×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به ایجاد بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار شغل در بخش تعاون گفت: به‌رغم آنکه ایجاد اشتغال در اغلب بخش‌ها هزینه‌بر است در بخش تعاون با هزینه اندک می‌توان یک شغل پایدار و ارزان ایجاد کرد.

 

با ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان می‌توان یک شغل تعاونی ایجاد کرد

 

به گزارش پایگاه خبری اکوپارس به نقل از خبرگزاری ایلنا ، بهمن عبدالهی با بیان این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به ۱۰۰ هزار بنگاه تعاونی با عضویت بیش از ۱۴ میلیون نفر در بخش تعاون مشغول فعالیت هستند که زمینه ایجاد بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار فرصت شغلی را به وجود آورده‌اند.

او با بیان اینکه نرخ ایجاد یک شغل در بخش تعاون پایین است، افزود: در بحث اشتغال بخش تعاون باید به این نکته توجه داشت که اساسا با قیمت‌های امروز ایجاد شغل هزینه‌بر است و در بعضی بخش‌ها دو تا سه میلیارد تومان سرمایه برای یک شغل نیاز است در حالی که ایجاد اشتغال در بخش تعاون ارزان و کم هزینه است، به نحوی که با حدود ۵۰ میلیون تا ۶۰ میلیون تومان یک شغل ایجاد می‌شود.

حمایت از فارغ التحصیلان خلاق با تاسیس تعاونی‌های دانش بنیان

رئیس اتاق تعاون ایران از تعاون به عنوان بهترین مسیر برای کوچک‌سازی دولت نام برد و گفت: چابک‌سازی اقتصاد کشور و کاهش تصدیگری دولتی از طریق ساختار بخش تعاون امکانپذیر است، اما در این راه دولت باید به نقش نظارتی و هدایتی خود عمل کند و اتحادیه‌ها و اتاق‌های تعاون به عنوان بازوی اجرایی در افزایش سهم بخش تعاون ایفای نقش کنند.

عبدالهی در عین حال با تاکید بر ضرورت تشکیل تعاونی‌های دانش بنیان، تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی از راهکارهای حمایت از ایده‌های عملی نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی عنوان کرد و گفت: با توجه به آمار بالای کارجویان و فارغ التحصیلان بیکار، تاسیس این شرکت‌ها نقش موثری در ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ التحصیلان خلاق و صاحب ایده خواهد داشت.

تحقق سهم ۲۵ درصدی بخش تعاون با اجرای کامل قوانین

او با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد اقتصاد کشور دولتی است، گفت: بر اساس قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی باید به ۲۵ درصد برسد ولی در حال حاضر بخش تعاون تا دستیابی به این هدف فاصله بسیاری دارد. اگر بخش خصوصی و تعاونی در اقتصاد به جایگاه واقعی خود برسند و کاهش تصدی‌گری در بخش دولتی را شاهد باشیم می‌توان به تحقق سهم ۲۵ درصد بخش تعاون خوشبین بود.

به گفته عبدالهی اجرای کامل قوانین بالادستی از جمله قانون بخش تعاون، قانون سیاست‌های اصل ۴۴، قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار و سند توسعه بخش تعاون می‌تواند در این زمینه راهگشا بوده و موجبات رشد و تعالی بخش تعاون در اقتصاد ملی را به دنبال داشته باشد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false