true
شركت ال جي فينال پنجمين دوره مسابقات آشپزي، مربوط به منطقه خاور ميانه و آفريقا را با موفقيت در دبي برگزار نمود.
برنده اول رقابت امسال، دونوان و هايلي ون روين از آفريقاي جنوبي، موفق گشتند هيات داوران را توسط غذاي خوش طعم خود شامل خوراك بره با برنج، به همراه زردآلو و بادام تست شده شگفت زده نمايند. اين زوج آفريقايي افراد حاضر در سالن را نيز با بيان خاطراتي از آشپزي خود در طول 5 سال زندگي مشترك خود تحت تاثير قرار دادند. غذاي اين تيم تركيبي از آشپزي سنتي آفريقاي جنوبي به همراه طعم ها ادويه هایي كاملا” امروزي بود.
اين زوج موفق به دريافت جايزه اول اين سري مسابقات آشپزي ال جي كه شامل: سفر 5 روزه به پاريس به همراه دو گوشي هوشمند ال جي و همچنين يك جلسه آموزش آشپزي در مرکز معتبر Le Cordon Bleu، در شهر پاريس گردیدند.
زهرا نصري و محمد جواد فيروز جاني از كشور ايران با پخت بره شكم پر، موفق به كسب مقام دوم اين مسابقات و دريافت جايزه ارزنده انجمن جهاني سرآشپز ها (WACS) گرديدند. شيلا طاريان از امارت نيز جايزه Le Cordon Bleu را از اين مسابقات دريافت نمود. علاوه بر این هر دو تیم نیز از سفر سه روزه به پاريس و کلاس آموزشی Le Cordon Bleu بهره مند خواهند شد.
در سال جاري 12 تيم دو نفره از كشورهاي امارت،ايران،عربستان سعودي،تركيه،آفريقا جنوبي و اردن با شعار “در زندگي خود به آشپزي اهميت دهيد”به رقابت پرداختند. مسابقه دهندگان مهارت هاي آشپزي خود را به نمايش گذاشته و غذا هاي جديد و خوش طعمی را كه يادآور خاطرات شيرين زندگي آنها بود، طبخ نمودند. مسابقه با موفقیت کامل، به همراه داورانی از انجمن جهاني سرآشپزهاي معروف (WACS) و مرکز Le Cordon Bleu انجام گرفت و همگی از غذاهای جدید و خلاقیت در پخت آنها لذت بردند.
به گفته مديران ارشد ال جي در اين بخش، مسابقات آشپزی منطقه خاور میانه و آفریقا نشان دهنده طعم عالی، نوآوری و مغذی بودن غذاهایی است که می توان با مایکروویو ال جی طبخ نمود. تجربه افراد شركت كننده، نشان دهنده فرهنگ آن كشور بوده و هر غذايي نشان دهنده طعم ها و مزه هاي موجود و متنوع در جهان است. همچنین با برخورداری از تكنولوژي پخت نوري ذغالي شرکت کنندگان توانستند در غذاهايي سالم تر و خوش مزه تر با راحتي هر چه بيشتر تهیه نمایند.
در این دوره مسابقات آشپزی شركت كنندگان تا حد امكان از قابليت هاي مايكروويو هاي نوری جدید ال جي در تهيه غذا استفاده نمودند. فر ذغالي نوري ال جی به افراد اين امكان را مي دهد كه از غذاهايي خوش طعم تر با پختي آسان بهره مند شوند. اين تكنولوژي سبب مي گردد مواد غذايي به صورت كاملا” طبيعي طبخ شده، چربي اضافه مواد خارج و در عين حال ارزش غذايي آنها حفظ گردد. فرهاي نوري ال جي بعد از سالها تلاش توانسته اند به افزاد ثابت نمايند كه آشپزي در خانه، سالم ترين روش براي تهيه غذاست.
اين زوج موفق به دريافت جايزه اول اين سري مسابقات آشپزي ال جي كه شامل: سفر 5 روزه به پاريس به همراه دو گوشي هوشمند ال جي و همچنين يك جلسه آموزش آشپزي در مرکز معتبر Le Cordon Bleu، در شهر پاريس گردیدند.
زهرا نصري و محمد جواد فيروز جاني از كشور ايران با پخت بره شكم پر، موفق به كسب مقام دوم اين مسابقات و دريافت جايزه ارزنده انجمن جهاني سرآشپز ها (WACS) گرديدند. شيلا طاريان از امارت نيز جايزه Le Cordon Bleu را از اين مسابقات دريافت نمود. علاوه بر این هر دو تیم نیز از سفر سه روزه به پاريس و کلاس آموزشی Le Cordon Bleu بهره مند خواهند شد.
در سال جاري 12 تيم دو نفره از كشورهاي امارت،ايران،عربستان سعودي،تركيه،آفريقا جنوبي و اردن با شعار “در زندگي خود به آشپزي اهميت دهيد”به رقابت پرداختند. مسابقه دهندگان مهارت هاي آشپزي خود را به نمايش گذاشته و غذا هاي جديد و خوش طعمی را كه يادآور خاطرات شيرين زندگي آنها بود، طبخ نمودند. مسابقه با موفقیت کامل، به همراه داورانی از انجمن جهاني سرآشپزهاي معروف (WACS) و مرکز Le Cordon Bleu انجام گرفت و همگی از غذاهای جدید و خلاقیت در پخت آنها لذت بردند.
به گفته مديران ارشد ال جي در اين بخش، مسابقات آشپزی منطقه خاور میانه و آفریقا نشان دهنده طعم عالی، نوآوری و مغذی بودن غذاهایی است که می توان با مایکروویو ال جی طبخ نمود. تجربه افراد شركت كننده، نشان دهنده فرهنگ آن كشور بوده و هر غذايي نشان دهنده طعم ها و مزه هاي موجود و متنوع در جهان است. همچنین با برخورداری از تكنولوژي پخت نوري ذغالي شرکت کنندگان توانستند در غذاهايي سالم تر و خوش مزه تر با راحتي هر چه بيشتر تهیه نمایند.
در این دوره مسابقات آشپزی شركت كنندگان تا حد امكان از قابليت هاي مايكروويو هاي نوری جدید ال جي در تهيه غذا استفاده نمودند. فر ذغالي نوري ال جی به افراد اين امكان را مي دهد كه از غذاهايي خوش طعم تر با پختي آسان بهره مند شوند. اين تكنولوژي سبب مي گردد مواد غذايي به صورت كاملا” طبيعي طبخ شده، چربي اضافه مواد خارج و در عين حال ارزش غذايي آنها حفظ گردد. فرهاي نوري ال جي بعد از سالها تلاش توانسته اند به افزاد ثابت نمايند كه آشپزي در خانه، سالم ترين روش براي تهيه غذاست.
true
true
https://parsipress.ir/?p=3083
true
true