تقویت اتاق ایران را با برنامهمحوری دنبال میکنم، حسین پیرموذن، کاندید ریاست اتاق ایران در دوره دهم هیات نمایندگان با تاکید بر قانونمداری و ارتقای سطح شفافیت در کلیه فعالیتهای اقتصادی، اصلاح قانون اتاق را با استفاده از یک تیم خبره متشکل از دانشگاهیان و فعالان اقتصادی در اولویت برنامههای خود در ۴ سال پیشروی اتاق ایران قرار داده است.
به گزارش پارسی پرس: او معتقد است اگر قرار باشد، پارلمان بخش خصوصی قوی و کارآمدی در صحنه اقتصادی کشور داشته باشیم، باید روی اصلاح قانون اتاق، تقویت تشکلها، تقویت اتاقهای مشترک، توانمندسازی اتاقهای استانی با تکیه بر طرح آمایش صنعتی، معدنی و کشاورزی در کنار بهبود محیط کسبوکار متمرکز شویم.
این فعال اقتصادی شفافیت در اتاق و گسترش سطح خدماتدهی به فعالان اقتصادی را یک اصل مهم به ویژه در شرایط کنونی میداند و تاکید دارد اتاق ایران با یک قانون جامع و بهروز قادر است در راستای عضویت و حضور همه فعالان اقتصادی قدم بردارد و خانهای امن برای همه فعالان بخش خصوصی باشد، بنابراین چنانچه بتوانم اعتماد اعضای هیات نمایندگان اتاق ایران را جلب کنم، با کمک تیمی از خبرگان، پیشنویسی از اصلاحات قانون اتاق تهیه کرده و برای تصویب در اختیار دولت و مجلس قرار میدهیم.
این کاندید انتخاباتی علاوه بر اصلاح قانون اتاق بر تقویت تشکلها تاکید دارد و خود را فردی تشکلی میداند که از گذشته برای احیا، انسجام و تقویت تشکلها کار کرده و همچنان با همان روحیه سعی دارد، جایگاه تشکلها را بهبود ببخشد.
او باور دارد که باید از همه امکانات و ظرفیتهای در دسترس برای داشتن بخش خصوصی فعال و نقشآفرین، استفاده کرد و کنار گذاشتن تشکلها با بهانهها و توجیهاتی که مطرح میشود، نفعی برای اقتصاد ایران ندارد.
پیرموذن طبق قانون، اتاقهای استانی و تشکلها را دو رکن اتاق ایران میداند که جایگاه هرکدام به صورت دقیق در قانون مشخص است و توجه به یکی از آنها با تلاش برای تقویت دیگری منافات ندارد.
برای همین توان بخشیدن مضاعف به اتاقها البته با تاکید بر طرح آمایش صنعتی، معدنی و کشاورزی، جزو اولویتهای اصلی من در صورت رای آوردن به عنوان رئیس اتاق ایران است.
او در بخش دیگری از سخنان خود به بهبود محیط کسبوکار با توجه به ظرفیتهایی که در اختیار بخش خصوصی قرار دارد، اشاره کرد.
پیرموذن تصریح کرد: محیط کسبوکار ایران به ویژه با توجه به محدودیتهای ناشی از تحریم نیاز به تقویت و محافظت دارد و در این مسیر نباید اثرگذاری بخش خصوصی را فراموش کرد.
به باور این نامزد انتخاباتی تعامل و همکاری بخش خصوصی و دولت نکته بسیار مهمی است که باید به درستی مدیریت شود.
امروز که بنگاههای اقتصادی با مشکلات جدی مواجه هستند، میتوان از طریق قوانین و قدرت چانهزنی خود استفاده و زمینه را برای فعالیت بخش خصوصی، مهیا سازیم؛ اگر تا به امروز هم در این حوزه نقص و ضعفی وجود داشته، از امروز باید برای جبران گذشته برنامهریزی کنیم و خوشبختانه من به عنوان نامزد ریاست اتاق ایران با برنامه قدم پیش گذاشتم.
پیرموذن ضمن تاکید بر تعامل با دولت، یادآور شد: اینکه بخش خصوصی با دولت در ارتباط موثر باشد با اجازه دادن به او برای دخالت در امور داخلی اتاق ایران، متفاوت است.
دولت تنها موظف به سیاستگذاری است و حق دخالت در امور اتاق را ندارد. این مهم نیز با داشتن قانونی قوی محقق میشود.
او در ادامه به جایگاه اتاقهای مشترک و لزوم سرمایهگذاری در بازارهای هدف به منظور توسعه روابط تجاری ایران، اشاره کرد.
این نامزد انتخاباتی معتقد است با حضور هیات رئیسه شایسته، زمینه برای فعالیت گستردهتر اتاقهای مشترک فراهمتر میشود چراکه آنها ظرفیت بالایی در بهبود شرایط اقتصادی در حوزه بینالمللی دارند و نباید نسبت به آنها غفلت کرد.