×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

false
true
true
افزایش ۱۳ درصدی صید ماهیان استخوانی در آب‌های خزر

افزایش ۱۳ درصدی صید ماهیان استخوانی در آب‌های خزر، میزان صید ماهیان استخوانی در آب‌های خزر تا پایان دهه دوم آبان امسال ۱۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش نشان می‌دهد.

به گزارش پارسی پرس به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: ۵۵۹ تن ماهیان استخوانی در آب‌های خزر از ابتدای فصل صید تا ۲۰ آبان امسال توسط شرکت‌های تعاونی پره در استان‌های شمالی کشور صید شده است.

رضا عباس پورنادری میزان کل صید ماهی سفید را طی این مدت ۱۲۹ تن معادل حدود ۲۳ درصد و ماهی کفال را ۲۷۴ تن معادل حدود ۴۹ درصد از کل صید ماهیان استخوانی عنوان کرد.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۰۲ طبق برنامه هدف حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ تن ماهیان استخوانی از آب‌های خزر صید شود.

پورنادری در همین حال سهم صید ماهیان استخوانی استان‌های گیلان را طی این مدت ۱۶۷ تن معادل حدود ۳۰ درصد، مازندران ۳۵۱ تن معادل حدود ۶۳ درصد و گلستان را ۴۱ تن معادل حدود ۷ درصد از کل صید ماهیان استخوانی اعلام کرد.

وی اظهار داشت: امسال تعداد ۴۶ شرکت تعاونی پره فعال در استان گیلان، ۵۱ شرکت در مازندران و ۱۴ شرکت در گلستان مشغول صید هستند.

مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران با اشاره به حمایت‌های سازمان شیلات از جامعه صیادی تصریح کرد: توسعه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای، کمک به ایجاد مشاغل جانبی در محدوده جایگاه‌های صید، بنادر و مراکز تخلیه و افزایش درآمد صیادان، گسترش سطح پوشش خدمات بیمه‌ای صیادان و شناورهای صیادی مانند معافیت حق بیمه ملوانان شناوررهای صیادی سهم کارفرما و کاهش نرخ حق بیمه صیادان پره از ۲۷ درصد به ۱۷ درصد را از جمله این حمایت‌ها برشمرد.

به گفته وی تامین سوخت با نرخ حمایتی به شناورهای صیادی تحت پوشش، جلب مشارکت نمایندگان جامعه صیادی در برنامه‌ریزی‌ها و جلسات تصمیم‌گیری سازمان شیلات و کمک به چندمنظوره کردن تعاونی‌های صیادی پره و ایجاد منابع درآمدی جدید از طریق گردشگری، آبزی‌پروری دریای و ساحلی از دیگر حمایت‌های سازمان شیلات از جامعه صیادی هستند.

 

true
true
افزایش ۱۳ درصدی صید ماهیان استخوانی در آب‌های خزر
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false