true
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان این که مرحله آخر تدقیق ، بهسازی و به هنگام سازی طرح تفصیلی در حال انجام است
گفت: پس از تهیه و تصویب نقشه های اصلاحی طرح تفصیلی همه اطلاعات از ابتدای سال آینده در اختیار شهروندان قرار می گیرد و از بسیاری از رانت ها جلوگیری می شود.
مهندس علیرضا جاوید معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران صبح امروز در بزرگداشت روز جهانی شهرسازی با بیان اینکه توجه به این روز که در تقویم جهانی ثبت شده است باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد گفت : امروز بعد از 40 سال شاهد اجرای طرح تفصیلی تهران هستیم و این آرامش را قدردان همه کسانی هستیم که برای تهیه و تدیون این طرح زحمت کشیدند و کسانی که پایه گذار طرح جامع تهران و بعد آن تصویب و ابلاغ آن بودند .
وی با بیان این که پیش از این با وجود طرح ها جامع ، هیچ طرح تفصیلی به سرانجام نمی رسید ، افزود : از ابتدای سال زحمات زیادی برای اجرای طرح تفصیلی کشیده شد و امرو زشاهد آن هستیم بیش از یک میلیون و 200 هزار استعلام از طریق این سایت شده است و این برای اولین بار است که اطلاعات کاملا شفاف و پاسخگو در سایتی درج می شود و ضوابط و مقررات در اختیار شهروندان قرار می گیرد .
جاوید همچنین با تشکر از زحمات پاکساز مدیرکل اداره شهرسازی و طرح های شهری، تقی زاده و طلایی ادامه داد: هم اکنون جای افتخار است که یک میلیون و 200 هزار نفر به سامانه شهرداری تهران برای استعلام طرح تفصیلی رجوع کرده اند بدو ن آنکه اخلالی در سیستم بوجود بیاید.
وی اظهار کرد: شهروندان تهرانی می توانند با مراجعه به سایت شهرداری تهران(www.Tehran.ir ) به طور شفاف از وضیعت ملک خود در طرح تفصیلی اطلاع پیدا کنند.
جاوید تصریح کرد : مرحله آخر این اطلاع رسانی که تدقیق ، بهسازی و به هنگام سازی طرح تفصیلی است هم اکنون در حال انجام است که بعد از تصمیم گیری در کارگروه برای تصویب نهایی در اسفند ماه به کمیسیون ماده 5 خواهد رفت تا کلیه تغییرات در آن اعمال شود و امیدواریم از ابتدای سال آتی 406 شیت نقشه طرح تفصیلی بر اساس جی آی اس در اختیار عموم افراد قرار گیرد و شهروندان بتوانند از موقعیت هر ملکی در سطح شهر مطلع شده و رانت های اطلاعاتی نیز برطرف شود .
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان این که با اجرای طرح تفصیلی شاهد کاهش بسیاری از رانت های اطلاعاتی در حوزه شهرسازی بودیم گفت : در سال های اخیر شاهد رشد شتابان تهران بودیم و در این دوره مدیریت شهری ، مردم تهران رضایتی که در سال های 68 تا 76 داشتند را توانستند بار دیگر و حتی بهتر از آن تجربه کنند و توسعه و رشد شهر در این سال ها نسبت به ان دوره نیز بهتر بوده و سبقت گرفته است .
جاوید با بیان این که کشوری آباد است که شهرهای آباد داشته باشد و در این میان آبادانی پایتخت به عنوان یک الگو از اهمیت زیادی برخوردار است ، افزود : این مهم نیز تنها با شعار محقق نمی شود و نیازمند کار و تلاش است .
معاون شهردار تهران توسعه شهر تهران را در سال های اخیر بسیار شتابان توصیف کرد و افزود: هم اکنون بزرگراه امام علی (ع) که از 6 منطقه عبور می کند و امتداد آن به منطقه 19 می رسد با هزینه ای در حدود یکهزار و 200 میلیارد تومان تنها برای تملک 4 هزار ملک در حال اجراست ؛ همچنین بزرگراه آزادگان که کمربند حیاتی شهر تهران است تا یکی دو ماه آینده تکمیل و به بهره برداری می رسد.
معاون شهردار تهران خاطر نشان کرد : همچنین پروژه دریاچه چیتگر ، پروژه هزار و یک شب با سرمایه گذاری دو هزار میلاردی بخش خصوصی ، آزادسازی پادگان جی و احداث بزرگره یادگار امام که نمونه ای بزرگراه سازی و به عنوان یک الگو در این زمینه است در کنار سایر فعالیت های انجام شده از اقداماتی است که این دوره مدیریت شهری را به یکی از بهترین دوره های مدیریتی پایتخت تبدیل کرده است .
true
true
https://parsipress.ir/?p=3573
true
true