×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

دانشمندان دانشگاه جورجیا در حال طراحی فناوری ای هستند که انرژی تولیدشده توسط فتوسنتز را پیش از استفاده گیاهان، برداشت می‌کند و از آن برای نیرودهی ابزار الکتریکی نیازمند برق کم، استفاده می‌کند.

فتوسنتز با شکستن اتم‌های آب به هیدروژن و اکسیژن، انرژی نور را به انرژی شیمیایی تبدیل می‌کند.
این فرایند الکترون‌هایی را تولید می‌کند که به خلق قندهای مورد نیاز برای سوخت‌رسانی رشد و تولیدمثل، کمک می‌کنند.
تیم علمی دانشگاه جورجیا با رهبری راماراجا رامازامی، فرایند فتوسنتز را قطع کرده و الکترون‌ها را پیش از این که گیاه از آن‌ها برای خلق قندها استفاده کند، گیر می‌اندازد.
این فناوری شامل قطع گذرگاه‌هایی است که الکترون‌ها در طول آن‌ها با تغییر و دست‌کاری پروتیئن‌های موجود در سلول‌های thylakoid، جاری می‌شوند.
تیلاکوئیدها اجزای متصل به غشا در محل واکنش‌های نوری فتوسنتز هستند که مسوول گیراندازی و ذخیره انرژی از نور خورشید هستند.
در این مطالعه، تیلاکوئیدهای اصلاح‌شده بر روی نانوتیوب‌های کربنی بی‌حرکت می‌شوند. این نانوتیوب‌ها به عنوان هادی الکتریکی برای گیراندازی الکترون‌ها و جاری‌کردن آن‌ها در طول یک سیم، عمل می‌کنند.
محققان مدعی‌اند که آزمایشات در مقیاس کوچک این سیستم، تراکم جریان حداکثر را تولید کرده که این میزان، دو برابر بزرگی جریان تولیدشده توسط سیستم‌های مشابه پیشین است.
به گفته رامازامی، می‌توان از این فناوری به بهترین شکل در حسگرهای راه دور یا سایر تجهیزات الکترونیکی قابل حمل، استفاده کرد که نیازمند برق کمتری هستند.
در صورتی که دانشمندان بتوانند فناوری‌هایی مانند مهندسی ژنتیک را برای افزایش ثبات سیستم‌های فتوسنتز گیاه به کار برند، این فناوری در آینده با پنل‌های خورشیدی رقابت خواهد کرد.
ایسنا 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false