×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، پیش بینی کرد در آینده جمع دیگری از کشورها نظیر انگلستان، ژاپن و ایتالیا به لیست کشورهای معاف شده از تحریم های نفتی ایران خواهند پیوست.

ˈنادر فریدونیˈ  افزود: آمریکا در راستای پیشبرد اهداف خود و مخالفت با قوت گرفتن ایران بعنوان قدرتی در آسیا، در طول 34 سال بعد از انقلاب اسلامی فشارهایی به انحای مختلف بر ایران اعمال کرده است.
وی ادامه داد: بعد از پشت سر گذاشتن مراحل مختلف این فشارها از قبیل ترورهای کور، راه اندازی جنگ تحمیلی و حرکت هایی برای ایجاد اختلاف بین قومیت ها، نهایتا به بحث انرژی هسته ای و به بهانه سلاح اتمی، فشارها را سنگین تر کرد.
نماینده منتخب مردم فیروزآباد، فراشبند، قیر و کارزین، افزود: در دو سال گذشته به ویژه در سال جاری، این فشارها تشدید شد و کشورهای بیشتری را با خود همراه کرد تا مبادلات ارزی بین ما و دیگر کشورها را متوقف کند و خرید نفت از ایران را در لیست تحریم ها قرار دهد.
وی اهداف اعمال این تحریم ها را ایجاد فشارهای داخلی از طرف مردم علیه نظام عنوان کرد و گفت: غافل از اینکه انقلاب اسلامی ایران اصولی تر از برداشتی است که آنها در سر می پرورانند.
به گفته فریدونی، مردم ایران ثابت کرده اند که بجای اعتراض به دولت و نظام، برای تحقق مقوله ˈاقتصاد مقاومتیˈ قدم به قدم سختی ها را تحمل کرده و با دولت همراهی می کنند.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس، افزود: نیاز کشورهای دنیا به انرژی و تشدید این نیازها در فصول سرد سال باعث شده آمریکا یک سری از کشورها را از این تحریم ها معاف کند.
به گفته وی، دلیل معافیت این کشورها از تحریم نفت ایران، مهلت دادن به ایران نیست، بلکه تامین نیاز شدید این کشورها به نفت ایران است.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی نیز در گفت و گو با ایرنا، عامل اصلی اعمال معافیت ها را نیاز این کشورها به نفت عنوان کرد و گفت: با توجه به رکود حاکم بر اقتصاد این کشورها، برای معافیت از تحریم های نفتی ایران آمریکا را تحت فشار قرار می دهند.
ˈحسین امیری خامکانیˈ اظهار کرد: پیش از این نیز کارشناسان اقتصادی اعلام می کردند که به دلیل نیاز دنیا به نفت ایران، تحریم ها نمی تواند تداوم داشته باشد.
نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی، گفت: ساختار بسیاری از پالایشگاه های نفت این کشورها متناسب با ویژگی های نفت ایران احداث شده است که تغییر در خوراک پالایشگاه ها می تواند هزینه های گزافی را به این کشورها تحمیل کند.
یادآور می شود، ˈهیلاری کلینتونˈ وزیر امور خارجه آمریکا اخیرا در بیانیه ای از تمدید 6 ماهه معافیت کشورهای چین، هند، مالزی، کره جنوبی، سنگاپور، آفریقای جنوبی، سریلانکا، ترکیه و تایوان از تحریم های مالی آمریکا علیه معاملات نفتی تهران خبر داد.
هر چند دولت آمریکا بدنبال اجرای تحریم های شدید بر علیه جمهوری اسلامی ایران، بخصوص صنعت نفت بوده است اما تاکنون در برابر فشار خریداران عمده نفت خام ایران برای ادامه تجارت نفتی با تهران تسلیم شده است؛ به گونه ای که پیش تر نیز در ماه مارس 10 مشتری عمده اروپایی نفت ایران را به همراه ژاپن از تحریم های مالی خود برای معامله نفتی با ایران معاف کرده بود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false