×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

ارسلان فتحی پور طی یادداشتی راهکارهای اقتصاد مقاومتی با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری ارائه داد.

به گزارش اکوپارس، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس که در جمع فعالان اقتصادی بخش خصوصی آذربایجان شرقی صحبت می کرد، گفت: در شرایطی که جهان اوضاع سخت اقتصادی را تجربه می کند و همه کشور های توسعه یافته و در حال توسعه انتظار روزهایی را می کشند که دولتمردان راه حل های اقتصادی زودبازده ارائه دهند، مقام عظمای ولایت با تدبیر و فرزانگی ، موضوع اقتصاد مقاومتی را پیشنهاد فرمودند که در شرایط حاضر لازم می دانم به ارائه راهکارهای عملی این نوع اقتصاد بپردازم.
وی به عنوان نخستین راهکار ، هماهنگ کردن راهبردهاي بلند مدت اقتصادي کشور متناسب با راهبردهاي سياستگذاري بين المللي کشور را ارائه داد و گفت: نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در آغاز پيروزي شکوهمند خود، اهداف مقدسي همچون توسعه و اشاعه دين مقدس اسلام، دفاع از مسلمان و مظلومان در جهان، مبارزه با هرگونه استعمارگري، حمايت از انقلاب هاي مردمي در عرصه بين الملل داشته است و در داخل کشور نيز بر اساس مباني اسلام و منافع ملت و با استقلال کامل از ابرقدرتهاي دنيا کشور را اداره نموده است. فتحی پور تصریح کرد: کارگزارن اقتصادي بايد بدانند که در خط مقدم جبهه هستند. تصميم گيرندگان اقتصادي کشور و تصميم گيرندگان سياستگذاري خارجي بايستي ارتباط مستمر داشته باشند . 
شناسايي درجه وابستگي بخش هاي اقتصادي کشور به واردات
فتحی پور در ادامه به موضوع وابستگی به واردات اشاره کرده و خاطر نشان ساخت:  از طريق بررسي ميزان وابستگي بخش هاي اقتصادي کشور به واردات، ميزان آسيب پذيري این بخش ها در شرايطي همانند شرايط تحريم مشخص مي شود. با انجام اين کار حتي ما مي توانيم با توجه به اهداف مورد نظر خود با تحريم برخورد کنيم؛ رییس کمیسیون اقتصادی مجلس  در ادامه با توجه به وضعیت تحریم ها به این مساله اشاره کرد که : مثلا اگر هدف مسئولان حفظ سطح اشتغال و جلوگيري از بيکاري در مواجه با تحريم باشد بخش هايي بايد مورد حمايت قرار گيرند که در اثر تحريم آن بخش ها ميزان بيشتري بيکاري در کشور ايجاد مي شود و اگر هدف جلوگيري از بروز تحريم است به شکل ديگر عمل کنيم.
خودکفايي در تامين کالاهاي اساسي 
وی در پایان به سومین راهکار اساسی اقتصاد مقاومتی اشاره کرده و خودکفایی در تولید کالاهای اساسی را یکی از مهمترین شاخصه های این اقتصاد خواند.
وی گفت: اقتصاد مقاوم، اقتصادي است که در تامين نياز اساسي جامعه خودکفا است و ميزان وابستگي خود را در اين زمينه به حداقل مي رساند؛ به همين خاطر اکثر کشورهاي دنيا مخصوصا کشورهاي پيشرفته بيشترين سوبسيدها را براي بخش کشاورزي در نظر مي گيرند و بيشترين موانع تجاري را در اين حوزه در نظر مي گيرند. از اين حیث حفظ امنيت غذايي و تامين کالاهاي اساسي بايد در اولويت يک اقتصاد مقاومتي باشد و شما که الان در حال تولید و فعالیت اقتصادی در استان توانمند آذربایجان شرقی هستید می توانید با توجه به این راهکارها توان تولید را بالا برده و بهره برداری مناسبی از این نوع اقتصاد داشته باشید.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false