلیغات است برای همین توجه ویژه‌ای به بومگردی شده، بحث اصلی اقامت است که به این مناسبت بوم‌گردی بای پولاد بهره برداری شد که البته۲۱ اقامتگاه دیگر بازگشایی شد

معاون گردشگری استان خراسان رضوی یادآور شد:۲۱ مجوز اقامت بومگردی صادر شده است.

وی درمورد اقامتگاه‌های بوم‌گردی توضیح داد: کم کم به سمت بومگردی می‌رویم بحث صدور مجوزهای دفاتر و شرکت‌ها را صادر کردیم اگر شرایط اولیه را داشته باشند مجوز داده می شود؛ استعلام‌ها و ثبت شرکت حوزه خاص خود را دارد، فضای اقامتی خیلی مهم است در تمام هتلها بخشی را به اسم کانال ۸ راه اندازی کردیم که تمام ظرفیت ها را ببیند و خدمات را ثبت نام کنند.

بیدخوری گفت: زیارت آسانترین نوع گردشگری منطقه استان خراسان رضوی است که نقطه بزرگ و قوت آن گردشگران خارجی هستند.

با توانایی می توان تبلیغات وسیعی برای آن انجام داد.

وی اضافه کرد: مشهد قطب گردشگری سلامت است در این شهر ۳۰ بیمارستان درمانی وجود دارد که بیماران خارجی هم پذیرش می‌شوند، همچنین در کنار آن با گردشگری ادبی برای آرامگاه نیشابور، عطار، خیام، فردوسی و دانشمندان شاخص دیگرروبرو هستیم.

بیدخوری ادامه داد: بجستان، بردسکن یکی از بهترین مراکز طبیعت است اما مانند استان اصفهان و سمنان هنوز شناخته نشده است.

به دلیل شیوع کرونا دو سال است که گردشگری متوقف شده است، قبل از کرونا بزرگترین جشنواره بین‌المللی در باجگیران مرز ترکمنستان برگزارشد که هدف آن معرفی طرح های مختلف بود.

شهر باجگیران با ترکمنستان 30 کیلومتر فاصله دارد و مناطق گردشگری بسیاری مثل دره شمخال این شهر وجود دارد که پذیرای بسیاری از گردشگران است
شهر باجگیران با ترکمنستان ۳۰ کیلومتر فاصله دارد و مناطق گردشگری بسیاری مثل دره شمخال این شهر وجود دارد که پذیرای بسیاری از گردشگران است

وی با بیان اینکه گردشگران از تورهای قوچان و درگز بیشتر استقبال می‌کنند، گفت: از طریق گردشگری بسیار اشتغال و درآمد ایجاد شد به سبک مهمانسرای قدیم می‌خواستیم پیش رویم که روزی ۱۳۵ هزار گردشگر در مشهد حضور دارند.

محمود محمدی شهردار باجگیران نیز در این نشست گفت: شهر باجگیران با ترکمنستان ۳۰ کیلومتر فاصله دارد که برروی اطلاعات از کشور ترکمنستان کار کردیم همچنین مناطق گردشگری بسیاری مثل دره شمخال این شهر وجود دارد که پذیرای بسیاری از گردشگران است.

وی افزود: نباید وابسته به مرز باشیم بهترین اقتصاد موضوع گردشگری است که اگر گردشگری رونق بگیرد قطعا تولیدات و اقتصاد رشد خواهد یافت.

شهردار باجگیران ادامه داد: با توجه به اینکه شهر باجیگران جمعیت شهری پایینی دارد بنابراین با نبود اعتبار به سختی پیش می‌رویم.

برگزاری تور خلیل آباد یکی از دلایلی است که گردشگران به برخی مناسبت‌ها علاقه دارند در بسیاری از شهرستان‌ها، مناسبت‌های اینچنینی می‌تواند صورت بگیرد.

جواد رجبی مدیر اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان قوچان در ادامه این نشست، با اشاره به آمار کارهایی که تاکنون انجام شده، گفت: برای اولین بار ساختمان صنایع دستی در قوچان راه‌اندازی شد که زمین آن به صورت رایگان از شهرداری بود که ۲ و نیم میلیارد تومان به آن تخصیص یافت.

وی افزود: در پارک نشاط  محوطه سازی و ساخت سکو وجود دارد که آنجا هم یک و نیم میلیون اعتبار دارد.

امسال به شهرستان قوچان نگاه ویژه ای شد؛  تقریبا ۷۰ درصد اعتبارات به شهرستان قوچان اختصاص یافت که ۳۰ درصد باقی مانده برای شهرستانهای دیگر است.

 گفتنی است که برگزاری تور و بازدید از شهرباجیگران برای نخستین بار به صورت گروهی و مشترک با راهنمایان و فعالان گردشگری، دفاتر خدمات مسافرتی و خبرنگاران حوزه گردشگری به سرپرستی سید احمد سیدعلی‌زاده مدیر گروه طبیعت‌گردی و ایرانگردی سیمرغ صورت گرفت.

تور آشناسازی خبرنگاران و فعالان حوزه گردشگری استان تهران به شهرستان قوچان و منطقه باجگیران

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false