true
سومین نشست ملی نقش مشارکت جوانان در حکمرانی نو با شعار ایمان و امید به همت فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی و با حضور غلامعلی حدادعادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، جمعی از نمایندگان مجلس و جمعی از جوانان منتخب سراسر کشور در سالن فارسی کمیته ملی المپیک باشگاه انقلاب برگزار شد.
به گزارش پارسی پرس: سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست با تاکید بر اینکه جوان امروز را جدا از جوان دیروز میدانم، گفت: جوانان امروز با تمام اتفاقاتی که برای آنها رقم میخورد فکر و ذهن بلندی دارند، اندیشه آنها تنها محدود به ایران نیست، جوان ایرانی ارزشهای اسلامی را شناخته و در بدترین حالت حقیقت را عنوان میکند، باید از این حقیقت جوان ایرانی در جهت عمران و آبادانی کشور بهره بگیریم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: جوانان امروز صاحب فکر و اندیشه هستند باید به آنها میدان بدهیم، خروجی این جلسات کمک به جوانان برای حضور آنها در عرصه حکمرانی است، این مسئله شعار نیست بلکه واقعیت است.
وی در ادامه یادآور شد: جنس این نشست به گونهای است که جوانان بتوانند بدون دغدغه، مشکلات خود را بیان کنند، زمانی که سخن از حکمرانی نو میشود باید تمهیداتی اندیشید تا روشهای سنتی که متناسب با حل مشکلات امروز نیست را به شیوه ای دیگر مطرح کنیم، در این جلسات فرصت را به جوانان میدهیم باید شکاف میان جوانان و مسئولان برداشته شود و سخنان آنها را گوش شنوایی باشد.
رییس فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه راهکارهایی که در جلسات عنوان میشود، حلال مشکلات برخی از مسائل جامعه به زبان ساده است، یادآور شد: این جلسات نباید فقط به نشست و گفتمان ختم شود بلکه باید عرصه و زمینه حضور جوانان در میادین عمل به آنها داده شود تا اندیشهای که دارند را بتوان به راحتی در جامعه پیاده کنیم، خوشبختانه این مسئله را در فراکسیون محیط زیست مجلس دنبال کردیم.
رفیعی با اشاره به اینکه حکمرانی نو را برای نخستین بار دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی مطرح نمودند، تصریح کرد: ما در شروع چله دوم انقلاب نیازمند ساختارهای سالم حکمرانی و آینده نگر هستیم و بزرگترین بازیگران حکمرانی نو باید جوانان باشند.
وی با تاکید بر اینکه زمینه حضور برای تمام جوانانی که سخنی برای گفتن در عرصه حکمرانی نو دارند مهیاست، یادآور شد: محدودیتی برای حضور تمام جوانانی که سخنی در عرصه حکمرانی نو دارند وجود نخواهد داشت، فراکسیون محیط زیست و خانه خلاق مجلس با روی باز از آنها استقبال خواهد کرد، برای ارتباط بیشتر نمایندگان قوه مقننه با جوانان سایتی را برای آنها راه اندازی خواهم کرد.
رییس فراکسیون محیط زیست مجلس حکمرانی نو را ارتباطی دو طرفه دانست و اظهار داشت: حکمرانی ارتباط دوسویه است باید هر دو گروه با یکدیگر کار کنند، امیدواریم همه در کنار هم گام بردارند و ساختارهای پوسیده از میان رفته و مسئولان در کنار مردم قرار بگیرند ، دستشان را گرفته و فارغ از هرگونه تبعیض؛ باید جوانان به این باور برسند که نقش آنها در حکمرانی موثر خواهد بود.
در این نشست موضوعاتی از قبیل دستیابی به نتایج ایرانی و اسلامی، آینده پژوهی در تمام حوزهها، توجه به معنویت، اخلاق و معیشت جوانان، اعتماد به جوانان، توجه به بیانیه دوم انقلاب، دوری از شعار گروه بودن جلسات، استخدام جوانان، ناامیدی جوانان، توجه به ورزش همگانی، بیتوجهی به منابع انسانی، تشکیل مدارس حکمرانی،تمرکز بر روی مسائل راهبردی، مهیا شدن ساز و کارهای حضور، تغییر نام این نشست با عنوان جوانان امید به آینده و پیشرفت، اعتبارات بودجهای جوانان در جای خودهزینه شود، ترویج طرحهای مشوقی و… از موضوعات مهم این جلسه بود که توسط برخی از منتخبان جوان مطرح و همچنین از خانواده شهید قربانخانی و جمعی از جوانان حاضر در جلسه قدردانی شد.
گزارش تصویری از برگزاری سومین نشست ملی نقش مشارکت جوانان در حکمرانی نو در سالن فارسی سالن فارسی کمیته ملی المپیک باشگاه انقلاب
true
true
https://parsipress.ir/?p=107246
true
true